София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 135 702
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 765
д-р Манчева, Хиподрума бл.15, 0889 549 331
Но не прави снимки на място.Можете да си направите снимка инаправо с нея да отидете.

Благодаря за бързия отговор Simple Smile Хубав ден!

# 766
Може ли да препоръчате детски зъболекар в района, различен от Моллови? Благодаря!

# 767
  • София
Мога да препоръчам клиника Рай-Дент в Овча Купел,старата част близо е до Банята,не е крайно далеч от района. Имат рентгенова лаборатория и зъботехническа. За детски зъболекар д-р Генчева или д-р Недева. работят с НЗОК Simple Smile

# 768
  • София
Д-р Байнова, Хиподрума бл. 142 А, 0888562267.

# 769
  • София
И аз за д-р Манчева щях да кажа. В Хиподрума е. Дентастил е клиниката, но в момента не успявам да дам линк. В Гугъл излиза.

# 770
Търся добър гримьор в района, някой има ли отзиви?

# 771
  • София
Студио 99 Кръстьо
За сватбата ме гримира и за няколко други поводи. Издържа до края грима и е страхотен

# 772
Студио 99 Кръстьо
За сватбата ме гримира и за няколко други поводи. Издържа до края грима и е страхотен
Благодаря, но може ли координати, адрес телефон?
И аз за сватба се готвя.

# 773
  • София
Студио 99 Кръстьо
Благодаря, но може ли координати, адрес телефон?
И аз за сватба се готвя.

Сиса фризьорката и гримьора са топ
От 2016( моята сватба) ползвам услугите им

# 774
Благодаря много!
Ще се възползвам и от фризьорката.
Дано да са добри професионалисти!

# 775
Търся си Соларно студио в района. Спряла съм се на SolarPower. Някой има ли впечатления от мястото? Заслужава ли си и какви са им цените? Никъде не намирам информация за цени.

# 776
  • София
Здравейте, првдстои ни семеен повод и искаме да излезем да хапнем компания навън, но откакто затвориха заведенията не сме ходили никъде, а чувам лоши отзиви за места, които ореди това сме посещавали, като например Мистър Пица на бул. България. Затова да попитам за идея за заведение в района или близък такъв. Нямаме претенции много какъв вид кухня да е, може българска или пицария, или друго, просто храната да е вкусна и ако има градина най-добре, защото не ни се затваря вътре. Дано някой е ходил скоро на ресторант и даде акъл. 😀

# 777
  • София
Някой има ли тел (и има ли) на МЦ Хубча, не успявам да се свържа с ревматоложката.

# 778
Здравейте!
Къде в района се провеждат тренировки по плуване за деца? Става въпрос за 5 годишно дете.

# 779
Здравейте!
Къде в района се провеждат тренировки по плуване за деца? Става въпрос за 5 годишно дете.

В болница Св. София (болницата на Мазнейкова), в JK Fitness от другата страна на бул. България, и в Борово - забравих името на клуба, но го хвалят и него. Inergy Fitness се казва. В Овча купел също има в едно училище, 88-мо. За това нямам отзиви, но там отиде нашата треньорка от Св. София.

Общи условия

Активация на акаунт