София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 133 156
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 360
На Красно село в локалното, като тръгнеш към Бъкстон, точно до една погребална агенция има салон. Мъж и жена са фризьорите, на 7 лв подстригват, но мисля че боядисването беше 10. С тяхна боя е 20. На улица Мур в салон Коса и грим мацката боядисва на 5 лв, но пък подстригва на 10. 😃 Доволна съм и от двете места.
В кое локално? Това към 6 РУ ли е?

Точно същото. От страната на пазара. А салона на Мур е в началото на Мур от към Братя Бъкстон.

# 361
  • София
Момичета, трябва ми дтски стоматолог в района, който оправя кариеси с лазер и не взема безбожни суми. Препоръки? Бях се насочила към д-р Влахова, но прочетох кофти мнения за нея във форума в черния списък на стоматолози и се отказах.

# 362
Какъв е този метод? За пръв път чувам, извинявам се за офтопика.

# 363
  • София-Младост
Почистването се прави с лазер и казват, че е безболезнено.
Колега ходи при стоматолог, който работи с лазер и деца, в Лагера някъде
Утре ще попитам за телефон и ще пиша. Но не е евтино доколкото знам.

# 364
  • София-Младост
д-р Влахова, 0888 414818
Аз нямам никакви лични впечатления, доколкото разбрах не е евтино.
И ми излезе това, макар и доста старо:
https://bg-mam.ma/p/541822/22321971

# 365
  • София
Момичета, трябва ми дтски стоматолог в района, който оправя кариеси с лазер и не взема безбожни суми. Препоръки? Бях се насочила към д-р Влахова, но прочетох кофти мнения за нея във форума в черния списък на стоматолози и се отказах.
Питайте в клиника Моллови. Хвалят д-р Русева, но не знам дали имат лазер. При Влахова сме ходили, че син ми го беше страх от машини, освен че ни взе парите, друго не свърши

# 366
Питайте в клиника Моллови. Хвалят д-р Русева, но не знам дали имат лазер.
Имат лазер, но досега не е лекувала зъбите на децата ми с лазер.
Два пъти е рязала френулом на горната устна на дъщеря ми с лазер.

# 367
  • София
Спешно ми трябва УНГ лекар (днес) понеже ме препрати GPто... Не е нещо сериозно.
Т.е. който вероятно би издал болничен. Може и да не е в района.
Пп. Иначе ме прати при др Маринова (20та)

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 09:07 от Starrydream

# 368
Спешно ми трябва УНГ лекар (днес) понеже ме препрати GPто... Не е нещо сериозно.
Т.е. който вероятно би издал болничен. Може и да не е в района.
Пп. Иначе ме прати при др Маринова (20та)

Решихте ли си въпроса? Чак сега влизам в темата. Д-р Ваня Божинова е УНГ, приема в мед. център ''Калимат'' и днес би трябвало да е до 19.00 ч.

# 369
Здравейте!
Може ли някой да сподели мнение за предучилищното обучение в 132 училище ''Ваня Войнова''? Имат ли допълнителни дейности както е в ДГ? А в стадион ''Славия'' предлагат ли се уроци по класически балет?

# 370
Ваня Божинова е общопрактикуващ лекар, вътрешни болести.

Не е нужно да пускате 2 поста един след друг, можеше просто да допълните първия.

# 371
  • София
Отказах се да ходя, благодаря.

# 372
Не е нужно да пускате 2 поста един след друг, можеше просто да допълните първия.
Издребнявяте. Има 5 минути време между постовете и са на различна тема (т.е. не просто си допълва мисълта), така че какъв е проблемът?

Чувала съм, че има балет в Славия. Съученичка на детето ходи на балет там, но не знам подробности.

# 373
  • София-Младост
Издребнявяте. Има 5 минути време между постовете и са на различна тема (т.е. не просто си допълва мисълта), така че какъв е проблемът?
Проблемът е че е нарушение на правилата за писане в сайта и при системно нарушаване може и бан да получи.
Наскоро получих забележка, точно за това;)

# 374
  • София
Детето получи направление за очен. Педиатърката ни насочи към клиника Визус, намира се на ул Миле Попйорданов 18. Някой може ли да ми каже като слезем от трамвай 5 на спирката на бул Никола Петков можем ли да стигнем пеш до клиниката, или е по-добре да се прекачим за една спирка на нещо друго и на какво? Пуснах търсачка в бгмапс и от нея ми се струва, че няма смисъл да се прекачваме, но на карта често изглежда различно, затова ще се радвам, ако някой запознат с района ме упъти.

Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми за детски стоматолог! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт