Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 273
  • 934
  •   1
Отговори
# 390
Цитат
липсата на кислород в мозъка е сериозен проблем и причинява такива гадости
Това идеално пасва на много хора, между другото! Smiley

# 391
Доста мъже не го разбират това със спането и съня. Чувала съм изказвания: На вас жените, само да ви дадат да спите...
Ако ми прекъсват съня без всякаква уважителна причина, просто щото така му скимнало на някой, или защото мисли, че след като той става в 5 часа с кокошките, аз нямам право да се наспя, мога да стана много проклета. Пък после искат да имат красиви жени. Ми няма как да е красива, ако е недоспала, пък.
Случвало ми се е навремето да ми се прави забележка, че чета на пусната нощна лампа, която видиш ли пречела. А докато спя аз, да се гледат филми с гърмежи, дрънчане на ножове, саби, сатъри и то, пуснати за по-гот през тонколоните на аудио уредбата. На някои хора им се иска в рамките на семейството да водят живот на моми и ергени, но за съжаление - всяко нещо с плюсовете и минусите си. Налага се човек да се съобразява. И ако има поне малко уважение към тоя, с когото се е събрал, би го правил и без много подсказки. Да не говорим пък, ако в картинката има намесени и деца.

# 392
Цитат
Може би да, за жалост. Тъпото е, че здрави хора се държат като психично болни или като хора с горния проблем, а болните кучета ги яли.
Съжалявам за оффтопика, чета и други теми и някак вече сменен сапун, отворен прозорец и л@йна всяка сутрин, ми изглежда като смешен проблем... Знам, че дамата се ядосва, разбирам я, но в края на деня единственото нещо, което има значение, е хората, които обичаш да те целунат и да ти кажат "лека нощ" (примерно). Още по-тъпо от горното тъпо е, че докато светът ти не се срути, не разбираш, че всъщност животът ти хич не е лош. Та разбирам и дамата със счупената врата и би ми се искало да съм повече като нея.

# 393
  • София
Аз бях така - махвам за това, онова, следващото, защо да си тровя нервите... Докато не установих, че все аз отстъпвам и сигурно затова съм изкарала 25 години в брак. Както се казва във вица - а днес, а утре

# 394
Изядоха ли те с парцалите?
Накараха ли те да се разведеш след 20 години брак, за тва че си разбрала, че и той в тоалентната не произвежда рози !?
Мацко, в критическата си, а вероятно и той е в пубертета. От вас зависи как ще продължите, от него зависи ще тръгне ли по млади моми, ще си купува ли спортни коли!
Успех!
Те пък младите моми в днешно време си умират за възрастни чичковци, кандидат-дядовци. Освен ако не са неприлично богати и самите моми не се уважават особено.
Този сценарий винаги се ползва като мярка за сплашване на жената. Преведено означава : "Бе я си търпи, че ще дойде ужасът на ужасите - ТОЙ , Мъжът с Главно М, ще хукне по млади мадами, пък ти - поостарялата, хм... как ще я караш без аромата му сутрин в банята, кочинката в кухнята, "готиния" му секс !? "

100 пъти по-добре е с котки да се старее отколкото с някой , който ти изпива силите ежедневно. Да ходи да изпива силите на млади и наивни глупачки, които му се връзват. Халал да им е, бих казала !

Е, естествено ако жената е финансово независима, ще търпи, къде ще иде. Затова масове мъжете реват срещу феминизма, както и някои мазохистки, предпочели робията и трайкането пред свободата.

# 395
  • София
А откакто има и-нет - отпадна страхът от самотните празници. Бг мамма е на един клик разстояние, може виртуалното общуване да се прехвърли в някое заведение

# 396
Цитат
Може би да, за жалост. Тъпото е, че здрави хора се държат като психично болни или като хора с горния проблем, а болните кучета ги яли.
Съжалявам за оффтопика, чета и други теми и някак вече сменен сапун, отворен прозорец и л@йна всяка сутрин, ми изглежда като смешен проблем... Знам, че дамата се ядосва, разбирам я, но в края на деня единственото нещо, което има значение, е хората, които обичаш да те целунат и да ти кажат "лека нощ" (примерно). Още по-тъпо от горното тъпо е, че докато светът ти не се срути, не разбираш, че всъщност животът ти хич не е лош. Та разбирам и дамата със счупената врата и би ми се искало да съм повече като нея.

Не разбирам. Има ужасни болести, несправедлив е живота, но нима не трябва да отстояваме себе си? Нима съобразяването с останалите ще навреди на здрвето на някого?
Сравнени са тук в този пост несравними неща.

# 397
Понякога се тръгва от дребни неща и постепенно тормозът прогресира, понеже по-свитият вече е свикнал да отстъпва и търси оправдания на другарчето си. Хубаво е всеки да си направи сметка за това докъде му е поносимо.

# 398
Успокояване с по-малкото зли никога не съм го харесвала като принцип. Това обрича на застой. Но ние вече така или иначе прехвърлихме топката в градинката на Авторката. А тя като видя, че няма да е лесно или пък ѝ олекна малко като се пооплака тук и наклони към "ама аз и така много си го обичам".
Лошо няма, важното е прагът на търпимост и за двамата да е ок. Но в началото звучеше по съвсем друг начин.

# 399
Това са абсолютни битовизми,които присъстват във всяко семейство ,но не всеки им обръща внимание.
Ако те дразни човека като цяло,може да се хванеш за всяко нещо.
Според мен сте просто в криза,която ,ако се обичате ,ще отмине.
Не мисля,че промяната е толкова в него,отколкото в очите,с които го гледаш.
Случва се,при някои на 5-тата година,при други след 10-тата,трети не минават през такива периоди изобщо.
Тук всички са с перфектни мъже и ме съмнява някой да подкрепи това мислене,но в реалния живот е така!
Дайте си време,повтаряй си положителните му черти(със сигурност има много такива) и не се вглеждай толкова в малките камъчета,че знаеш историята за каруцата Simple Smile

# 400
Скрит текст:
Това са абсолютни битовизми,които присъстват във всяко семейство ,но не всеки им обръща внимание.
Случва се,при някои на 5-тата година,при други след 10-тата,трети не минават през такива периоди изобщо.
Тук всички са с перфектни мъже и ме съмнява някой да подкрепи това мислене,но в реалния живот е така!
Скрит текст:
Дайте си време,повтаряй си положителните му черти(със сигурност има много такива) и не се вглеждай толкова в малките камъчета,че знаеш историята за каруцата Simple Smile
ВЪпреки че съм с "перфектен" мъж, те подкрепям.    Laughing
С уточнението:
Че е едно, когато по някакви причини те "гони нервата" и мъжа ти те дразни в рамките на 1-2-3 седмици/месеца и после ти минава, съвсем друго е това перманентно дразнене да продължава с години.Както в случая на авторката....

# 401
Напълно те разбирам, и аз бих се издразнила адски за всяка от изброените тъпотии!
Някой беше казал, че това са битовизми. Да де, ама по мои наблюдения семействата се разделят именно поради натрупване на много уж наглед дребни проблемчета. Едва ли някой си тръгва заради кардинални различия във вижданията относно глобалното затопляне или кризата в Сирия.
Пробвай го твоя човек с разговори, ако не става - може би в един момент човек сам почва да се чувства по - спокоен.

# 402
Войната на семейство Роуз.

# 403
Ще оправяме и втората тоалетна. До сега се колебаех, но вече съм сигурна, че това ще ни донесе мир след петнайсетина години Joy
За мен е важно да споделям с мъжа си всяка една дума и/или действие, което ме е засегнало. Дори да помълча обидена, знам, че ще си събера мислите и ще му кажа. Иначе не мога, ще ме яде, той пак ще ги каже/направи волно или неволно. А това е омагьосан и порочен кръг водещ до огорчение и нещастие. В тази връзка мисля, че с годините спестявайки му, си се докарала до тук. И очевидно продължаваш да мълчиш. Или му говориш, ама за кое по-напред? И за едно не си права - не всички мъже ще изядат последния залък на децата си. Твоят обаче (вече) е такъв.

# 404
Скрит текст:
Скрит текст:
ВЪпреки че съм с "перфектен" мъж, те подкрепям.    Laughing
С уточнението:
Че е едно, когато по някакви причини те "гони нервата" и мъжа ти те дразни в рамките на 1-2-3 седмици/месеца и после ти минава, съвсем друго е това перманентно дразнене да продължава с години.Както в случая на авторката....

Личи се,че си го обича и просто са изпаднали в дупка,застой...тя,той едва ли осъзнава човечеца какво се случва Grinning
За него сигурно е свръх доверие и обич,че е спокоен да се изс*ре пред нея Grinning
Това наистина са дреболии,битовизми.
И мисля,че е просто период.
Дано да съм права,все пак не съм им в къщата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт