Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 263
  • 934
  •   1
Отговори
# 435
Изядоха ли те с парцалите?
Накараха ли те да се разведеш след 20 години брак, за тва че си разбрала, че и той в тоалентната не произвежда рози !?
Мацко, в критическата си, а вероятно и той е в пубертета. От вас зависи как ще продължите, от него зависи ще тръгне ли по млади моми, ще си купува ли спортни коли!
Успех!

Тц, познавайки повечето списващи, бих казала че ме пожалиха Grinning

# 436
Нито е болен, нито е наивен и не разбира. Просто му е удобно и си гледа себе си. Такива егоисти могат да се манипулират единствено като им се отнеме нещо, на което държат. Никога не действат по съвест и от алтруизъм.

Нормално е майката да приготвя обяд за деца в училищна възраст, ако такъв не е осигурен. Друг е въпросът какво включва този обяд. И аз правя обяд на малкото ми дете, но там няма никакви продукти, които могат да стоят извън хладилника, като изключим хляба. Във всеки случай не се включват бисквитки и шоколади.

Децата не закусват сутрин вкъщи. Правят го в училище. Там имат платен обяд. Но и двете деца са до късен следобед в училище. За това приготвям и закуска и следобедна закуска. Включваща сандвичи, плодове, зеленчуци, йогурт, бисквитки, вафли и други пакетирани работи, като гофрети например или хлебчетата с шоколад. В шкафа им стоят освен тези неща и шоколади  други доста по-примамливи работи, които разбира се не слагам за училище, но те си ги търсят и ядат. Тъй като не ги оставям да изядат цял шоколад за деня (давам само за пример, не ядат всеки ден шоколад), а си го ядат на порции (ако си го намерят)Simple Smile

# 437
Не, че споря, ама и гимназистите са в училищна възраст Simple Smile Възможно е да съм си го измислила, въпреки че уж четох.

Не са гимназисти. Доста по-малки са.

# 438
всичко разбирам, но това с изяждането   на лакомствата на децата не го разбирам. Тия лакомства са страшни боклуци и човека им прави услуга като ги яде. Въобще това с яденето е много дребнаво, не оставам с впечатление, че сте бедни, какъв толкова е проблемът с яденето. Честно аз ако съм на мястото на мъжа и да знам, че не мога да ям в собствения си дом каквото ми се яде, ще се чувствам много нещастна и неразбрана. Въобще това е толкова гадно като го чета. Иначе и аз бих искала да имаме още една тоалетна за спешни случаи, но и ние ползваме обща баня и тоалетна. За щастие сме в къща и имаме външна - така все пак има алтернатива.

# 439
Ами , какво да ти кажем, авторке... не знам какво очакваш от темата.
Според мен грешката не е в твоя телевизор.

# 440
Аз съм явно по-критична и наистина не очаквам да се третират деца, които явно са достатъчно големи за да са изолирани напълно на отделен етаж, като бебета, които да не се стреснат и да се събудят от казанчето на тоалетната или от шума на душа. Измислено ми е просто..
 Другото ми е непонятно така или иначе, но се хващам за това, което мога да коментирам.

# 441
  • Sofia
Понякога се тръгва от дребни неща и постепенно тормозът прогресира, понеже по-свитият вече е свикнал да отстъпва и търси оправдания на другарчето си. Хубаво е всеки да си направи сметка за това докъде му е поносимо.

Трябва си доста сериозна промяна и отстояване на позиции, че жената не е роб в семейството. Като за начало ключалка/бутон за заключване в банята и душ гел вместо сапун. Ароматизатор  и вентилатор за банята също.

# 442
  • София
Верно ли насапунисана и затоплена трябва да излезе, за да го изчака?  Mr. Green Mr. Green
вЕрно ли ако човек го е хванало рядкото щастие и не може да стиска, трябва да се насере в гащите, защото някоя била "насапунисана и затоплена"?
Ха ха, горкият човечец и скапаната някоя. Ама в нейния случай прасето е той, тя е човекът.
Уж дреболии, ама като се насъберат, става ад. Какви кутии за половин сапунче ви гонят? Възрастен човек с две деца трябва да може да се контролира и да ограничи претенциите.
Той не само че не го прави, ами се държи като завършен егоист.
Стига сте ги жалили тия мъже. Как пък жените не изпадат в кризички? Защото знаят, че семейството не се самоотглежда и трябва някой да дърпа каруцата.

Би ме избило на злоба към подобен индивид, непоказващ никакво уважение нито към мен, нито към децата си.
Не само че няма да купя кутийки за сапунчета и да надписвам етикетчета, ами сапун изобщо няма да има. Душ гелове- бол.
Ще си заключвам банята и ще го оставя да си чака.
Цялата помия на мен лично ми звучи като умишлен тормоз, целящ да изкара другия извън нерви. Определено бих си помислила това.
Може да е дементен, само това би го оправдало

Edit: Във връзка с предпоследното изречение и заглавието на темата ти (чудиш се за такива неприемливи неща дали проблемът не е в твоя телевизор) се сетих, че може да има някакви психопатски наклонности. Те така не дават на друг да се разболее, правят неща напук само за да тормозят другия, унижават го, ако са решили, че не им ходи вече по свирката и имат емпатия нулева, включително и към децата си.
Всички те попитаха за проблеми със захарта и инсулина, а аз ще попитам ти виждаш ли с очите си как изяжда 5-те шоколада? Да не би само да рови и да ги взима и да крие част от тях?
Абе, поведението му не е само просташко. Иди и разкажи на психиатър какво прави и как се държи.

П.П. Отговори на всички въпроси, ама не баш, което си е твое право, разбира се. Сирената те попита дали травмиращото събитие е свързано с маминка. Ако да, имаш си мизонгист дома, който е бесен, че са го "изоставили" и си го изкарва на другата жена в живота си.

Прочетох и последните ти постове, клонящи към магарето е краставо, ама си е мое. Няма да го напускам за дреболии. Не са дреболии, а черти на характера, проявяващи се в един куп дреболии и ще избуяват все повече с годините.
Няма нужда да пееш е хор с потребителките, но за себе си се замисли дали не търсиш оправдание на нещо, което дълбоко в себе си знаеш, че е крайно неприемливо.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 14:48 от The Catcher in the Rye

# 443
Добре че не контактувам с мъже, за които е нормално да дефекират в мое присъствие. В момента, в който подобно нещо се случи, лщбовта ще излети с миризмата.

Банята и тоалетната са ми лично пространство, което деля рядко с някой, прединмо бнята. бг таткото живее в Канада, познавайки начина на живот там, би следвало да има втора тоалетна. Ужасно е да се навреш и да нарушиш момента за релаксация на партньорката си по подобен начин.

# 444
  • София
Ама ти си бил голям егоист! Нормално било.....
Егоисти скриват храна по шкафчета и не оставят нищо за другите от семейството си. Най-малкото трябва да има същото за всеки.

Ако имаше бисквитките по другите шкафчета - той нада ли да тръгне в малкия?
Егоисти приравняват себе си с децата си и милеят за бисквитки.
Малки деца имаш значи. Кърмата и тя ли е за всички по равно, да не остане голямито бебе без внимание и прехрана.

Срокът, който благородно си дал на жена си да си направи тялото в еди кой си калъп, ще ти стигне ли да усвоиш повече българския, за да може коментарите ти да са неадекватни само съдържателно, а не и лингвистично?
Само флуудваш темите с простотиите си.

# 445
Lool мн се дразниш!Кво гушкане кви такива,тва е досаднооо човека иска hardcore sex,земи отпусни се малко ,влизал кат сер...ш ок значи те обича ,готви ти на тва отгоре,а за сапуна сериозно ли?Вземи душ гел като всички хора,и не ти вдигнал тела щото не го чул и тва пак правиш правиш прблем.Питай го него кво те дразни в тебе  и ще излезе по дълго сиг съм!

# 446
Lool мн се дразниш!Кво гушкане кви такива,тва е досаднооо човека иска hardcore sex,земи отпусни се малко ,влизал кат сер...ш ок значи те обича ,готви ти на тва отгоре,а за сапуна сериозно ли?Вземи душ гел като всички хора,и не ти вдигнал тела щото не го чул и тва пак правиш правиш прблем.Питай го него кво те дразни в тебе  и ще излезе по дълго сиг съм!
Ако това изказване не е ирония, силно съчувствам на жена Ви.

# 447
Той май има кон, а не жена, и предлага големи изненади с него.

# 448
  • София
Не знам за мъжа на авторката болен ли е, не е ли, но аз се отвратих от няколкото мъжки мнения.
Бих заплюла тези "мъже", милеещи за ягодки и бисквитки.
Пожелавам им заради децата им винаги да са с висок стандарт, защото в противен случай всяко нещо по- така ще отива в бездънната паст на разсърденото дете, наричаща се "и аз съм човек, и на мен ми се полагат бисквитки".

Децата изискват до една възраст да се поставят на първо място, родителят да може да ги постави пред себе си за каквото и да било. Гръмко е, но смятам, че който не го може, не бива да се размножава.
Не става дума за един кьорав шоколад, а за тенденциозно отношение на неглижиране на децата за сметка на себе си. Това създава травми.

# 449
Всички те попитаха за проблеми със захарта и инсулина, а аз ще попитам ти виждаш ли с очите си как изяжда 5-те шоколада? Да не би само да рови и да ги взима и да крие част от тях?
Абе, поведението му не е само просташко. Иди и разкажи на психиатър какво прави и как се държи.

П.П. Отговори на всички въпроси, ама не баш, което си е твое право, разбира се. Сирената те попита дали травмиращото събитие е свързано с маминка. Ако да, имаш си мизонгист дома, който е бесен, че са го "изоставили" и си го изкарва на другата жена в живота си.

Виждам го, да. Кутия със сухи пасти за след вечеря и все в този дух... Не е свързано с маминка Grinning. Тя си е жива и здрава. Отдавна сме прекъснали отношения с нея, защото тя наистина е с психически отклонения и ако седна да разказвам за нея, темата за свекървите няма да ми стигне, а и едва ли ще ми повярват съфорумките. Там историята е достойна за филм и Оскар. Той я чува от време на време само да си честитят празници и това е. Контакт с нас няма от години. Имахме де, преди година, да се запознае с внуците си и след 10 минутен престой, мъжа ми не я издържа и си тръгнахме Simple Smile
Специално за подправките за себе си, може би си дадох обяснение. Именно покрай идеите да не би да е болен, не се бях замислила, че той има дългогодишен проблем в устата (няма да изпадам в подробности). Лечение няма. И се замислих възможно ли е да е започнал да губи усещане за вкуса. Дори поговорихме на тази тема с него. Не беше много словохотлив, но се позамисли.

Общи условия

Активация на акаунт