Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 256
  • 934
  •   1
Отговори
# 450
Питай го него кво те дразни в тебе  и ще излезе по дълго сиг съм!

Той си казва и без да го питам. В началото споменах за част от нещата, на които той ми се дразни.

# 451
Направо изтръпнах от описанието на този егоистичен задник.. #Crazy

# 452
  • Sofia
След като майката има проблеми трябва да се преглежда и той - някой неща са генетично заложени и се отключват от нещо в даден момент. Не искам да те плаша, но може да имате нужда от помощ.

# 453
Erebus -нямам жена а и аз съм против брака изобщо,а пък да си сменям навиците заради някой друг просто забраи няма начин!!

Black_Sapphire-нещо против коня ми? Simple Smile Просто тая жена е дразнеща пълно мрънкало,нормално е като живееш с някой да го виждаш че ходи и до кенефа,или да не харесва квото ти си готвила,защото представи си има свой вкус,как може да те дразни тва че той си е такъв,и че си пада по други неща?Ако тя иска да е едно към едно с нея ми да се беше оженила за себе си!

# 454
Не, не, нямам нищо против коня ти и напълно те разбирам, че предпочиташ кон пред жена - поне не говори, нали така, и претенции има по-малко.

# 455
Да а в повдечето случеи и изглежда по добре Simple Smile

# 456
  • Варна
Блек, ето нещо по повод предпочитанията. Не е за кон точно, застъпени са и други животински видове Simple Smile

# 457
А майка му какъв психически проблем има? Обикновено тези проблеми се предават по наследство.
Определено има нещо психо в поведението му. Значи от една страна трепери за здравето си и си прави какви ли не изследвания, а от друга - неглижира проблем "в устата" с години.

# 458
Блек, ето нещо по повод предпочитанията. Не е за кон точно, застъпени са и други животински видове Simple Smile

хахаха това го бях забравила ,много добро Grinning

# 459
  • Sofia
А какви са тези изследвания, за които не дават никаква документация?... може и да казва, че е здрав, за да не му приберат бисквитките или да докаже, че държанието му е нормално и жена му просто истерясва, а всъщност да не са толкова Ок нещата.

# 460
5 шоколада наведнъж, цяла кутия сухи пасти СЛЕД вечеря, т.е., след друга храна....
Този човек определено има проблем.Не знам какви изследвания са му правени и са били наред, но здрав човек няма подобен апетит за сладко и не изяжда подобни количества наведнъж.
А тотално разбърканите хормони влияят и на психиката.

Не е опит да го оправдавам, но ако причината за поведението му са здравословни "скокове", то той няма контрол върху тях, съответно и няма да коригира поведението си под "заповед/изисквания" от жена му или друг.
Това е все едно да искате да изпразните пълна вана от единия край, докато от другия подавате постоянно нова вода.Докато не спрете "кранчето", ваната все така ще се пълни.

# 461
  • София
Не съм изчел всичко, но от попрочетеното стигам до извод, че има 2 варианта. Или има промяна, която вероятно е породена от нещо или винаги е бил такъв, но сега се е "отпуснал" и ти се набива в очите. Това би трябвало ти да може да прецениш най-добре.
Надали ще помогна, мога само да констатирам, че този мъж има някакъв проблем. А дали е пубер секънд едишън или своеобразна криза на средната, никой не знае. Това, като се има предвид, че съм мъж, а тук мъжете са недолюбвани и им се търсят и преекспонират всичките кусури. Не, че нямат. Simple Smile

# 462
Не съм изчел всичко, но от попрочетеното стигам до извод, че има 2 варианта. Или има промяна, която вероятно е породена от нещо или винаги е бил такъв, но сега се е "отпуснал" и ти се набива в очите. Това би трябвало ти да може да прецениш най-добре.
Надали ще помогна, мога само да констатирам, че този мъж има някакъв проблем. А дали е пубер секънд едишън или своеобразна криза на средната, никой не знае. Това, като се има предвид, че съм мъж, а тук мъжете са недолюбвани и им се търсят и преекспонират всичките кусури. Не, че нямат. Simple Smile

Най-после едно адекватно и по-сериозно мнение на мъж. Благодаря, Онзи, че се бях замислила дали не сме съвсем сгрешени ние, "женорята".
Сега да видим авторката дали ще вземе обърне внимание на това, което казваш или ще си остане на удобната позиция от преди.

# 463
Това означава да се драчкаме постоянно. Дразни ме още, че като купя нещо за децата, за да им приготвя за закуска, той го омита. Имаме специален шкаф, в който слагам нещата за децата и той знае, че там не пипа и пак, а аз започвам да се чудя какво да сложа за закуска за училище. Същото е и ако купя просто нещо сладко. Изяжда се всичко, без дори да ни остави. Ако ни дойде някой вкъщи, нямам с какво да го почерпя. Същото е и със салата. Докато сложа масата той е омел салатата и не е оставил за нас. По скоро оставя едно доматче и две краставички, колкото да каже ето има. Много ме дразни, че като яде и оставя празни чинии в хладилника, същото е с кутиите. Например кутия с бонбони. Изял г и оставя кутията там. Вчера например си мислех, че имаме сладолед. Бъркам във фризера кутията стои празна Simple Smile

Ужас. Е това вече ми дойде в повече. Да посяга на децата на храната... бих му вдигнала грандиозен скандал.
Да изяжда салатата..... безумие някакво е това.  Пълен непукизъм и липса на тактичност, съпричастност, рзбиране, влизане в положение, зачитане на лично пространство, никакъв пример за подражание.... това е просто плачевно. Аз не нямам идея какво да те посъветвам... баща му такъв ли е?

# 464
А майка му какъв психически проблем има? Обикновено тези проблеми се предават по наследство.
Определено има нещо психо в поведението му. Значи от една страна трепери за здравето си и си прави какви ли не изследвания, а от друга - неглижира проблем "в устата" с години.

Майка му няма официално психически проблеми. Аз съм и сложила диагноза Grinning Така или иначе за мен адекватен човек не би постъпил нито със собствените си деца, нито с чужди хора по начина, по който тя е постъпвала  и продължава.
Проблема не е неглижиран. Лекуван е многократно и операция е правена. В три различни държави в трите точки на света сме лекували, но навсякъде отговора е, че трябва да се научи да живее с това. Леченията само притъпяват за известно време проблема, както и операцията. Резултата е временен.

Общи условия

Активация на акаунт