Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 061
  • 934
  •   1
Отговори
# 675
Не, ама започват отрано.

# 676
Авторке, от ЕГН-то е. Не си дребнава, имаш основание, ама не съм оптимист дал` ще има подобрение, мисля си, че с възрастта даже изпълненията загрубяват.  Кураж, и търпение.  Може би е вариант да си създадеш твое лично пространство и микроклимат в жилището, където да се чувстваш комфортно,  и да си ги отстояваш.

п.п. има и по-тежки случаи, мъжът на колежката беше почнал да коли патици и зайци, които отглежда в мазето, готви си ги, а остатъка пълни в буркани и омазва навсякъде, и пр..., тя накрая не изтърпя, остави го в къщата сам, и си купи ново жилище.

# 677
  • София
Отклоненияяя.
На бас, че ако им направят на такива изслвдвания, ще видят нещо куку.
Пък повечето с възрастта се опраядават.
Не, просто тия неща се отключват с възрастта. Има разлика.

# 678
  • Burgas, Bulgaria
Авторке ,  БЛАГОДАРЯ ТИИИИ ,  сълзи ми текат ,  сълзиииии ,  така се хиля ,  мойто е на почти 45г и е същотоооо ...- храченето ,  дистанционните (имам чувството , че паник атаки получава ако не са в ръцете му) ,  много ме дразни как се освобождава от колики и веднага след това или преди това ми говори за секс ,  постоянно си чисти зъбите с език , от там един звук ,  който ме влудяваааааа .....
И още мнооого работи ...
Имам табели ,  сама ги написах в банята . Едната е над тоалетната и пише : До хората с пишки  ... И следва инструктаж ,  че пишката тук , трябва да сочи надолу ,  а ако опикаеш навсякъде , трябва да почистиш и работи от този сорт.
Другата табела е до мивката ,  отново с инструктаж за сапуна, за това , че зъбите се мият по 2минути , а не 2 секунди и подобни щуротии .
Имам и до входната врата , голяяяям плакат ....
Само дето ги писах  😂😂😂

# 679
  • Варна
Тъкмо щях да се отписвам от темата и се отказах. Вече и на мен ми текат сълзи от смях.

# 680
# 681
Прочетох,че вече нещата вървят в добра насока и се радвам много.Дано скоро и двамата сте по-спокойни.Все пак ще дам и моето мнение,относно цитираната публикация по-долу.

Това е пълен егоист,инфантил.
Трудно ми е да вярвам,че обича теб и децата ви.
Любовта е грижа за другия, споделяне.Да изядеш шоколада на детето си И да го прикриваш все едно има...
Звучи ми като човек,който насила е там-в къщата,в тези отношения, с тези деца.
Всеки човек е и трябва да е егоист по природа за да оцелее, алтруизмът не е здравословен,Но да вземеш от собствените си деца е вече друга форма.

Изглеждаш ми интелигентна и отговорна жена,заслужаваща нормални отношения.
Дано греша и скоро всичко е наред!!!
Кураж!!!!

Хорс има и друг шкаф, в който има почти винаги нещо и за него. В повечето случаи купувам и слагам ако ни дойдат гости, а и за нас си, но откровено аз и там не мога да се доредя. Купувала съм по пет, шест шоколада след пореден скандал спицално за него. На следващият ден ги няма. Аз пазарувам. Казвала съм му да ходи да си купи, тъй като аз не мога да му устоя на темпото. Не отива. Преди не беше такъв. Хапваше малко. Беше претенциозен, уважаваше храната. Аз бях прасенцето вкъщи и винаги ме е било срам, че изяждах по-големи количества от него. Последно купих специално два буркана нутела. Един за него, сааамо за него и един за децата. Децата почти не бяха яли от техният буркан, когато дъщепя ми ме попита за нутела и връчих техният буркан, буркана беше празен. И за да не се види че е изал всичко, ял вътре, а по стените на буркана оставил, за да изглежда че има. Не мога до ви опиша разочарованието на детето в накъв момент.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 21:45 от FilleFrancaise

# 682
Тиква,
Ти направо ме разби. Grinning
Извини ме за въпроса, отмини го ако не е удобен, ама имате ли деца и те как гледат на упътванията за баща им?
То сигурно хич не ти е смешно, де, ама си го пресъздала по неповторим начин. Simple Smile

# 683
Купи сейф.
Или шкафче с ключ.
Не виждам при такова дебелоочие друго решение ...

# 684
Явно мъжете-идиоти се сипят като пролетен сняг.
Защо?
Питам и отговор не диря.
Как се живее с такива изкопаеми?
Радвам се, че авторката на темата прави някакви крачки. поне пробва.
Авторке, ти спомена някакъв превратен, тежък момент за мъжа си. Това не го оправдава. Никой (нито ти, нито децата) заслужават да бъдат наказвани с адско поведение заради емоцията на някой друг. Принципно затова създателят ни е дал освен разум, и реч - за да говорим, казваме, споделяме, да комуникираме. А твоят съпруг не показва подобни признаци на съзнателен индивид, кара го на прматски инстинкти.

# 685
  • Burgas, Bulgaria
Тиква,
Ти направо ме разби. Grinning
Извини ме за въпроса, отмини го ако не е удобен, ама имате ли деца и те как гледат на упътванията за баща им?
То сигурно хич не ти е смешно, де, ама си го пресъздала по неповторим начин. Simple Smile

Всеки , който дойде у дома ги снима ,  предизвикват смях ,  шеги ,  каквото се сетиш .

Имаме син ,  който е почти на 11г.,  малката е на 5  г . Табелите са и за него ,
че явно кръвта вода не става  😶 ! Малката е другата лудост .

Тази до входа описва как ние 4-мата , изброила съм имената ни ,  правим семейството . Как ,  влизайки отвън ,  трябва да се събуеш , закачиш връхната си дреха , после да поздравиш който е в къщи .  Да си сложиж чантата на мястото ,измиеш ръцете с ТОПЛА ВОДА И САПУН , моментално да избършеш ръцете си в меката  хавлия за тази цел !
После описвам как когато ядеш ,  чиниите се слагат в мивката , ако има трохи се почистват ,  ако счупиш ,  изцапаш , разхвърляш ,  не е проблем ,  но трябва да си почистиш .
Накрая пиша , че мама не е слугиня ,  мама и тя иска да мързелува  и не изгаря от любов по нааканата  тоалетна , а обича само тях ...
Аз наистина се опитвам да гледам от шеговитата страна ,  иначе в скандали не се живее .

# 686
Kissing Heart Тикве, винаги успяваш да ме разсмееш. Подходът ти е железен.  Grinning

# 687
Аз честно казано бих се притеснило ако мъжът ми яде подобни количества сладки неща - да не развие диабет. Децата си не храня с нутела и не бих страдала по шоколада. Не знам какво се хвана те за тия боклуци - например малкия ми син не хапва грам сладко - така че в подобна ситуация не би бил ощетен. Въобще сладкото е боклук - не трябва да се купува и яде. У нас само аз ям сладко.

# 688
Авторке ,  БЛАГОДАРЯ ТИИИИ ,  сълзи ми текат ,  сълзиииии ,  така се хиля ,  мойто е на почти 45г и е същотоооо ...- храченето ,  дистанционните (имам чувството , че паник атаки получава ако не са в ръцете му) ,  много ме дразни как се освобождава от колики и веднага след това или преди това ми говори за секс ,  постоянно си чисти зъбите с език , от там един звук ,  който ме влудяваааааа .....
И още мнооого работи ...
Имам табели ,  сама ги написах в банята . Едната е над тоалетната и пише : До хората с пишки  ... И следва инструктаж ,  че пишката тук , трябва да сочи надолу ,  а ако опикаеш навсякъде , трябва да почистиш и работи от този сорт.
Другата табела е до мивката ,  отново с инструктаж за сапуна, за това , че зъбите се мият по 2минути , а не 2 секунди и подобни щуротии .
Имам и до входната врата , голяяяям плакат ....
Само дето ги писах  😂😂😂

Хихихи, Мадам тиква, не съм само аз значи. Смеят ни се, ама да му мислим. При мен с някои неща наистина има напредък. Сутринта ме е вдигнал раното, да ме моли да му купя сапун. Satisfied Викам му няма да ти купя с душ гел ще  се къпеш. А той вика еййй от този твой инат ще си умреш. Аз сам ще си купя. Идеята с табелките е ок, но аз не бих я направила. Дразни ме, че трябва да се слагат табелки, да се заключват шкафове и бани. Не може ли просто да има комуникация и разбирателство. Като го помоля да не влиза при мен, докато съм в банята, да не влиза. Защо трябва да се оключвам до зъби и за всичко табелки да му поставям. Все едно е малумен и не знае за какво го моля. В крайна сметка, като нищо друго не работи и аз стигнах до там...

# 689
Аз честно казано бих се притеснило ако мъжът ми яде подобни количества сладки неща - да не развие диабет. Децата си не храня с нутела и не бих страдала по шоколада. Не знам какво се хвана те за тия боклуци - например малкия ми син не хапва грам сладко - така че в подобна ситуация не би бил ощетен. Въобще сладкото е боклук - не трябва да се купува и яде. У нас само аз ям сладко.

Специално нутела, не купувам често. Децата знаят това. И понеже го знам моя какъв е, купих два буркана. Един само за него и един за децата. И от там дойде още по-голямото разочарование на детето. Тъй като по принцип рядко и се случва да хапне нутела и в крайна сметка нямаше. После им купих де и ядоха пред мен. Иначе всички ядем сладко. Не съм от майките дето треперят над децата и ограничават постоянно. За протокола децата ми са слаби и нямат проблеми с килограмите. Уча ги по-скоро на граници. От всичко по малко. Те знаят, че и шоколада е полезен, но в малки количества. И за мен не е проблем да им връча по един шоколад и да ги пусна в стаите си. Знам, че няма да го изядат целият. Имала съм такъв случай. Майка вманиачена на тема храна и диети. Постоянен тормоз над децата и над съпруга и. Децата и пред нея пазят поведение. Останат ли обаче без неин надзор, ядат като невидяли. И децата и съпруга са с наднормено тегло. Съпругът и съм го хващала да се крие от нея и да яде. Та същата тази майка изпада в ужас винаги като ги пусна моите с нещо сладко към стаите им. Така, че аз смятам че е по-добре детето от малко да се научи да си хапва от всичко, но да си слага граница. Когато пораснат ще могат да се контролират сами. А тези деца, на които им се налага толкова строг контрол, като пораснат и останат без контрол, не се знае в каква посока ще залитнат.

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 08:21 от erfi78

Общи условия

Активация на акаунт