Животът в Костинброд :)

• 17 078
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, обмисляме да вземем къща в Маслово, до реката. Ще се радвам ако можете да споделите мнения за района и условията там. Много благодаря предварително!

# 76
Искам да знам от местнити в Костинброд-чешмяната вода става ли за пиене и готвене?Като Софийската ли е ?
Четох статии по новините че е мътна и варовита..

# 77
Не е като софийската. Същата е като едно време на село, аз готвя с нея и си я пия и ми е много вкусна. Приятелят ми обаче изобщо не я харесва и пие минерална. Отделно имаме омекотяваща система, защото си е твърда и варовита. Мръсна никога не е била, поне в квартала в който сме ние.

# 78
Исках да попитам дали някой е оглеждал кйщите на Adriapeoperties, които се продават в Костинброд?

# 79
Има ли 2025г. Градски автобус до София и централна канализация във всички квартали на Костинброд?

# 80
Има автобуси и маршрутки, но не са част от мрежата на софийски градски транспорт. Канализация има, но не знам дали навсякъде. В новите къщи в покрайнините може и да няма.

# 81
Здравейте, Може ли да споделите пресни мнения за училищата е детските градини в града?

# 82
За училищата не знам, но едната детска градина (Радост) е почти до нас и поне отстрани изглежда добре - голям двор, площадки, извеждат децата, сутрин като минавам с кучето се трупат покрай оградата с учителките. Знам, че в с. Драговищица има някаква много хитова детска градина и масово от района искат да си записват децата там, но не знам подробности.

# 83
https://m.imot.bg/obiava-1j174248244540040-prodava-kashta-oblast … iya-gr-kostinbrod

Здравейте, някой може ли да ми даде повече информация за къщата - съседи и местоположение най-вече.
Търсим си къща в Костинброд и вече тотално се отчайвам от публикуваните обяви-излишно губене на време за огледи, на които се оказва, че обявите почти нямат нищо общо с реалността…
Ще съм благодарна за насоки и/или предложения ако знаете за къщи, които са обявени за продажба. Благодаря!

# 84
Тия снимки имам чувството че нарочно ги правят така че изобщо да не си личи къде е имота. За момента не знам някъде да се продава - основно виждам комплекси с по 5-6 къщи в общ двор, ново строителство и продадени още на зелено. Но тази в обявата е по-добър вариант от тях според мен.

# 85
Тия снимки имам чувството че нарочно ги правят така че изобщо да не си личи къде е имота. За момента не знам някъде да се продава - основно виждам комплекси с по 5-6 къщи в общ двор, ново строителство и продадени още на зелено. Но тази в обявата е по-добър вариант от тях според мен.
Благодаря, ще се свържа с брокера и после пак ще пиша Simple Smile

# 86
Аз се пренасочих към с.Петърч доста по голям двор и къща за сметка на повече спокойствие и цената е добра.Отказахме се от Костинброд доста скъпи къщи ако са нови двора е нищожно малък няма смисъл.

# 87
Аз се пренасочих към с.Петърч доста по голям двор и къща за сметка на повече спокойствие и цената е добра.Отказахме се от Костинброд доста скъпи къщи ако са нови двора е нищожно малък няма смисъл.
Притеснява ме наличието на ромско население в селото. Четох, че имало доста…Не сък ходила и нямам лични впечатления, но ще ми е интересно да чуя повече от живущи там

# 88
Притеснява ме наличието на ромско население в селото. Четох, че имало доста…Не сък ходила и нямам лични впечатления, но ще ми е интересно да чуя повече от живущи там

Около нас няма.но къде ли няма вече роми...

# 89

Общи условия

Активация на акаунт