Животът в Костинброд :)

• 16 921
  • 92
  •   1
Отговори
# 90

Изглежда добре, но цената е малко висока според мен, предвид следното:

1. Тупик вътрешна улица означава, че за да стигнеш от/до имота си най-вероятно трябва да минеш през нечий друг имот, така че дано съседите наистина са добри. Трябва хубаво да се огледа скицата, да не се окаже че по кадастър връзката с улицата трябва да мине през къщата (която вече е построена). Имахме такъв случай докато търсихме нашия имот и точно така беше описан в обявата.

2. Метростанция в Костинброд няма и все още не се и планира, той дори не е в рамките на Столична община. Най-близката метростанция е Ломско шосе и евентуално новата Обеля, която пак е в София. Ако къщата е в Костинброд, няма как да е на 300м от метростанцията, Костинброд е на 15км от София.

Отидете на оглед според мен, но си отваряйте очите за още уловки.

# 91

Аз съм в шок за цените в Костинброд доста са нагоре изпревариха цените в малките градове в Холяндия а там има криза с имотите и е скъпо за малки къщи но има винаги ток канал отопление уредено е

# 92

Смятам че е къщата на Витоша 48. Ако е тя, вярно е на 300м от гарата, но е и на 30м от релсите. На собствениците май не им се продава като гледам каква цена са сложили.

Общи условия

Активация на акаунт