Откраднат живот - ТЕМА 36 Критична точка... Св. Кирил е странно място

• 42 930
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Май с Марио ще се окажат лика прилика - и двамата благородно тъпи. Joy  Аз нея бих я плеснала затова, че пренебрегва себе си и прощава толкова бързо неща, които не винаги са за прощаване и е готова да се жертва за абсолютно всичко, без да обмисли рисковете. Как толкова я е заслепил този Тони, че да не мисли за последствията понякога, не знам. Ама ей на - сега стана тя каквато стана. Grinning

# 661
Ей, тоя Тони, виновен за световния глад, глобалното затопляне, комунизма и квото още се сетите Grinning Grinning
Все едно в предишните сезони не е имало проблемни персонажи.....

# 662
  • София
Чак не ми се гледа. Толкова ли мразят Калин тези сценаристи? Какво ли не му измислиха... Само мъка при него. Един танц на покрива и хайде наново.

# 663
Чак не ми се гледа. Толкова ли мразят Калин тези сценаристи? Какво ли не му измислиха... Само мъка при него. Един танц на покрива и хайде наново.

Това е запазена марка на сериала - на всички да им е гадно, гадно, гаднооооооо

# 664
Дона, винаги е имало, просто за зла беда в този сезон лошото момче е твоето Grinning
Тони има доста положителни черти, но има няколко, които в комбинация са направо токсични - безотговорен е, не мисли за последствията, безразсъден е и е напорист.
Яница, Тони изнуди много грозно Зорница в операционната, мен тогава ми стана черен - когато се фръцна и каза „мислех, че идвам при приятел”.

# 665

Апък ние какво се оплакваме? Joy Явно сме мазохисти и щом гледаме и обсъждаме толкова разпалено тук, че една тема за 3 дни заминава, то ние обичаме да ни е гадно. Grinning

# 666
Бяхме предупредени от самото начало. Сезон, който минава под мотото „Лекари на ръба” няма как да е само птички и пчелички.
И все пак в този сезон има повече баланс. А жанра си му е такъв - драматичен. Пък и нали имахме един любовен епизод, какво се оплаквате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
  • София
Все се надявам да ме изненадат 😁

# 668

Апък ние какво се оплакваме? Joy Явно сме мазохисти и щом гледаме и обсъждаме толкова разпалено тук, че една тема за 3 дни заминава, то ние обичаме да ни е гадно. Grinning

Естееееествено, че обичаме! Сцените с цуни-гуни, щастие, цветя и рози са ни толкова скучни, че само пуфтим тука - "айде, няма ли някой да умре, да се разболее, да изневери, да се събуди жена му от кома примерно". Някакси не ни е кеф като им е кеф на героите

Оплакваме се, че беше цяяяяял епизод! 5 минути им стигат - после драма трябва Joy

# 669

Естееееествено, че обичаме! Сцените с цуни-гуни, щастие, цветя и рози са ни толкова скучни, че само пуфтим тука - "айде, няма ли някой да умре, да се разболее, да изневери, да се събуди жена му от кома примерно". Някакси не ни е кеф като им е кеф на героите

Оплакваме се, че беше цяяяяял епизод! 5 минути им стигат - после драма трябва Joy

Както каза - запазена марка. И ние така сме свикнали и сме се настроили за драма, че се чудим как аджеба тия сценаристи са изтървали един любовен епизод от папката със сценария. Joy Принципа на любовните епизоди им е 2:52. Grinning Повече явно не може.

# 670
Ааааааа, Милошев имаше специална пресконференция след този епизод и каза, че сценаристът, отговорен за гафа "любовен епизод", е уволнен на секундата!
Така че споко, вече всичко ще е под контрол Joy

# 671
Еми като е уволнен, сега ще хейтим пак останалите, че и Милошев ще го отнесе. Време е вече, твърде много ги хвалихме и запазихме благоприличие. Joy

Fairy, че той кога тоя сериал е бил "птички и пчелички"? Нещо ми убягва. Май никога. Joy

# 672
Цял епизод беше птички и пчелички, ненаситници такива! Joy

Колкото и да протестираме, сериалът ни кара да се замисляме, са обсъждаме различни ситуации надълго и нашироко, да се вълнуваме заедно с героите, да ни боли за тях, да ги приемаме почти като истински хора, да се радваме и плачем на  нещата, които им се случват. Това за мен означава, че създателите са си свършили работата Simple Smile

# 673
Няма спор! Всичко, което се случва тук (и не само) е показателно. Wink

# 674
Оооо, обичам драмата Grinning, не ме разбирайте погрешно, радвам се на веселите и любовни епизоди, но няма да ги оценим по достойнство ако нямаше драма за равновесие и ако всичко беше наред с героите, едва ли щяхме да изписваме страница след страница и тема след тема. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт