Откраднат живот - ТЕМА 36 Критична точка... Св. Кирил е странно място

• 42 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Хахаха Майче, пак се включи подобаващо с гифчетата. Grinning Да вмъкна само, че ако нямаше драма щяхме да сме като темата на "Скъпи наследници" - едва на 4-та от самия старт на сериала до сега.Grinning Там понеже явно им е много смешно и няма толкова какво да нищят.

# 676
Така де, иначе как ще се насладим на Батко колко е красив, когато страда Joy

# 677
Да, а други да си упражнят речника върху Бамби Joy , чудя се дали няма при признанието му на Кошутата да се стигне до тук  Joy:

# 678
Майчее, пепел ти на езика! Кошутата трябва да я съхраним чиста и неопетнена Joy

Аз стигнах до извода, че има възрастово разделение по отношение на братята - по-младите харесвате Тони, по-хм-зрелите харесваме Батко Joy

# 679
Да, а други да си упражнят речника върху Бамби Joy , чудя се дали няма при признанието му на Кошутата да се стигне до тук  Joy:

Ауууууууу, слагам си го на аватар!!!! Само да разбера как хахаххахха

Така е, аз не помня скоро да е имало такова вълнение за друг сериал

Fairy, мерси за комплимента! Не се имам за особено млада хахаххах

# 680
Майчее, пепел ти на езика! Кошутата трябва да я съхраним чиста и неопетнена Joy

Аз стигнах до извода, че има възрастово разделение по отношение на братята - по-младите харесвате Тони, по-хм-зрелите харесваме Батко Joy

Fairy, аз съм изключение, моля ти се. Joy Млад човек съм, ама Батко ми е повече на сърце от доста време, за Тончо нещо се заблудих. Grinning Какво да се прави - грешка на младостта. Joy

# 681
А всъщност ако реално се кефим и на двамата?? Thinking

# 682
Хахахаха, Яница, добре де, има и изключения. Wink

Доне, вие с Майчето не бяхте ли споменали, че сте на 20 и малко? Тва немладо ли му казваме вече? Laughing

Ако реално се кефите на двамата, значи харесвате Батко, ама подкрепяте Тончо от келешлък Joy

# 683
Дами , не бързайте със сладкото аватарче /ако е за Тончо/
Ето инфо  ,че всъщност Батко е ЕЛЕНЧЕТО  Joy

Мариус  Куркински открил Велислав Павлов :
https://www.cinefish.bg/Velislav-Pavlov-Velislav-Palvlov-ac22444.html

Покрай  Куркински  Велислав Павлов стъпил на сцената на Народния театър, където 5 години участва в постановката „Кралят елен“.

# 684
Ахахаха, Ели, отне им едниственото удоволствие, значи Joy

Ааа, да кажа, че изгледах клипчето и Тони и Марио не са скарани, Тони направи знак на Марио, че не е подходящо да пита в тоя момент. Защо - ще разберем като гледаме.

# 685
Е стига деееееее, тоя Марио, взе ни Зорница, сега ни взема и прякора еленчето Бамби! Ми няма пък - Зори давам, Бамби не Joy

Fairy, на 32 съм, на акъл съм по-млада Joy
Келешлък явно JoyJoy

# 686
Е стига деееееее, тоя Марио, взе ни Зорница, сега ни взема и прякора еленчето Бамби! Ми няма пък - Зори давам, Бамби не Joy

Келешлък явно JoyJoy

Ами детето изглежда никога не ни напуска. Joy Аз затова, че съм на 21 и се кефя на Батко май трябва да се имам за зряла. Брей, ти да видиш. Grinning

# 687
Ох, добре, ужасни сте, развалихте ми цялата теория! Disappointed Relieved Grinning

# 688

Келешлък явно JoyJoy

Joy Батко е "Кралят елен" , а Тончо си е Бамби .
Не се знае само кошутката по кого ще си падне  newsm78

# 689
Моля моля, за нея само кралски особи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт