Откраднат живот - ТЕМА 36 Критична точка... Св. Кирил е странно място

• 43 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Уфффф, тез капки от 21 да бяха с по-малко лигоч на рачков и хвалене на братята можеше да се вместят до към 23....не ми се чака до утре Sad.

# 706
Много хубав тоз Владов, бе Heart
На мен и като роля и актьор ми харесва много.

Замислих се как Тони ще се справи с болничния хейт след случката с Калин. Обаче освен Зорница, никой, включително и Марио, не знае за връзката му с наркомана. Реално никой не знае и за Мона, а не вярвам и да разберат. Така че вероятно ще му се размине...

Малко ли ще му е на Марио конското, което съм сигурна, че тоя път ще е епично, щото това му е най-великата простия откакто е на работа там, та сега и болницата да го хейти? Joy

Те ще хейтят Тони заради Калин, не Марио.
Как ме е яд, че днес няма епизод - да бяха преместили Капките през уикенда!
Конското на Марио може да му се стори песен в сравнение на това, което ще му се стовари ако колегите му започнат да го хейтят. Grinning Дали пък и Зорница в първия момент не би си го изкарала на него? Все пак отначало беше против това.

# 707
Уфффф, тез капки от 21 да бяха с по-малко лигоч на рачков и хвалене на братята можеше да се вместят до към 23....не ми се чака до утре Sad.

Мхм, мхм, много съгласна! Или просто в неделя вместо филм.

Утре очаквам Марио да се обади на първия си братовчед Кристиан Ковачев, който, разбира се, е светило в неврохирургията. Крис идва, спасява Калин, на излизане от операционната се сблъсква с Огнянова и при сблъсъка от неговия джоб изпадат 3 шоколадчета. Огнянова, току-що отхвърлена от Марио и още повече току-що отхвърлила Тони, му се развиква. Крис, обаче, е привлечен и решава да се бори с братчедите за нея. Евтим Милошев подписва с Диана за 6 и 7 сезон JoyJoy

# 708

Утре очаквам Марио да се обади на първия си братовчед Кристиан Ковачев, който, разбира се, е светило в неврохирургията. Крис идва, спасява Калин, на излизане от операционната се сблъсква с Огнянова и при сблъсъка от неговия джоб изпадат 3 шоколадчета. Огнянова, току-що отхвърлена от Марио и още повече току-що отхвърлила Тони, му се развиква. Крис, обаче, е привлечен и решава да се бори с братчедите за нея. Евтим Милошев подписва с Диана за 6 и 7 сезон JoyJoy
Аааа Бамби, недей така де. Joy Това вече ще е върха на... сапунката. Joy Милошев ще го линчувам тогава. Grinning

# 709

Неее, моля те !
Нека неврохирургът да е жена, да се харесат с Тони и да оставят Марио и Зорница да са щастливи заедно .

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 09:57 от Veracruz

# 710
Оооо, това ми харесва!!! Тъкмо и Тони ще е щастлив Wink

# 711
Дона, те много маймуни станаха на клона Joy

# 712

Е....да се чувства изобилие Joy Да сме съвсем сигурни, че Зори няма да остане сама Joy

Забравих да кажа,ч е Крис Ковачев ще го играе отново Велислав - много ще си приличат братовчедите Joy

# 713
Хахаха, Дона, каква е тази фантазия? Не щем ние никакви допълнителни мъже около Зорница, стигат ѝ тия катили, дето все се навъртат около нея Grinning
Аз си мислех, то може и да сте го обсъдили вече, де, ама при толкова интензивна дискусия пропускам някои неща, но ми хрумна, че няма никаква мистерия около присъствието на Марио в кабинета на директора, а просто е повикан като първоначалния лекуващ лекар на Мона. И ми е любопитно дали той ще се застъпи за Огнянова или ще си премълчи и тя ще отнесе гневът на Захариев.

Дона, ще има градация - в четвърти сезон един, в пети са двама, в шести вече трима ще се въртят около нея. Grinning

# 714
  • Разпиляна във въображението
Ц, не за Тони - за Владов ще е неврото Simple Smile

# 715

Е....да се чувства изобилие Joy Да сме съвсем сигурни, че Зори няма да остане сама Joy

Забравих да кажа,ч е Крис Ковачев ще го играе отново Велислав - много ще си приличат братовчедите Joy
Направо ако искаш да са близнаци с Марио а? Joy

# 716
Не ми се мисли в осми какво ще става JoyJoy Fairy, в настроение съм тази сутрин Joy

За Марио май приехме, че ще излъже, за да покрие Тони. Все пак Захариев няма да махне Марио така лесно, както Тони. Но ми се струва, че има шанс така Тони да разбере защо всъщност е получил предложението за работа. Ако поиска да отиде при Захариев и да си понесе отговорността, Марио с какви доводи ще го убеди да се разменят?
Незнам дали ще защити Зорница, като гледам и двамата мълчат като ученици при директора

Яница, може!! ама тогава защо не го споменаха другите двама братя?? Много небратско от тяхна страна

# 717
  Joy Joy
Приема се  Joy
Hа Тончо може и да му се размине болничния хейт за момента, но по-нататък сигурно ще се разбере за връзката с наркомана. Драма трябва да има.

# 718
  • Разпиляна във въображението
Велислав Павлов с голямата награда на София Филм Фест - приема за Въздесъщият

Сега видях, че моят син е роден на неговата дата Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 10:20 от Miriel

# 719
Като гледам с какво отегчение слуша Зорница тирадата на Захариев Joy ми напомня на Виолета и Банков.

Въпроса е защо ще е там Марио, ако Зорница не каже за Тони, което няма да направи, Захариев няма как да знае, че и той е замесен, Марио ще се досети разбира се. Вероятно Петър ще я пита от къде се е сдобила с метадон и защо е решила да върши нещо подобно за Мона. Чудя се и какво ще направят след това с Мона, едва ли просто ще я оставят да си тръгне Зорница и Тони, Марио и той ще се намеси да ги държи по око двамата пакостници Grinning

Общи условия

Активация на акаунт