Забременяване по време на наркотици

• 7 345
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Горчива, как може да сравняваш рентгенова снимка със силни наркотици, употребявани системно всеки ден?

# 31
  • София
Много зависи. Както казваше една лекарка, бебетата са "паразити" и си взимат най-доброто.
Аз много съжалявам за една приятелка, дето се беше хванала с един идиот, който я убеди да махне бебето, защото той бил някога си пристрастен и минал лъчева на тестисите. За нея това беше последния влак, разби си физиката и психиката.

# 32
Искаш ли това дете или е не желано важно е спрямо решението за аборт. ...

# 33
лъчева на тестисите.

След лъчетарапия е забранено да имаш деца определен период от време. Но няма как заради зависимост да е правил лъчетарапия. Може би е бил болен + зависим + вероятно не добър човек, който я е излъгал. И приятелката ти е добре, че го е махнала. В крайна сметка, детето макар да е самостоятелен индивид то ще носи гените на такъв човек. 

# 34
  • София
Определено не беше добър човек. Всяко зло за добро.

# 35
Аз на твое място бих го махнала. Рискът при всекидневна употреба на наркотици за плода е голям. Да не говорим, че първите дни и първите три месеца са най-важните за развитието на плода. Ти първите няколко седмици си била постоянно на надрусана. Възможно е детето да има някакви проблеми, които да не се виждат сега, а чак след раждането да се появят. И другото и според мен най-важно нещо - дори да е добре това дете, какъв живот го чака с родители наркомани? Очевидно не си го планирала, иначе нямаше да се друсаш, докато го правиш. Ще го захвърлите при баба и дядо, или ще си го гледате вие постоянно надрусани и ще му давате пример така да живее? Това е гаранция за съсипан живот на детенцето, а ми се струва, че никое дете не зослежава това. Според ме се опитай да се стегнеш и да се освободиш от тази гадост, докато не си прекалено пристрастена. Откъсни се и от средата, която те прави такава. Остави организма ти да се изчисти от боклуците и тогава направи дете. Когато ще си здрава, ще знаеш, че е добре бебето и не е увредено, и ти самата ще си адекватна да го гледаш и да му даваш добър пример в живота.

# 36
Авторке,ако е удобно на каква възраст си?
И това бебе искаш ли го,бащата иска ли го? Че не е планувано е ясно,ама щом употребяваш наркотици ..трябвало е поне да се пазите.
Не съм преживявала аборт,но не съм против.

Общи условия

Активация на акаунт