Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 169
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И при замразени ембриони задължително се прави хетчинг, поне така на мен ми беше казано в клиниката при моя ЗЕТ.

# 61
И при мен беше ЗЕТ, но не са правили (поне аз незнам. Освен да се включва в цената и да го правят винаги).  Имах БХ, значи пак е имало инплантация.

# 62
  • София
При мен в Надежда и при 3те опита има хетчинг.

# 63
  • София
И при мен беше ЗЕТ, но не са правили (поне аз незнам. Освен да се включва в цената и да го правят винаги).  Имах БХ, значи пак е имало инплантация.
Възможно е, защото на мен ми казаха, че винаги се прави и е безплатно.

# 64
  • София
И аз не съм го плащала, виждам в доклада за ембрионите кога е правен.

# 65
На моите ембриони не е правен хетчинг, или поне аз не знам да е.
В клиниката, в която съм обаче май се доплаща за него около 300 + лв., поне така ми е казвала съфорумка, на чиито ембриони е правен, така че щях да знам ако наистина е правен на моите, най-малкото на касата щях да разбера.

# 66
В Малинов например, хетчинга е включен в цената на зет. Аз съм имала и при двата трансфера.

# 67
  • На остров
На моята Зет не са правили хетчинг, специално съм разпитвала и отговориха че не го практикуват вече, преди са го ползвали но са забелязали че при дву и тридневни ембриони риска за вреда е по голям от ползата.

# 68
А не е ли редно да кажат, преди да правят хетчинг? На нас ни изтропаха писмо, че дължим пари за това...без да са ни казали, че са правили или трябва да се прави. Това се води в графата с допълнителните екстри. Струва $2000 без значение на бройката един ли е 10 ли са.

# 69
Не съм сигурна, но хетчинг не се ли прави само на бластоцист? Нали целта на тази процедура е да се излюпи и е малко не логично да се направи на 2 или 3 дневен ембрион?
На мен винаги когато са били ембрионите бластоцисти им е правено. Знам, че при ЗЕТ се прави почти винаги, поне така пише като индикации в сайта на клиниката, в която съм. А относно заплащането никога не съм пращала за тази процедура.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 15:46 от Follow

# 70
Аз съм имала трансфер на 3-дневни, на които беше направен хетчинг.

# 71
И аз имам хетчинг на тридневен замразен ембрион, върнат на пети ден, заедно със свежи петдневни - 1 с хетджинг и един без.
Д-р Стаменов приложи такъв вид трансфер, за да покрие  максимално имплантационния прозорец.

# 72
Запис и от мен.
Кураж момичета и нека догодина да ви ядосват калпазанчета в къщи!

# 73
  • София
Не съм сигурна, но хетчинг не се ли прави само на бластоцист? Нали целта на тази процедура е да се излюпи и е малко не логично да се направи на 2 или 3 дневен ембрион?
На мен винаги когато са били ембрионите бластоцисти им е правено. Знам, че при ЗЕТ се прави почти винаги, поне така пише като индикации в сайта на клиниката, в която съм. А относно заплащането никога не съм пращала за тази процедура.
То само се изтънява обвивката на ембриона

# 74
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми трансфер след три дни, а следващата седмица имам планирано пътуване. Та, въпросът е всички ли си лежат 1-2 седмици след трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт