Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 568
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • тук-там
Здравейте и успех на всички!
Скоро не съм писала, че не съм стигала и до трансфер.
Как ви се вижда шофиране за 10 км след трансфера ? Дали е нежелателно 🤔
Шофирането според мен не е проблем. Дали се возиш или си зад волана - е еквивалентно за мен.

# 136
  • На остров
При нас след пункция не препоръчват шофиране най вероятно заради морфина и успокоителното.

# 137
  • тук-там
Аз на естетсвен цикъл не пожелах упойка и след процедурата си бях съвсем в час. Иначе след упойка лежиш 2, за да се събудиш съвсем.

# 138
  • На остров
Мтз при нас пункция не се прави с пълна упойка само малко морфин и локално слагат упойка ако много те боли.

# 139
  • тук-там
Уф, постоянно ме болят яйчниците и като се надигна ми се струва, че ще изпаднат. Какво да мисля пък за това - в шах съм?!

# 140
Сигурно е от хормоните и процедурите, но защо не се обадиш на док за всеки случай?
      Забелязала ли си дали болката нараства?

# 141
  • тук-там
Обадих му се. Каза са си пия нош па-то. Според него яйчниците ми са станало на дини, но не го намери за обезпокоително. Предпочита да не ме преглежда. 5-ти ден след трансфер съм. Като лежа, е поносимо. Като стана, ми се струва, че ще ми изпаднат.

# 142
mtz, имала си пункция и това е нормално, особено ако са повече фоликулите.
Спомням си, преди като съм имала пункция и след трансфера са ми казвали движенията ми да са плавни и леки, тъй като яйчниците след стимулация са леко уголемени и създават чувство на тежест.
Така, че без резки движения и по спокойно си върши нещата.

# 143
Да, сигурно в това е причината.  Peace  За всеки случай ако забележиш че болката започва да се усилва му се обади отново.

# 144
  • тук-там
10Х, момичета!
Анджи, ти как си днес?

# 145
Уф, постоянно ме болят яйчниците и като се надигна ми се струва, че ще изпаднат. Какво да мисля пък за това - в шах съм?!
Колко фоликула имаше?С каква стимулация ти е правено?При мен всичко е ок няма болки.

# 146
  • тук-там
Колко фоликула имаш?С каква стимулация ти е правено?При мен всичко е ок няма болки.
Фоликулите бяха 5, къс протокол - 5 дни Гонал 150. След пункцията ми се беше подул корема като балон и ме болеше. А сега пък яйчниците.

# 147
Колко фоликула имаш?С каква стимулация ти е правено?При мен всичко е ок няма болки.
Фоликулите бяха 5, къс протокол - 5 дни Гонал 150. След пункцията ми се беше подул корема като балон и ме болеше. А сега пък яйчниците.
Явно си зависи от док който ти вади.Аз бях предния път с 13 фоликула нямах проблем.После на ец ми изкара Баев 1 фоликул обаче много силни болки имах ,стигам до извода че зависи кой ги вади.Сега съм на Гонал 225 и още някаква последна,Утре ще ми вадят и на мен.Проблема е че единия яичник са по-големи а другият по-малки,но не ме е боляха до сеха .Чат пат имах боцкване,сравнително по-леко мина от първата стимулация беше кошмарна ,но с други лекарства.При болки пиех но шпа ,но не ми помагаше,дори ми навреди .Тогава не знаех че имам мутации и не трябва да взимам нош па,това е с ец с 1 фоликул.И това че те е болял корема не е хубаво може да не ти понася организма лекарството.С първата ми стимулация имах много проблеми ,от първа инжекция припаднах,за болки до колкото си спомням течен аналгин ме боцкаха.Ако не знаеш дали имаш генни мутации  по-добре нещо друго за болки да ти предпишат да не се рискува.

# 148
  • тук-там
Ами не знам да имам каквото и да е. На 44 год съм и за това пробвам асистирано. Сама по себе си тази възраст си е достатъчна диагноза според мен.

# 149
Ами не знам да имам каквото и да е. На 44 год съм и за това пробвам асистирано. Сама по себе си тази възраст си е достатъчна диагноза според мен.

Аз също не знаеш при предните ми опити чак сега разбрах.Оказва се че доста жени го имат и трябва да се взимат допълнителни лекарства.Ако искаш може да отидеш  при Русев и да се консултираш с него,така е най добре според мен.Друг никой не ми обърна внимание така както той.

Общи условия

Активация на акаунт