Частни училища - информативна тема 20

• 73 927
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Амбициозно стартира ЧНУ Светилник. Да му пожелаем успех!

# 361
  • София
Под едно и също ръководство с "Дворецът на щастливите хора" ли са или са наематели в сградата?
Изобщо, може ли повечко подробности за училището

# 362
Имат много добър сайт, всичко е написано. ☺ За хора с влечение към религиозните общности е идеалното място.

# 363
  • София
Ох, като видя в сайт на някое училище текст с правописни грешки, лошо ми става.

Написали са “Изяшни и приложни изкуства”, пак добре, че не е “Изяж ни”!
Как може, бе?

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 09:34 от DonaFlor

# 364
  • София
Може, може. И аз се потресох така, като влязох в сайта на “Питагор”, но после, както писах и тук, ми се изясни на срещата с родителите, ‘га зам-директорката за две минути каза три пъти “училищА”.

# 365
Като видя някое училище да се обвързва с религиозна общност и ми идва да взема и да стрелям по "факторите" в МОН. Бившият на СМГ беше проблемен като пастор (и с право според моите разбирания), но не е проблем да се дават лицензи за ЧУ на всякакви фондации. И не е само това ново училище. И Изгрев, и още ред други примери има.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:29 от Анонимен

# 366
Уволнението на директора на СМГ няма нищо общо с дейността му като дякон. Като гледам тренда, по-скоро "факторите" ще го върнат на поста заради това.

# 367
  • в страната на чудесата
Кой е дякон? Към коя църква? Много ще съм благодарна за инфо.

# 368
  • София
Бившият директор на СМГ е дякон в някоя от Евангелистките църкви, дякон Тони

# 369
  • в страната на чудесата
Шегувате ли се?

# 370
За съжаление, не се шегува.

# 371
  • София
Leika_moja, не мога да повярвам, че си пропуснала скандалите, които разтресоха СМГ миналото лято. Протести, контрапротести, интервюта по вестници и телевизии, мислех, че няма човек, който да не е чул нищо по въпроса.

# 372
  • София
За съжаление, не се шегува.

Преди някой да изрови и пусне онези клипчета, кой от СМГ - учители, родители, деца - е разбрал за тази негова дейност? Не мисля, че се усещаше по какъвто и да е начин. Ясно, някой е знаел, публикува ги, но изненадата беше всеобща, това беше новина и то каква. Така че чак за съжаление не ми се струва работата, други неща са били и са много по-проблематични в гимназията.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 14:40 от Prizma

# 373
За съжаление, Призма, в смисъл, че клипчетата​ рязко отслабиха позициите​ както на Стоянов, така и на тези, които към момента се опитваха да защитават някакви принципи...
Колкото до усещанията - нещата бяха доста по-цивилизовани - факт. Поне по мое усещане.
ПС А защо не се намери заместник, поне равен на Стоянов? Нима няма никой по-добър от него?

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 15:22 от Ezhko

# 374
Аз знаех, че имаше промени в СМГ, но не знаех, че е било защото директорът е набожен.  Това е безумно някой да си загуби работата и да е компрометиран, защото е набожен.  По-скоро някой е искал да го разкара и е намерил начин да го компрометира, не? 

Общи условия

Активация на акаунт