Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2018/2019

• 93 284
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
EDIT....

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 09:34 от hue

# 646
Здравейте, някой има ли информация за класните ръководители, които се очаква да поемат 1 клас ( СД Ф. Шилер) тази година в 131 СУ и колко се очаква да бъде членския внос през новата учебна година?

# 647
Здравейте, таксата за 2019/2020 година е 1620 лева или по 180 лева разделена на девет учебни месеца.
Може ли малко отзиви от мами, чийто дечица вече учат в 131 СОУ.
Имам малко резерви към него, а пък не искам  да съм предубедена при решението дали да се запишем там или не. Благодаря предварително Simple Smile

# 648
И аз ще бъда благодарна за повече актуална информация за 131 СУ 😀

# 649
В 131 СУ в предучилищната има прекрасна г-жа, Чери Николова се казва . Ако не ми беше толкова далече училището щях да я запиша само заради нея в това училище . За първи клас не знам.  Дъщеря ми ще бъде в 55то за там нямам никакво инфо за госпожите,  но училището ни е много близо.

# 650
Не мога да дам компетентно мнение, но онзи ден за първи път влязох вътре за изборите и базата е доста...амортизирана на пръв поглед.

# 651
Мой приятел също влезе онзи ден за първи път, точно заради изборите, и излезе с доста неприятни впечатления, меко казано. Та за това се интересувам.
Не зная дали там, където са малките има някаква разлика в условията, с тези в останалата част на училището. 

# 652
  • София
Моята дъщеря е в 131 в предучилищна група, от септември ще е 1 клас. За тази една година впечатленията са ми доста добри. Базата в другите училища не е по различна. Не зная какви и кои ще са учителите в първи клас, но се надявам да случим на добри.

# 653
  • София, България
Нормално е не всичко още да е ремонтирано, все пак Шилер са от скоро в училището. Преди и в 145то беше така, но с течение на времето се оправиха нещата. Не бих избирала училището по състоянието коридорите.

# 654
  • Sofia
Аз нямам много впечатления от състоянието на училищата в София, но за мен в 145 -то си е доста неприятно и неподдържано. Във всеки случай не бих избрала училище за детето ми на база на обстановката. То не че имаме като цяло възможности за много избор...

# 655
  • София
За обикновено държавно училище 131 си е на добро ниво. Стаите на шилерските паралелки са хубави, стаите по немски са боядисвани лично от родителите. Общо взето много неща са направени от родителите.
Сина ми е 2ра година там, сега завършва 1 клас. Бих казала че върви към постоянно подобряване на всичко в това училище. Новата директорка изглежда като да иска наистина да направи нещо!
Пък и в крайна сметка обстановката лично на мен, не ми беше водеща, когато го записах там Simple Smile

# 656
И аз записах детето си в 131во миналата седмица. Никак не ми беше приятна обстановкта. Не успях да разгледам стаите, но коридорите и канцеларията правят лошо впечатление. Старо и неподдържано изглежда.  Мирише доста на дим. Разбрах, че училището е горяло в близките месеци. Но имам познати, чийто деца учат там (Шилер) и никой от нищо не се оплаква. Доволни са и казват, че децата им са щастливи там. Надявам се и ние така Simple Smile Разбрах също, че ще има паралелка Луис Карол, което значи, че ще има допълнителни средства освен от Шилер за обновяване. Аз лично съм готова да съдействам с каквото е необходимо за да учат децата ни в една по-приветлива и свежа обстановка:cherry_blossom:

# 657
  • София
Здравейте, някой вече записа ли си детето в сдружението? От вчера звъня на телефона от сайта за да попитам дали трябва да нося нещо, освен 360лв за записването. Ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете Simple Smile

# 658
Нищо друго не трябва.  Там дават да се попълнят два документа е това е.

# 659
Аз днес записах дъщеря ми. Има два документа за попълване, които може и от сайта да си свалиш. На място може да са плаща само в брой. Банкомат няма наоколо. Но за радост може и по банков път.

Общи условия

Активация на акаунт