Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2018/2019

• 93 276
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Аз днес записах дъщеря ми. Има два документа за попълване, които може и от сайта да си свалиш. На място може да са плаща само в брой. Банкомат няма наоколо. Но за радост може и по банков път.

Извинявам се за въпроса, но за 1 клас в сдружението ли записвате сега децата си или за подготвителен?

# 661
в Подготвителна група

# 662
Аз днес записах дъщеря ми. Има два документа за попълване, които може и от сайта да си свалиш. На място може да са плаща само в брой. Банкомат няма наоколо. Но за радост може и по банков път.

Извинявам се за въпроса, но за 1 клас в сдружението ли записвате сега децата си или за подготвителен?

Записването в Сдружение Шилер на одобрените кандидати за 1 клас е след като приключи второ класиране и записване в училищата т.е. 12.06.2019-21.06.2019 в офиса им.

# 663

Записването в Сдружение Шилер на одобрените кандидати за 1 клас е след като приключи второ класиране и записване в училищата т.е. 12.06.2019-21.06.2019 в офиса им.

Да, затова питам, защото и моята информация е такава...
Искам също да попитам, при записване в първи клас,  след като се дадат оригиналния акт за раждане и удостоверението за завършена предучилищна група, родителите получават ли някакъв докумен, който удостоверява, че документите са в училището и, че детето вече е записано?

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 20:02 от Nikol8

# 664
Няма как да не се дава документ, че детето е записано в училището. Аз утре ще запиша сина си в 1 клас в 131.

# 665
Няма как да не се дава документ, че детето е записано в училището. Аз утре ще запиша сина си в 1 клас в 131.

Моля, пишете после дали са Ви дали, защото аз днес записах там детето, а после се усетих, че нищо не ми дадоха.

# 666
Странна работа! ОК ще пиша утре...

# 667
Здравейте отново! Сега записах сина си в първи клас на 131 у-ще и наистина абсолютно нищо не ми дадоха като документ за това. Изрично попитах за такъв като ми беше отговорено да не се притеснявам, че детето вече било записано! Трябва да следим сайта на училището и щяли да публикуват информация - кога и каква не ми стана ясно. Единствено разбрах, че към 20.06.2019 г. щяло да излезе информация на сайта им за родителска среща.

# 668
Здравейте, на мен  при записване за ПГ в 55-то ми дадоха едно малко листче - нещо като входящ номер

# 669
Здравейте отново! Сега записах сина си в първи клас на 131 у-ще и наистина абсолютно нищо не ми дадоха като документ за това. Изрично попитах за такъв като ми беше отговорено да не се притеснявам, че детето вече било записано! Трябва да следим сайта на училището и щяли да публикуват информация - кога и каква не ми стана ясно. Единствено разбрах, че към 20.06.2019 г. щяло да излезе информация на сайта им за родителска среща.

Благодаря, значи явно в 131 СУ така процедират.
Вие дали имате някава информация относно класните ръководители?

# 670
Разбрах, че при записване в ПГ в у-ще навсякъде дават входящ номер, защото кандидатстването е през системата за детските градини и не се подава заявление към самото у-ще. Но при кандидатстване в 1 клас се дава вх.номер при кандидатстване в училището и затова вече при записването друго не се дава. Но наистина е странно, защото иди докажи, че си записал детето си!
Нямам абсолютно никаква информация относно учителите на първи клас в 131 у-ще. Ако някой има яснота и желае моля да сподели!

# 671
Има второ класиране!

# 672
Това е някаква шега. Дъщеря ми беше шеста резерва на първо класиране, а сега не е приета. Как стана това, при положение, че са приети повече момичета?

# 673
Резервите се записаха вече... Звъннете утре

# 674
В резервите не трябваше ли да ги приемат на второ класиране?

Общи условия

Активация на акаунт