1 АЕГ - тема 2

• 92 149
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте,
Вече и ние сме официално в тази група Simple Smile Сутринта записах дъщеря ми : АЕ, РЕ, БЕЛ. Има ли други в тази паралелка - само една е такава. Казаха ми направо за родителската среща. Бях останала с впечатление, че ще ми дадат списък с книги за четене за лятото, но не го направиха. На Вас дадоха ли ви ? Г-жа Фани Асенова ще им е класна и преподавател по АЕ. Ако някой има отзиви, ще съм благодарна да ги чуя. Късмет на всички новоприети !

На нас също не ни дадоха списък с литература за четене, но имаме такъв списък от старото училище. Даже и не ни казаха кой ще ни бъде класен ръководител.
В паралелката с АЕ, ФЕ, МАТ сме ние и ако някой има вече информация кой ще ни бъде класен, моля да сподели.

# 541
Roska_78, когато се записвахме в училището изрично попитах за класен, но ми отговориха, че все още не е ясно. Явно вече са ги определили. Дъщеря ми е в паралелката с Испански и БЕЛ.

# 542
Аз пак да попитам дали някой има информация за класен на паралеката със зайци с немски и БЕЛ?

# 543
  • София
Аз пак да попитам дали някой има информация за класен на паралеката със зайци с немски и БЕЛ?

Миналата година това беше паралелката с най-висок бал, водеше я Яна Божинова, има голяма вероятност тя да води тази или другата немска.

# 544
  • София
Добре дошли на "зайците"! Успех и занапред!
Някой има ли представа, дали от тази учебна година, ще минат на едносменен режим? Хич не ми допада тази втора смяна, ама....

# 545
  • София
Миналата година това беше паралелката с най-висок бал, водеше я Яна Божинова, има голяма вероятност тя да води тази или другата немска.
Мисля, че няма такава закономерност.  Тя беше класна на сина ми, а той е във френска паралелка.
На когото се падне Яна Божинова, да купува голямата кутия бонбони. Grinning

# 546

Паралеката с математика е с най-голям бал и тази и миналата година. Паралелката с БЕЛ минава между капките Grinning

Дано е Яна Божилова Simple Smile Доколкото разбирам повечето преподаватели по езика в 8 клас са добри. Ние нищо не се сетихме да питаме на записването. Само ни казаха да следим сайта за дата на родителска среща. Доколкото разбирам е на 11. 09.2019 г. от 18.00 часа.

# 547
  • София
Който учител е класен на паралелка в 8-ми клас не си ли ги води до 12 клас? Така като ви чета, нещо се обърках 😂😂😂Всяка година с нов класен ръководител ли ще бъдат ? 🤔

# 548
Класният по английски е само в осми клас. От 9ти имат друг класен и други учители по езика, двама. Ние и в 10ти бяхме с нов класен и слава Богу, че тая по география... хайде, ще замълча.

# 549
  • София
Христова ли?

# 550
  • София

Паралеката с математика е с най-голям бал и тази и миналата година. Паралелката с БЕЛ минава между капките Grinning

Дано е Яна Божилова Simple Smile Доколкото разбирам повечето преподаватели по езика в 8 клас са добри. Ние нищо не се сетихме да питаме на записването. Само ни казаха да следим сайта за дата на родителска среща. Доколкото разбирам е на 11. 09.2019 г. от 18.00 часа.

Паралелка Немски с МАТ нямаше миналата година, с най-висок бал беше Немски с БЕЛ.

# 551
Спунк, Савова!

# 552

Паралелка Немски с МАТ нямаше миналата година, с най-висок бал беше Немски с БЕЛ.

Аз реших, че паралеката с химия е и с математика и гледам само бала на момчетата Flushed

# 553
  • В средата на времето
Да се запиша в темата, малко на опашката, но днес приеха сина ми в Първа АЕГ, в паралелка АЕ/НЕ/БЕЛ. Simple Smile Разбрах, че ще бъде 8 г клас и класен ще им бъде Мартин Дамянов. Някой може ли да сподели някакви отзиви и впечатления от него?

На родителската среща трябва ли да се носят някакви пари за учебници (примерно тези по английски език) или всеки си организира сам закупуването? И друго нещо да попитам - зачетох се снощи в старата тема, от 2017 г., и видях, че има доста писано за проблеми с дисциплината в осмите класове. Как е било положението миналата година с осмокласниците, училището и ръководството упражнява ли някакви по-ефективни механизми за справяне  с подобни проблеми или не?

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 09:22 от Izida

# 554
На родителската ще ви кажат учебниците. По английски език се купуват от училището. Носете пари, защото можете да ги платите още вечерта на родителската среща (поне миналата година беше така). Можете да платите и униформата, която ще получите доста по-късно и няма да я носят. Пари за дарения не са ни искали.
В нашия клас проблеми с дисциплината не е имало. Не съм чула и за такива в другите 8 класове. Проблемът беше само часът по английска граматика, където нищо не правят и, разбира се, е доста шумно. Но това май е всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт