Всичко за всички марки гел лакове 17

• 70 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
намерих снимка, на която цветовете се капят на алуминиево фолио. За повече инфо искат 1500 рубли. Утре ще пробвам

Да споделиш после, 40 лв не са малко за неясна услуга.

pH Bond еднозначно ли е с ултрабонд?

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 00:09 от amini

# 61
  • Войводиново
Ето нещо и от мен за запис в новата тема

# 62
Desi Vi, най-накрая оправиха прикачането и успях да редактирам.

За пръв път слагам такава лента. На единия пръст, където не я бях клъцнала точно и не съм я покрила хубаво с топ, вече я махнах. Но там, където е запечатана, както трябва с топ, засега си е на място.

# 63
Здравейте, момичета
Пише ви една мама на две деца , която преди около година реши да има красиви нокти ВИНАГИ изчела съм всичко което сте писали....благодарна съм ви защото от вас научих много....и за система Kodi и как да лакираме по-прецизно...продължавайте все така!
И за да не са само приказки качвам и последния си лак [/url]

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 16:57 от zlatinachka

# 64
  • София
Аз открих как да правя печати с пигменти
Утрабонд на печата и на нокътната плочка.Пигмента трябва да е от "мазните"става и с тези за грим.

# 65
Дани, благодаря за новата тема!
Браво на всички за хубавите творби!
Аз преминах първа част на курса, тоест първите два дни, остава ми този уикенд и приключвам! Да Ви кажа впечатлена съм от отношението на преводавателя-Кристиян, както и на неговата помощница! Научих много нови неща, изпробвах и техните лакове, сега ще чакам отзиви от моделите. CND shellac падна за 8 минути(може и за 5), без пилене, с тяхната течност, без матиране и полиране, без стъргане, просто уау. Сега съм лакирана с гел лак на новата серия Creative play, покривни цветове на два слоя, някои цветове се събират за съжаление. Интересно ми е да видя трайността, както и свалянето защото гел лака им се сваля за повече време.
Това е за сега, продължавам да се уча и да следя темата Simple Smile

# 66
Здравейте. Тъй колекцията ми от гел лакове е доста оскъдна имам 5-6 цвята и искам да разнообразя с нещо по свежо, се интересувам дали е възможно да нанеса база за гел след което два слоя обикновен лак и когато изсъхнат напълно да ги запека с гел лак. Виждала съм да се прави това нещо, но досега не съм пробвала и просто не знам траен ли е лака и дали въобще си заслужава да се пробва.

# 67
Да,може,но трябва да изчакаш много хубаво да изсъхне обикновения лак,след което слагаш топ гел и печеш. Аз пробвах,че много исках да пробвам един обикновен на ГР,искрящо розов,но не помня колко време изкара,а и не успях да го опазя да изсъхне без да го прецакам. 😃

# 68
  • София
Трябва да изтриеш лепкавия слой на базата.

# 69
  • София
zlatinachka,  много нежно.  Стикера какъв е?

# 70
Лято посред зима  Party Party Party
Скрит текст:

_nc_cat=0&oh=407ddc33bee6973d4ff2d19ffdbc8313&oe=5B37F627

# 71
Кам - чудно лято! Много ми харесват пластелините, но пусто върху моите си нокти ме понасям цветя. И с френския съм така - на чужди нокти много ми харесва, на моите си ми стои все нещо недоизпипано...

# 72
zlatinachka,  много нежно.  Стикера какъв е?
Много благодаря.....стикерите са от Али
https://https://www.aliexpress.com/item/STZ-48-Sheets-Set-Nail-Art-Decor … priceBeautifyAB=0

# 73
На себе си посмъртно не мога да направя перфектен френски, особено с тези остри нокти. Най- много се гордея с лакирането до кутикула на дясната ръка, сътворено с лявата  hahaha hahaha hahaha

# 74
  • София
Кам каква е техниката и с какво на безименните?
На Н.Нагел се точа на комплектите за акварел....мечти.

Общи условия

Активация на акаунт