Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Ето и моето изграждане с акрил. Доста време се правих и затова ползвах печати - просто нямах сили да измислям и рисувам нещо.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 406
Момичета как да сваля първи слой вече изпечен лак?

# 407
  • Враца
Трябва да го накиснеш, няма как иначе.

Даниелка, каква е твоята пила? Не мога от мобилната версия да отворя публикациите ти, за да видя назад.

# 408
Заповядай Фейри, по думите на Невена, пилата ми е добра, толкова я избирах и гледах параметри... оцелила съм Grinning не мога да повярвам...
Dmoley 35W Black Pro Electric Nail Art Drill Machine 5 Types Diamond Nail File Drill Bit Maniure Pedicure Nail Drill Machine Kit
 http://s.aliexpress.com/FBBfU7Fz?fromSns=Копиране в буферната памет

# 409
Здравейте, наскоро се оборудвах с необходимите атрибути за гел лак у дома. Но има нещо, което ме притеснява. Лампата ми е прекалено силна и осветява цялата стая. Мисълта ми е, да не облъчва тялото ми, а именно гърдите ми, защото знам че така се хваща рак. Става въпрос за комбинирана УВ/ЛЕД лампа. Моля за нормални отговори, без нападки. Хубав ден на всички!

# 410
Покажи каква е.

# 411
Какъв всъщност ти е въпроса? Laughing

# 412
  • На плажа
с какъв накрайник работиш?
С този накрайник свалям и гел и гел лак,който съм сложила аз със каучукова база.

От тук е купуван и не беше скъп - https://www.facebook.com/madiha.alkahat

# 413
SUN5 от алиекспрес, 48W UV/LED

# 414
Нормална ми изглежда лампата, за отвора дали е голям други да се изкажат. Защо не си вземеш блуза с УВ защита и да си решиш проблема

# 415
  • София
Моля за препоръка за изпитана добра марка термолак от Алиекспрес.

# 416
Мерси,  днес ми пристигна тази фреза,  пробвах я да си сваля гела на единия пръст,  сваля много бързо и равномерно. 

# 417
Кам, а какъв е нюд лакът? Blush

# 418
Камуфлажен изграждащ гел Simple Smile

# 419
  • София
Кам, а какъв е нюд лакът? Blush
Отне ми известно време да разбера, че под "лакът" се има предвид "лак", а не лакът на ръката...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт