Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Може и да си въобразявам и просто пилата да издава багажа..

# 436
Т.е. да не се спирам на тази лидълската, а тази по-добра ли е

# 437
Обичах, дано не издава багажа, че кофти когато нещо се развали, но пък може да се сдобиеш с нещо много по-добро Grinning
MSpasov, за тази не мога нищо да кажа, някой май я ползваше, аз съм за SUN1s Simple Smile

# 438
Обичах, дано не издава багажа, че кофти когато нещо се развали, но пък може да се сдобиеш с нещо много по-добро Grinning
MSpasov, за тази не мога нищо да кажа, някой май я ползваше, аз съм за SUN1s Simple Smile

. Благодаря много!
В крайна сметка, след като прочетох първите страници на старите теми за лампите и след твоята препоръка, смятам да поръчам нея.

# 439

. Благодаря много!
В крайна сметка, след като прочетох първите страници на старите теми за лампите и след твоята препоръка, смятам да поръчам нея.

Няма да съжаляваш изобщо, остава ти чакането, но пък си струва, 20-25 дни не е много време, две лампи съм поръчвала и двете дойдоха много бързо Simple Smile

# 440
Момичета, Коди имат нови бази, изглеждат ми доста примамливи, някоя отзиви за тях? Мисля да изпробвам, поне една Grinning

# 441
И аз днес ги видях за първи път, ще се поръча сигурно...

# 442
Здравей те момичета кажете ми за базата на коди колко време стой гел лака за професионална употреба питам стои ли поне 3 седмици?

# 443
Издържливостта на гел лака зависи от плочката. Ако тя е суха/ нормална и здрава, всичко ще държи. Ако е мазна трябва да се обезмасли и по-стабилна база. Ако е разслоена трябва да се запечата с пилата и твърда база. Ако е като вестник тънка трябва почивка и терапия.

# 444
Благодаря Simple Smile това със нокти тънки като вестник ми е вече до болка познато, даже какво ми се случи идва клиен махам стария гел лак но не със Ел.пилата а както трябва и след 3 дена чувам че съм и направила ноктите много тънки Simple Smile просто нямам думи

# 445
  • София
Кам честита,много пари да изкараш с нея.
Какво имаш в предвид да запечаташ нокъта с пила?да обереш разслояването...?с каква пила го правиш?

# 446
Да, фина хартиена

# 447

. Благодаря много!

Няма да съжаляваш изобщо, остава ти чакането, но пък си струва, 20-25 дни не е много време, две лампи съм поръчвала и двете дойдоха много бързо Simple Smile
  Намерих я в България, на отстъпка, и ще дойде до ден-два

# 448
Аз ползвам показаната лампа и съм доволна...пече всичко,има си таймер и е компактна.

# 449
Момичета, аз пак с въпрос - как махате с ел. пилата камъни здраво закрепени върху гел? Има ли някакъв трик откъде да се подхванат, че едва успях на едната ръка да ги махна, а сега съм сложила памуче с ацетон на другата да видя дали ще стане по-лесно...

И още нещо - вече 2 поредни пъти ми се чупи изграденият нокът от там, откъдето започва стърчащата част, все на един и същи пръст. Какво трябва да направя, по-дебел слой гел върху горната част на нокътя ли....

Общи условия

Активация на акаунт