Нашите кухни - 73

• 92 202
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Задължително с масло! Прочети в темата за преправяне на мебелите.

# 151
О, супер, много благодаря! Hug Ще се радвам да видя какво бих могла да постигна с боя/масло или каквото и да било там, примерите са много хубаво нещо. Кухнята е чудесна, искам да я запазя засега. Като цяло апартаментът е в подчертано средиземноморски стил, но в земната гама цветове и бих искала да олекотя и освежа нещата с малко повече от любимите ми бяло, синьо, зелено... Blush А другата тема започвам да я чета отначало, да се образовам малко, защото досега не съм боядисвала мебели и ще е голямо приключение. Simple Smile

# 152
Това е старата кухня

Това е с новите корпуси и пребоядисаните врати

# 153
Уау, страхотно е!

# 154
Може ли да се сложи вместо гръб обикновено ПДЧ 18 мм, цвят като на долния ред на кухнята?
Може, ние така ще направим, но с цвета на горният ред, че е светъл.

# 155
Еха, супер е станало.  Пълна промяна  като  излъчване. Браво,  drago _2008!

# 156
О, ама това кухнята на ателието ли е?! Open Mouth Неузнаваема е просто, пълна промяна, браво!!

# 157
И подът ли е сменен на кухнята?
Чудна е бяла!

# 158
Тя е изцяло на друго място, направо е невероятно, аз си мислех, че в ателието кухнята е нова. Изумително!

Е, така искам и аз да направя тази, за която споменах. Беличка, за да върви на всичко. Няма по-красиво нещо от чиста бяла кухня, каквито и цветове да й сложиш, всичко й отива, От мерак вече тествах доста цветове с моята - синьо, червено, зелено, лилаво, жълто - всеки път различна става, пълна промяна само с аксесоари. Но основно си я държа в синята гама, де, защото нея най-си я обичам. Blush

# 159
Има ли някой, който е сложил принт стъкло в кухнята си?

# 160
АУУУУ страхотна е бялата кухня Heart
Относно прехода плочки ламинат, за мен е ужасно грозно, най мразя бежави и дървесни плочки  лайсна и ламинат, по стечение на обстоятелствата при мен така се  получи, просто времето за ремонт ми е ограничено на месец и половина. Единственото допустимо съчетание за мен е с плочки бетон, шарени, хексагон и други подобни

# 161
Страхотна е кухнята! Новата настилка ламинат ли е?
И гледам, че и хладилника е за вграждане, та да ми препоръчате добър модел и марка.

# 162
Привет, имате ли мнение за абсорбатор Best? Гледам, че са с 20% намалени, което си е оферта.

# 163
Благодаря, момичета!
Ателието е малко и няма коридор та сложихме навсякъде ламинат. Чака да я довършим и ще стане още по-хубава Simple Smile
Това е точно нейното място, много ѝ приляга.
Ако не бъркам е този. Много е красив.

https://bauhaus.bg/laminat-my-floor-kesten

# 164
Може ли да ми кажете фирма, която изработва плотове от технически камък като на снимката тук http://bg-mam.ma/p/1000831/36113416?

Общи условия

Активация на акаунт