Нашите кухни - 73

• 92 194
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Влизам с ъпдейт на кухнята ми, изникнаха проблеми, които ни забавих, отделно за голямо нещастие интериорните врати дойдоха в отвратителен жълтеникав цвят Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво, вижда му се краят! Не се вижда много добре от снимката...висящите лампи изглеждат интересни- какво ще осветяват?

# 211
Благодаря, момичета Heart и на мен много ми харесва как става...
Под лампите ще има остров!

# 212
  • София
Очертава се много готино. Аспираторът ми пълни душата, много е красив.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 01:03 от catty m

# 213
  • София
Покажете си кухненските врати, моля!  bouquet Търся идеи.

# 214
Ауу, жестоко, и на мен супер много ми харесва! Heart Браво за смелостта за по-идейна и различна кухня, аспираторът е страхотен акцент!

Какви ще бъдат останалите цветове в помещението? То всъщност холо-кухня-трапезария ли е или си е обособено самостоятелно?

# 215
Адмирации за интересната кухня! Много хубаво ще се получи! Идейно и нестандартно, но мен ми харесва!
Лекичко завиждам-благородно! Чакам с нетърпение крайният резултат. bouquet

# 216
Моля да ме ориентирате за цените. Каква е цената на кв.м за ламината, който избрахте и колко мм е дебелината му?  Аз останах с впечатление, че цените на ламинатите и гранитогреса са съпоставими (22 - 23 лв на кв. м за 8 мм ламинат, а за що-годе приличен гранитогрес е около 25 лв на кв.м). Или не съм гледала в подходящи магазини?
Миналата година го слагахме и точна цена не помня. Но беше в порядъка до 20лв с включен монтаж. И да за плочки монтажа си е отделен, за това се отказах. Ламината го взех по-висок клас, устойчив на надрасквания и т.н., но сега като започнем да го ползваме ще видим как е Simple Smile
   No_frame bitch, Кухнята ще стане страхотна. Аспиратора и лампите ми грабнаха окото Heart

# 217
От няколко дни ползвам бяла гранитна мивка на Евролукс и сега се чудя с какъв препарат да я почиствам, какво ползвате?

# 218
  • София
No_frame bitch, много ми харесва, браво! Аз май съм си набелязала "твоята" лампа - една с форма на камбана и цвят състарено злато, стои на едни люспи - видях я в едно малко магазинче, съвсем небрежно (влезох за някакви крушки) и явно подсъзнателно съм я набелязала и сега не ми излиза от ума. А тогава, понеже не търсих това, само си казах  - ауу, стахотна лампа, поговорих си с продавачката за нея, купих си крушките и си тръгнах.
Нито знам на коя фирма е, нито къде другаде да я търся, нито дали вече не я идеализирам в представите си, а на живо да се разочаровам - ей такива неща ме мъчат Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера си купихме фурна, плот, миялна и абсорбатор. Имаме поръчана и мивка. Напредваме Sunglasses

# 219
Пенделите са реплика на Том Диксън.
Скрит текст:

аз много си ги харесвам,въобще на мен ми дай златничко,медничко ,светлинки  и съм шен Smiley

Какви ще бъдат останалите цветове в помещението? То всъщност холо-кухня-трапезария ли е или си е обособено самостоятелно?

Пускала съм проекта,но май много страници минаха,ето така трябва да стане
Скрит текст:

# 220
А, да, вярно, сега се присетих, благодаря!

Интересно ще стане. Формата на стаята е подобна на нашата, без чупката при камината. Задължително да си сложите каминката, няма такъв кеф, заслужава си всяка инвестирана стотинка в нея! Heart

Само трапезна маса не виждам - плотът ли ще играе тази роля?

# 221
No_frame_bitch, страхотно бижу се очертава да стане кухнята Ви, изключително стилна, прекрасен дизайн!!!

В момента и аз съм в чуденка как точно да оформя настилките в дневната и кухнята които ще са заедно. Хич не ми допада разделението което ще трябва да направим кухненската част с гранитогрес и дневната с ламинат. Много ми допадна идеята за този ламинат който се води водоустойчив, но не съм сигурна дали наистина ще върши нужната работа и няма ли да се издуе след време. Кухнята ще е изключително малка с широчина 2,20м в която ще се вмести вграден хладилник, вградена фурна, микровълнова, абсорбатор и миялна. Помещението не е голямо само 22кв и не ми се иска да го затварям допълнително и това да намалява пространството. Ако някой е правил малка кухня с всички тези неща ще се радвам да я сподели на снимка. Жилището няма да се ползва от нас и затова не смятаме да влагаме кой знае какви излишни средства, но пък търся ефект в крайна сметка.

Качвам снимка с плана на дневната, кухненската част ще е само на едната дълга стена без продължението й . ако някой има идеи , молш споделете. Благодаря Ви Flowers Hibiscus

# 222
  • София
Като ми влезе някоя муха в главата и не мирясвам. Вдъхновена от лампите на No_frame bitch  Heart изрових май това, което си бях харесала:
https://www.osvetlenieto.bg/polilei/pendeli/pendel-shane-2559-rabalux-40w-e27/
https://www.osvetlenieto.bg/polilei/pendeli/pendel-shane-2560-rabalux-40w-e27/
https://www.osvetlenieto.bg/polilei/pendeli/pendel-shane-2561-rabalux-40w-e27/
Но тези, от твоята картинка повече ми харесват...

# 223
  • София
No_frame_bitch, страхотно бижу се очертава да стане кухнята Ви, изключително стилна, прекрасен дизайн!!!

В момента и аз съм в чуденка как точно да оформя настилките в дневната и кухнята които ще са заедно. Хич не ми допада разделението което ще трябва да направим кухненската част с гранитогрес и дневната с ламинат. Много ми допадна идеята за този ламинат който се води водоустойчив, но не съм сигурна дали наистина ще върши нужната работа и няма ли да се издуе след време. Кухнята ще е изключително малка с широчина 2,20м в която ще се вмести вграден хладилник, вградена фурна, микровълнова, абсорбатор и миялна. Помещението не е голямо само 22кв и не ми се иска да го затварям допълнително и това да намалява пространството. Ако някой е правил малка кухня с всички тези неща ще се радвам да я сподели на снимка. Жилището няма да се ползва от нас и затова не смятаме да влагаме кой знае какви излишни средства, но пък търся ефект в крайна сметка.

Качвам снимка с плана на дневната, кухненската част ще е само на едната дълга стена без продължението й . ако някой има идеи , молш споделете. Благодаря Ви Flowers Hibiscus

Същото е и при мен разположението. И аз пуснах съшия въпрос. Засега клоня към ламинат,само заради евтиния монтаж.....притеснява ме и студенината на гранотогреса, не обичам да застилам с килими....... а какво ще кажете за теракотени плочки с дървесен декор .....имат ли разлика в усещането за студенина спрямо гранитогреса ?

# 224
  • Sofia
No_frame bitch, много ми харесва, браво! Аз май съм си набелязала "твоята" лампа - една с форма на камбана и цвят състарено злато, стои на едни люспи - видях я в едно малко магазинче, съвсем небрежно (влезох за някакви крушки) и явно подсъзнателно съм я набелязала и сега не ми излиза от ума. А тогава, понеже не търсих това, само си казах  - ауу, стахотна лампа, поговорих си с продавачката за нея, купих си крушките и си тръгнах.
Нито знам на коя фирма е, нито къде другаде да я търся, нито дали вече не я идеализирам в представите си, а на живо да се разочаровам - ей такива неща ме мъчат Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера си купихме фурна, плот, миялна и абсорбатор. Имаме поръчана и мивка. Напредваме Sunglasses
Точно такова нещо си търся...хем метал,хем люспи Simple Smile,да ми се върже на шантавия гръб на кухнята ми. Моляяяя,кажи кое е магазинчето,да скокна да я погледна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт