Нашите кухни - 73

• 92 134
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • София
още едно предложение за онзи плот:
https://www.salex.bg/sastaren-dab-bezhov-EiV341?filter_name=състарен

# 376
И от мен един глас за метро  плочките.  Имай предвид, че подът ще ти е различен  цвят, уредите  в друг. Мебелите  наоколо  също ще влезнат със своите  цветове.  Гледай кухнята : шкафове, плотове , гръб  да са по-изчистени и лесно съчетаеми. Те трудно се  променят. Акцентите ( по-ярки цветове, екстравагантни  дизайни и т.н) остави  за предметите, които  лесно се сменят.

# 377
  • ...
Много благодаря на отзовалите се! Като всичко е готово (дано да не е много далеч в бъдещето) ще ви пусна снимки Simple Smile

# 378
Здравейте Simple Smile

След повече от месец проучване съм много близо до поръчка  на ето тази кухня:
https://kuhnidialog.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0% … BB/rafaella-cs-3/

"Рафаела" на Диалог е една от най-красивите кухни, които се предлагат на българския пазар, поздравления за избора! Heart Вземете си класически бели плочки, така ще имате кухня, за която времето и модата няма да имат абсолютно никаква тежест, ще бъде винаги актуална.

# 379
  • София
Има ли вариант да сложиш пералнята на мястото на печката. Така хем ще имаш свободни два долни шкафа, хем това недоразумение аспиратор извън зоната на котлоните не центриран спрямо пчеката ще бъде избегнато. А доколкото виждам от проекта мястото до хладилника е повечко и ще имаш и малко помощен плот и още един шкаф. На мен показания от теб вариант не ми харесва.
Ами сигурно има, но реших все пак, че може да се махне един горен шкаф и там да е хладилникът. А пералнята да си е в шкафче.

Но сега я мерих- стандартните 85см, а се оказва, че и плотът е на 85см, т.е. долните ще трябва да се подменят с 90см и без това би ми било по- удобно.

И сега търся 90 см шкафчета (четох някъде, че има стандарт 91см), но се чудя как да са разпределени.
Едно модулно с две части по 50см ширина и едно отделно за пералнята на 60см?Как да ги напрвя според вас.

# 380
Плочките на триъгълници и на мен ми харесват. Според мен ако ползваш триъгълниците е добре стената да е в тон с един от цвета на плочките;)

# 381
Много ми хареса кухня "Рафаела"   на "Диалог".
Скъпи ли са тези кухни?

# 382
Във високия ценови клас е, но има защо. Всяка похарчена стотинка за нея си заслужава. Вече цяла година ползвам активно моята и до момента няма човек, който да е влязъл вкъщи и да не се е прехласнал по нея.

# 383
Плочките с триъгълниците за мен са най-красивия вариант. В момента доизмислям дизайна. След като ги сложите вероятно ще трябва да боядисате стената в един от цветовете на триъгълника. Другите плочки според мен бързо ще ви омръзнат с това кафе.

# 384
  • ...
Благодаря ви за съветите Simple Smile

@ Blagoslovena, плочките на триъгълниците и аз точно за това ги избрах да ги покажа, като вариант Simple Smile Но малко ме е страх да слагам толкова ярък цвят на плочки в кухня. Всичко друго може лесно да се смени, но плочките не могат. Май ще заложа на по-универсалните плочки.

@Madeleine, вчера следобед имах разговор с тях и не са ми отказали на 100% (още), но не са много склонни да изрязват шкаф отзад, за да скрия водомерите и едни тръби. Имали ли сте такъв при вашата кухня? И как стана лепенето на плочките ако сте слагали плочки? Според майстора трябва да се сложат първо долния ред, после да се налепят плочките и тогава горния ред. Диалог обаче искат да слагат долния и горния ред едновременно и плочките да се лепят после. Добре де ами ако трябва да се изрязват няма ли да седи грозно?

# 385
Диалог обаче искат да слагат долния и горния ред едновременно и плочките да се лепят после. Добре де ами ако трябва да се изрязват няма ли да седи грозно?
А моите искат първо плочките и после горния и долни ред. Коментирахме вариантите и стигнахме до този...

# 386
Не, не сме имали водомери и тръби за скриване, тези неща при нас са в мокрото помещение.

Първо се монтират горен и долен ред и плота. След това се лепят плочките, няма никакви проблеми. Ако плочките имат нужда от рязане - също няма проблем, при мен е така. Лепят се отдолу нагоре, после момчетата от Диалог идват и слагат силикон. Дали рязаните плочки ще стоят грозно или не, зависи от самите плочки, а аз днес се сетих за още един модел, който стои много хубаво с тази кухня, има много приятни timeless цветове, разгледай ги: https://www.cifreceramica.com/en/serie/85

# 387
Здравейте Simple Smile

След повече от месец проучване съм много близо до поръчка  на ето тази кухня:
https://kuhnidialog.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0% … BB/rafaella-cs-3/

"Рафаела" на Диалог е една от най-красивите кухни, които се предлагат на българския пазар, поздравления за избора! Heart

Тази кухня е далеч от най красивите, които се предлагат.
Изглежда безлична и разхвърляна ...

Скрит текст:

Ако коментара ви беше във връзка с тази кухня или още по-хубава, щях да се съглася с вас ...

Скрит текст:

# 388
Фирма, която ще прави кухнята, иска да монтира първо долен ред от кухнята, после да лепим плочки, и после да монтират горен ред шкафчета. Според мен, това е добър вариант.
На финална права сме с ремонта, банята е почти готова, лепим навсякъде изолация по пода в стаите, до края на седмица ще наредим ламинат в холокухнята, и ще дойдат да вземат размерите за кухня+секция. Нямам търпение да се свърши, че съм изморена вече от тези ремонти, както и нямам търпение да видя кухнята ми завършена.

# 389
Коментарът ми беше за "Рафаела" като модел, а не за конкретната конфигурация, ако правите разлика. Подредбата на самите шкафчета и разположението им зависи от много субективни фактори като лични предпочитания, размери и дадености на помещението и т.н.

Asmegin, браво на вас, голяма битка беше. Simple Smile Ще чакаме снимки! Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 14:08 от Madeleine

Общи условия

Активация на акаунт