Нашите кухни - 73

• 92 743
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
И моята пералня беше така вградена в кухнята в старата къща. Нямах проблеми нито с проветряване, нито с почистване на филтър. Просто ММ удряше по едно рамо.
Забележки към показаната  мивката и аз имах, но все пак всичко е индивидуално....

# 421
  • София
Честита кухня. Аспиратора какъв е? Цялата вратичка ли се издърпва?
Аз лично не харесах цвета на гърба и плота. Много ми оранжавеят и някак си не мога да свържа този цвят с цвета на вратичките.

Мерси аспиратора е такъв.https://electrosound.org/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=145 .Цвета на гърба и плота е такъв на дневна светлина сивее .http://prikachi.com/images.php?images/961/9309961B.jpg

# 422
Аз не виждам снимките и не мога да коментирам. Ако някой може да ги пусне като прикачен файл?

# 423
  • София
Челото или цокъла (както и да се казва) се сваля подвижно е

# 424
Моята пералня постоянно я държа с отворен люк - пера всеки ден почти, и няма време кога да го затворя-постоянно се проветрява. По тази логика дървената вратичка също постоянно трябва да е отворена, и да се блъскам в нея или да я заобикалям ...  не е удачно според мен. пералнята е уред, който се ползва често, не е като шкаф - да отвориш и вземеш нещо, и да му хлопнеш портичката после.

# 425
  • София
Пералнята е комбинирана със сушилня , сушилнята ще я подсушава Simple Smile

# 426
Така по става....Simple Smile

# 427
Моята пералня е била без сушилня. Никакъв проблем не съм имала. Имаше достатъчно място в дълбочина, че люка и мястото за прах/омекотител винаги да са леко открехнати, а вратата на шкафа да е затворена.

# 428
Моето чекмедже го вадя на плота и го обръщам, и пак не изсъхва за една нощ, пък открехнато леко, че и с врата отпред - не мога да се съглася, че изсъхва изобщо.

# 429
  • София
Подсушавам със суха кърпа или кухненска ролка и готово

# 430
Хубава е кухнята,тъмният цвят е като моят тъмен или подобен  Blue Heart много ми харесва,пералня и аз имам вградена в др. апартамент и не е никакъв проблем.Защо не центрирахте керамичният плот с котлоните по средата на плота на равни разстояния от колоната и мивката,а така забива в дясно,няма ли да пречи на дръжка на тиган,примерно?

# 431
restart007, кухнята ти ми е симпатична. добре си усвоила мястото според мен.  С удоволствие да си я ползваш! Grinning

# 432
  • София
Хубава е кухнята,тъмният цвят е като моят тъмен или подобен  Blue Heart много ми харесва,пералня и аз имам вградена в др. апартамент и не е никакъв проблем.Защо не центрирахте керамичният плот с котлоните по средата на плота на равни разстояния от колоната и мивката,а така забива в дясно,няма ли да пречи на дръжка на тиган,примерно?  За да имам по голям плот поне за тава .а ако беше по средата щеше да е неизползваем

# 433
  • София
restart007, кухнята ти ми е симпатична. добре си усвоила мястото според мен.  С удоволствие да си я ползваш! Grinning

Мерси

# 434
На мен кухнята ми харесва, въпреки че по принцип не съм почитател на дървесните мотиви. И плотът и гърбът на моя монитор не оранжевеят. Рестарт, справили сте се чудесно, като се има предвид малкото налично място.  С удоволствие да си я ползваш.
Ако трябва да избирам между естетика и практичност, например да има достатъчно непрекъснат плот за работа върху него, ще избера практичността. Все пак кухнята се предполага, че е за ползване, а не за показване само.

Общи условия

Активация на акаунт