Операция на щитовидна жлеза -15

• 73 915
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
  • някъде там
Благодаря Ви, но Пандев изрично каза, TSH над 0,4...... пратих му резултатите сега чакам отговор

# 571
Добро утро, вчера минах контролния преглед след операцията. Проф. Пандев ми беше донесъл и епикризата и резултата от хистологията. Важното е, че всичко е наред-няма карценогени. От днес започвам да приемам Еутирокс 100 микрогр. и през декември ще пусна изследвания за регулиране на дозата. И  десния лоб ми е запазен на 70 %. Следваща среща лятото на 2019 Simple Smile .

# 572
Здравейте, предстои ми склеротерапия. Хормоните ми са в норма.
Моля, да споделите след склеротерапията да очаквам ли промяна в стойностите на хормоните. Предтои ми инвитро процедура и се притеснявам хормоните да не излязат от референтните стойности след склеротерапията.
Благодаря

# 573
  • някъде там
Моля, да споделите след склеротерапията да очаквам ли промяна в стойностите на хормоните. Предтои ми инвитро процедура и се притеснявам хормоните да не излязат от референтните стойности след склеротерапията.
Благодаря

Здравейте, на мен ми направиха склеротерапия, и след два месеца контролното ТСХ няма промяна, както и останалите показатели.......Защо ви е определена склеротерапия, кой ще я прави?

# 574
Благодаря

Здравейте, на мен ми направиха склеротерапия, и след два месеца контролното ТСХ няма промяна, както и останалите показатели.......Защо ви е определена склеротерапия, кой ще я прави?

Проф. Пандев
Имам възли и в двата лоба. В десния е 2.9 см. Хормоните са в норма.
На преглед съм при професора Декември и тогава трябва да определи дата за склеротерапията

# 575
  • някъде там
Благодаря

Проф. Пандев
Имам възли и в двата лоба. В десния е 2.9 см. Хормоните са в норма.
На преглед съм при професора Декември и тогава трябва да определи дата за склеротерапията

Самата процедура не е болезнена, бързо се случва, няма специална подготовка, единствено не трябва да се храниш поне 2 часа преди това. Правят се няколко дупчици на мястото с което се изтегля материал за изследване. Моята склеротерапия беше с идеята евентуално да повлияе на ТСХ,  но без успех....

# 576
За склеротерапията ползва ли се болничен

# 577
  • София
Здравейте,

Наскоро се оказа, че дъщеря ми има голям възел на десния лоб на щитовидната жлеза. Следихме го 2 месеца и не намалява, доц. Стефанова ни следи и каза, че е необходимо да се отстарни оперативно. Доколкото проучих малко лекари оперират деца - тя е на 9 г. Едното изследване - на маркер TG ( Тиреоглобулин ) - е в много завишени граници  - 23 пъти над нормата. Насочили сме се към доц. Сечанов.

Ще съм благодарна, ако някой, който е минал по този път с детето си сподели / препоръча лекар.

# 578
Здравейте,

Наскоро се оказа, че дъщеря ми има голям възел на десния лоб на щитовидната жлеза. Следихме го 2 месеца и не намалява, доц. Стефанова ни следи и каза, че е необходимо да се отстарни оперативно. Доколкото проучих малко лекари оперират деца - тя е на 9 г. Едното изследване - на маркер TG ( Тиреоглобулин ) - е в много завишени граници  - 23 пъти над нормата. Насочили сме се към доц. Сечанов.

Ще съм благодарна, ако някой, който е минал по този път с детето си сподели / препоръча лекар.

Мен също ме оперира доц.Сечанов, доколкото знам-оперира и деца. Направета консултация при него.

# 579
И аз само за проф. Пандев и доцент Сечанов съм чувала. Сигурно има и други.

# 580
Здравейте,

Определено ви препоръчвам  проф. Пандев. Не е фатално и имате време докато осъществите контакт. Много е внимателен и никога няма да предприеме нещо, което не е наложително. Негова пациентака съм . На първа страница има контакти за запазване на час. Мисля, че няма да сбъркате, особено, когато става на въпрос за дете.

# 581
  • София
Благодаря за отговорите!

Има, но се оказва, че е изключителна рядкост да се оперира дете. Sad

# 582
  • Варна
Благодаря за отговорите!

Има, но се оказва, че е изключителна рядкост да се оперира дете. Sad

Не. За дете не рискувайте, свържете се с някой от двамата.

# 583
No4ko25, от все сърце желая успех! Мога да ви посъветвам само да се консултирате с възможно най-много специалисти и спокойно да сондирате мненията и да вземете решение. Доц.Сечанов, проф. Пандев, а защо не и специализираната ендокринна клиника на 13 ет.в Майчин дом - проф.Ковачева, д-р Шинков и др.(там правят и биопсиите, мислили ли сте за биопсия?)

# 584
  • София
No4ko25, от все сърце желая успех! Мога да ви посъветвам само да се консултирате с възможно най-много специалисти и спокойно да сондирате мненията и да вземете решение. Доц.Сечанов, проф. Пандев, а защо не и специализираната ендокринна клиника на 13 ет.в Майчин дом - проф.Ковачева, д-р Шинков и др.(там правят и биопсиите, мислили ли сте за биопсия?)

Благодаря!

Опитвам се да запазя час при д-р Пандев - но в Дойче клиник никой не вдига, в Спектър били изчерпани часовоте при него, на 087 701 2003 също никой не вдига... една колежка ми каза, че прегледжал и в EURO VITA CLINIC на Околовръстен път, комплек Царско село, но и там не вдигатот 3 часа звъня. Пише, че приема вторник от 15:00 ч., но не съм убедена, че тази информация е актуална.

Ако някой има директен телефон на проф. Пандев, ще съм му много благодарна!!

Общи условия

Активация на акаунт