Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
ММ е голям почитател на свинското може без вкус да е ама на него ще му е вкусно.За булката казах една порция пиле Grinning Иначе ще имаме и зелена палачинка много е вкусна,имахме я на годежа и имаме мнение за нея.От както сме заедно края на Август 2016г. и двамата по 10 кг отгоре.Работата ни е заседнала цял ден на стол пред компютър,аз обичам да вървя ама ММ мноого трудно,

# 106
  • София
Здравейте Дами ,

Ния взехме костюм от Carducci от Тhe MAll София - една идея идва по спортен (то няма как да е спортен костюма , ма понеже е от абитурентската серия ми с евижда малко по малдежки от останалите, те са някаква slim серия) Според мен цената му е доста добра(430 панталон сако и риза) , а много ми хареса и пасна на ММ идеално.Поръчкахме и чакшите и бокала ии продължаваме на пред.
 и аз малко се притеснявам че всички ще ни гледат , в нашия град на на'ата дата ще има и празник на града , ще е лудница..

# 107
  • София, България
И ние се загледахме по един в Carducci. Много са им хубави и имат и за бащите костюми. Не чак толкова младежки Simple Smile Цените са им нормални, а костюмите са им доста добра изработка.

В Монни са същите, вталени, по-младежки и ще вземем от един от двата магазина. Най-вероятно този в Монни.

За килограмите си е доказано, човек като е щастлив е дебел хахахахаха Ама аз много бях надебеляла и започнах хич да не се чувствам добре, та реших да се взема в ръце Simple Smile Да не говорим, че спирането на цигарите преди 5 години ме накара направо да качвам главоломно.

# 108
Така като гледам всички полагаме известни усилия за фигурата за предстоящите сватби Simple Smile Аз уж не се притеснявах, защото съм убедена, че ще взема разкроена рокля, но преди 2 седмици като пробвах един летен панталон и като изскочиха едни бричове и и целулит по бедрата, изпаднах в ужас Grinning Аз си знаех, че съм качила 3-4кг., ама те пустите му кг само на бедрата са се натрупали Grinning Та сега спрях тестените изделия, сладкото и газираното и тръгнах на lpg процедури за премахване на целулита, та ако не за сватбата, поне за лятото да съм във форма Grinning

# 109
Така като гледам всички полагаме известни усилия за фигурата за предстоящите сватби Simple Smile Аз уж не се притеснявах, защото съм убедена, че ще взема разкроена рокля, но преди 2 седмици като пробвах един летен панталон и като изскочиха едни бричове и и целулит по бедрата, изпаднах в ужас Grinning Аз си знаех, че съм качила 3-4кг., ама те пустите му кг само на бедрата са се натрупали Grinning Та сега спрях тестените изделия, сладкото и газираното и тръгнах на lpg процедури за премахване на целулита, та ако не за сватбата, поне за лятото да съм във форма Grinning
А, 3-4.. Някои по 15-20 кг качихме за 3-4 години. Grinning Добре, че половината вече паднаха, надявам се и още поне няколко до сватбата да си заминат. Simple Smile Аз се харесах с роклята, но винаги е по-добре да си по-фин. Пък и сватбените снимки остават завинаги.

# 110
Здравейте, прекрасни дами!
От известно време ви следя дооооста редовно и се радвам на прекрасните неща, които правите и страхотните идеи, които споделяте.
Естествено, все се каня да се представя и да стана част от голямата група на бъдещите булки, но все излиза нещо пооо- спешно.
Нашата сватба ще е на 06.09. в Парк-хотел Кайлъка гр. Плевен.
Вече сме сравнително напред с организацията. Голяма част от нещата си ги правя сама , защото много обичам да се занимавам с такива "връткави работи"(ще покажа снимки скоро). Имаме си тема на сватабата - "Пътешествия", а като цветове следваме есенната гама (охра, бургунди, оранжево, кафяво и тн, всякакви тикви, лисенца и тем подобни сме ги събрали в нашата концепция.) и всичко се върти около тях.
Май стана дълго...извинявам се, за което.
Ще продължавам да ви следя с интерес, а се надявам и да се включвам по-честичко.
Хубава сряда на всички Simple Smile

# 111
Wastedsunset, щом си свалила половината и другата половина няма да ти се опрат Simple Smile
G_amore, добре дошла сред нас и успешна и спорна подготовка!
 Вие имате ли идеи какъв искате да бъде грима ви? Не мога да открия снимка на това, което точно искам и май не мога да го опиша особено успешно Simple Smile

# 112
  • София, България
G_amore, добре дошла. Ще чакаме да покажеш какво си изработваш. Успех Simple Smile

Аничка, и аз съм със същия проблем. Свекърва ми е гримьор и държи да ме гримира, но ме пита дали съм си харесала поне примерно нещо... нищо! Изобщо не знам какъв трябва да бъде и как трябва да бъде и знам какво искам. Ако някоя от вас сподели примерни снимки на харесан от вас грим, ще съм много благодарна.

# 113
Wastedsunset, щом си свалила половината и другата половина няма да ти се опрат Simple Smile
G_amore, добре дошла сред нас и успешна и спорна подготовка!
 Вие имате ли идеи какъв искате да бъде грима ви? Не мога да открия снимка на това, което точно искам и май не мога да го опиша особено успешно Simple Smile
Дано, Anichka, че с килограми и леко откачени хормони битката е люта. Grinning

Иначе за грим и за прическа идеал ми е тази мацка, аз съм я пускала и преди, но така си представям и себе си. С подчертани очи и устни в по-неутрален цвят. Може би някакви бледолилави сенки, защото отиват на кафяви очи. Никога в живота си не съм си слагала изкуствени мигли, но сватбата ще е денят, решила съм го! Simple Smile

Скрит текст:

# 114
  • София
Sunflower92 искам да питам дали тези, които вие сте поръчали имат подплата до края на роклята?
Защото тези от Али Експрес имат подплата само до бедрото и надолу до края на крака е само тюл...

Иначе искам да ви призная нещо и да ви благодаря, защото много често, когато се вкарам в някакъв "филм" (което при мен наистина е често) или когато нещо съм изнервена и притеснена именно вие ми казвате- " Всичко ще е наред, ще намериш начин" Не че ММ не ми го казва, но той е супер спокоен, не си дава зор и над нещата... друго си е да го чуеш от друга булка, която и тя има същите "проблеми" за разрешаване... Laughing Laughing Blue Heart

# 115
И на Sunflower92 роклите ли бяха онези с връзването отгоре. И аз поръчах от тях в крайна сметка. Дано само дойдат на време и да са прилични. Добре е, че имат подплата, аз мислих, че нямат.

# 116
  • Beyond the stars
Поръчахме днес сребърни халки, матирани , моята е с три камъчета, семпли.. не се убедих аз в необходимостта от злато и туй то.  Mr. Green
В крайна сметка разликата в цената си е.. разлика  Laughing Дето мога да я вложа в нещо, което намирам за по-смислено. Примерно следсватбена Венеция  Mr. Green Ма това съм си аз де, дефектна съм по начало.
За грим нещо семпло виждам и ще слагам малко мигли, ама наистина малко -
https://www.pinterest.com/pin/678776975061644780/
https://www.pinterest.com/pin/174514554287141744/
https://www.pinterest.com/pin/245305510937115422/

Черното, дето толкова обичат да го слагат по очите, стои много добре за снимки, ама на живо хич не мога да се възприема. Та ще ходя на пробен да уточним и на живо какво НЕ искам.

# 117
Моите шаферки са с по-светло розовите рокли. Подплатата наистина не е до края на роклята. Някои от тях казаха, че искат да си я удължат и ще ходят при шивачка.
Аз бях шаферка със същия модел рокля, но по-тъмно розовото и моята е с подплата до долу. Не знам на какво се дължи тази разлика. Също така моята рокля отзад на врата има закопчалка като на сутиен и отделно има връвчици, а на шаферките имат само връвчици. На техните рокли коланчето е по-късо и широко от моето.

# 118
Цоп и аз при вас, момичета. Още и една сватба не е минала, ама изписахме шест теми - това е то бъбриви жени!

Бета, и аз съм така, друго си е да споделиш с хора, които минават през същото. Blush

Уейстед, на мен на пробния ми сложиха мигли на снопчета, макар аз да бях скептична. Много естествено стояха (мъжът ми не се уплаши от тях), така че и за сватбата ще си сложа. А се боях, че ще заприличам на драг кралица. Но ги пробвай предварително, да не се окаже, че не ти понасят и да го разбереш в деня на сватбата. (Чукам на дърво!)

Ние се сдобихме с халки, много съм доволна. От този тип:

# 119
По темата с миглите - слагала съм едни, на които основата е с много тънък конец, стоят естествено и въобще не дразнят очите.
Иначе и аз поздравявам всички момичета, които напредват с подготовката, страхотни неща изработвате, мен хич не бива в това и всичко почти поръчвам от алиекспрес.

Общи условия

Активация на акаунт