Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ти поне поръчваш, а аз само ще кажа на агентката "Украси масите, не ме интересува как, важното е да е семпло и да има много алкохол покрай украсата". Joy

# 121
О, честно да си кажа не съм се напрегнала много за украсата😁😁😁 И на мен са ми приоритет храната и алкохола😁😁

# 122
Ами така де, хората цветя и свещи не пият. Champagne

# 123
  • София
Като стана дума за украсата аз реших, че няма да се занимавам с агенции, а ще си приготвя аз декорацията. Решихме да е винтидж или рустик стил, набелязала съм си всичко от Алиекспрес и чакам да дойде 28,03, за да хвана намаленията. После ще качвам снимки само да дойдат.

# 124
Так еее за украсата. На мен сватбената агентка ми каза, че съм била много непретенциозна булка и съм знаела точно какво искам. Grinning
За миглите - аз съм си слагала и снопчета и цели мигли. Красиво ми е и по двата начина и на сватбата ще си сложа. Simple Smile

# 125
  • София
Дами, като казахте храна и пиене се зачудих.. За пиенето ясно ще има на корем, ами храната тя е доста по специфична, измислили сте меню или ще разчитате на ресторанта да предложат нещо интересно?

Ето тези халки сме харесали да ни направят - бяло злато

# 126
Нашето меню е следното:
Салата Асорти - домати, краставици, зеле, моркови, снежанка, руска и нещо друго имаше, но забравих.
Предястие - пиле с четири сирена
Основно - пилешко поле със задушени зеленчуци и сос.
Десерт - торта с бял и черен шоколад.
Общо взето сме заложили на класиката.

# 127
Нашият ресторант има стандартни менюта, ще изберем едно от тях просто. Била съм там преди, не са ме разочаровали, надявам се и за нашата сватба да се справят​ добре.

Сега ме подсетихте, че не знам какво им е вегетарианското меню, а трябва да проверя...

Еуфория, чудни халки, много изчистени и елегантни, браво. Simple Smile

# 128
Това е нашето меню. Simple Smile Имаме една вегетарианка, ще видим за нея какво ще предложат. Simple Smile

Скрит текст:

# 129
И аз се включвам за 7.07.2018г. Сгодих се през януари и през февруари започнахме организацията. Засега имаме ресторант, ДЖ и час в обредната зала за граждански брак. Фотограф сме избрали,но не сме се уточнили. Още се чудя коя църква да избера, а вече нямам време. Ако имате наблюдения върху църквите в София ще се радвам да го споделите. Колебая се между св. София, св. Неделя и св. Седмочисленици. Притеснява ме паркирането, както 8 това, че не искам да ни претупат просто, а знам че тези църкви са доста ангажирани.

# 130
Момичета, по темата с миглите - моята гримьорка ( при която ходя от няколко години по разни поводи -сватби, фирмени партита и тн) ме посъветва задължително да имам мигли, защото погледа изглеждал по-друг начин с миглите. Аз съм била повече от година с тези тип “косъм по косъм” и след това известно време с “3д”. Наистина си има много предимства, но няма такова удоволствие, когато ги свалих -да си измие човек очите хубаво. За сватбата съм решила пак да си сложа косъм по косъм, но след това ще ги махна, защото тези на гримьорите, колкото и да са естествени тежат.
Относно украсата - нашата ще е със световни забележителности. На всяка маса ще има различен 3д макет. Тъй като те са с различни размери, височината ще я наваксваме с гъби за цветя, която ще е имитира килим от есенни листа. ( не успявам да прикача снимки, ще опитам малко по-късно през PC)

# 131
  • София
Аз хич не харесвам изкуствени мигли, може би защото си харесвам моите и спирала ползвам много рядко. Но определено има значение как са направени. На работа има една колежка, с която често се засичаме и винаги погледът ми е в миглите и, не го правя нарочно, но изглеждат много зле, а е младо хубаво момиче, мисля, че би била по-добре без тях.  Grinning Извинявам се за отклонението. Grinning

# 132
За миглите е много важно как се слагат. Моя близка беше с изкуствени мигли на сватбата си, но ги бяха сложили много добре и не личеше. Наистина много се променят очите и самият поглед. Но съм виждала и хора с толкова скандално грозни добавени мигли, че предизвикват смях. Както за всяко нещо, много важно е количеството и качеството на слагане.

# 133
Cake Нашето меню:

Салата: Гръцка салата (домат, краставица, сирене, пресни чушки, зелена салата, червен лук,
босилек, маслини, зехтин)
Предястие: Панирани сиренца и панирани кашкавалчета
Основно ястие: Свински каренца с гъбен сос,синьо сирене и сметана (Свинско контра филе, гъбен сос, подправки.). Гарнитура сотирани картофи с билки
Следястие: Миксирано плато луканка, деликатесни колбаси
Бели,черни питки с макова,сусамена поръска
Торта: предстои да одобря, но може би нещо като чийзкейк вкус със сладко от горски плодчета

Относно изкуствените мигли - доста гледах различни влогъри, които бяха препоръчвали малко по-малко твърди и големи мигли (стоящи им доста естествено) и съм решила да ги пробвам, но не в самия ден на сватбата, а преди това, и да реша дали не ме дразнят и дали седят здраво (за да издържат достатъчно натоварването на сватбата (мотор, постоянното бутане от косата, защото ще е пусната и прочее). Ако преминат теста - ще ги обмисля. Hands V

# 134
Нали знаете, че жените имаме склонност да прекаляваме с тези "подобрения", затова и се получава понякога обратен ефект. Аз съм чувала за разни 5Д до 8Д мигли. Това означава на всяка една наша естествена мигличка 5 (или колко Д-та са) изкуствени мигли, което в краен етап на мен лично ми изглежда все едно се е загнездила гъсеница върху миглите. Нещо много черно и косъмчета във всички страни.
Иначе, да - когато човек има хубави, дълги мигли....няма смисъл да си го причинява Simple Smile))
И за да не е съвсем спам отново ще се опитам да прикача няколко снимки на макетите за украса на масите

и една снимка на халките ни :

Общи условия

Активация на акаунт