Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Не успявам да ви изчета, но ще го направя при първа възможност. Включвам се със снимки на халките на младите и на поканата за сватбата, която вчера ни беше връчена официално.
Вчера малкият ми син имаше рожден ден и правих украса на масата с мострата от кристална еко почва . Ще кача снимка, за да видите колко приятно стои. За сватбата обаче ще бъде едноцветна - лилаво и прозрачно бяло със светещи ледчета и свещи рози, които все още не са ни ги доставили, но ще ви кача снимка и на тях.

# 136
G_amore, страхотни красоти! Идеята със забележителностите е много оригинална Simple Smile

За миглите - аз смятам т.нар. 3Д да опитам, защото гримьорката, при която ще си правя грима прави много красиви неща, виждала съм ефекта и стои нежно и естествено. Обаче трябва поне 1 или 2 месеца по-рано, за да свикне окото.

# 137
Ние вече официално сме с поръчани халки с надписи чакаме ги към 15 април,но ни казаха че може и по рано.Снощи дегустирахме свински стек с бекон моцарела и кашкавал и задушена свинска пържола с бекон гъби и моркови.В крайна сметка си избрахме свинския стек с моцарелата,а гарнитурата ни ще е ризото и картофи соте ,смесено за всеки вкус,другото в менюто ни ще е зелена палачинка,която имахме и на годежа беше уникално вкусна,салата селска с катък,всичко беше много вкусно като всеки път зеленчуците бяха пресни и с вкус на истински зеленчуци.Другото си е безалкохолно,вода и т.н. Имаме също и безплатна младоженска стая в хотела.Продължителността на сватбата била 6 ч.,като нашата ще е от 19:00 вечерта.Не знаех,че имат и продължителност,пък и наоколо има жилищни сгради и е в центъра. За грим,аз по принцип не ползвам,не харесвам и не мога да го трая,но за сватбата все пак ще прикрия някоя червенина или пъпка,че тогава може би ще съм в цикъл,много лек и семпъл.Миглите са ми дълги,няма да ги удължавам,може дори и спирала да нямам.

# 138
И аз се включвам за 7.07.2018г. Сгодих се през януари и през февруари започнахме организацията. Засега имаме ресторант, ДЖ и час в обредната зала за граждански брак. Фотограф сме избрали,но не сме се уточнили. Още се чудя коя църква да избера, а вече нямам време. Ако имате наблюдения върху църквите в София ще се радвам да го споделите. Колебая се между св. София, св. Неделя и св. Седмочисленици. Притеснява ме паркирането, както 8 това, че не искам да ни претупат просто, а знам че тези църкви са доста ангажирани.
Нашите ще са в тази  църква. Сега е ремонтирана и изглежда още по-добре. В парк е и има достатъчно места за паркиране. Цената също е добра - мисля, че е 150 със всичко включено - хор, украса и т.н.
http://www.moetokrashtene.bg/bg/hram-sveta-torica-gr-sofia-bulev … ba-krashtene.html

# 139
Дами, като казахте храна и пиене се зачудих.. За пиенето ясно ще има на корем, ами храната тя е доста по специфична, измислили сте меню или ще разчитате на ресторанта да предложат нещо интересно?

Ето тези халки сме харесали да ни направят - бяло злато

Нашите са подобни.На всички са ви много красиви и халките и декорациите.

# 140
@Ina_H - на нас масово ни обясняваха как до 00.00 ч. трябвало да приключим, заради силната музика, заради другите гости в хотела и още 100 хиляди причини. За щастие в хотела, който избрахме управителя каза, до 3 часа можете да стоите в градината с персонал ( и овъртайм разбира се), и след това в лоби бара или бара на хотела - докато имате сили. Simple Smile

# 141
  • София
Така опитвам се да го напиша тоз пост вече 4 пъти, много снимки искам да кача явно и забива, направих ги в колаж Grinning

Тази неделя ще ходим и ние за менютата да ги фиксираме.

Кумата вече почна организацията за моминското парти.

Бокала е ръчно рисуван - 20 лева, при положение че стандартния е по 25 ми се вижда супер
Номерата за масите още не са дошли, бях поръчала едни други, но са много мънички и това ми е следващия вариант.
Табелката ще е подарък за мъжа ми Simple Smile без детето и котето, плюс силуета на нашето куче, чакам проект да ми пратят.

Някой беше питал за свещи в чашки, аз взех чашки и свещи отделно от икеа и излиза по евтино.
Малките са за масите на гостите, големите за нашата.
Общо взето това беше последното липсващо парче от декорацията, поръчала съм за 30 лева декорация за колата, като дойде ще я кача и нея Simple Smile

Нямам търпение вече, този месец ще идем и за халките Simple Smile

Вие мислили ли сте за бельото? На мен сутиента ми е вграден в роклята, жартиер си имам вече, чудя се обаче дали да съм боса или със силиконови чорапи

# 142
  • София, България
Имаме също и безплатна младоженска стая в хотела.Продължителността на сватбата била 6 ч.,като нашата ще е от 19:00 вечерта.Не знаех,че имат и продължителност,пък и наоколо има жилищни сгради и е в центъра.

Това е много странно, че не са ви го казали преди това... на нас още с разговора, преди запазването на ресторанта си ни казаха,че има ограничение на сватбата до 3 часа. Започнахме с това първо.
Не е много коректно да ви го казват чак сега Rolling Eyes

Много хубави неща споделяте! Започнахме трескава подготовка в темата Smile

За миглите не мога да се включа, аз категорично няма да слагам.

G_amore, интересна украса Simple Smile Ще стане много хубаво!

# 143
  • София
Ester Georgieva уникални са нещата, явно сме с еднакъв вкус, нашата сватба ще е със същите цветове. Влюбена съм в табелката, ще споделиш ли от къде е?! Heart Eyes

# 144
  • София
Здрасти и от мен.

Аз ще ходя към средата на другия месец на пробен грим... още нямам и рокля, но имам време до края на Юни.
Относно миглите, слагали са ми само веднъж изкуствени мигли и изглеждах ужасно, но предполагам се дължи на факта, че бяха мнооого големи и изкуствени. Сега съм пред дилема дали да пробвам пак с някакви по- леки или с техниката "косъм по косъм" ... ще се почудя още. Но определено има един вид гигантски мигли, които седят толкова изкуствено и грозно и изглежда, че жената е със затворени очи.

# 145
  • София, България
Ina_H, да да, ясно Simple Smile то и ние сме на същото мнение. Просто ми е странно, че не са ви го казали предварително, доста хора не мислят като нас с теб, а искат да си купонясват до по-късно. Relaxed

# 146
Ами да ти кажа това е втората ни среща едно,че сме познати с управителя,друго че не ни е било важно и може би за това.Ние и за стаята сега разбрахме Grinning

# 147
  • София
Ester Georgieva уникални са нещата, явно сме с еднакъв вкус, нашата сватба ще е със същите цветове. Влюбена съм в табелката, ще споделиш ли от къде е?! Heart Eyes
Има група във фейсбук Табелки за врата Simple Smile

# 148
Оххх ние снощи ходихме на дегустация на менюто... Беше толкова вкусно, че ми се изпариха всички съмнения. Големината на порциите също беше чудесна. Менюто ни включва:
1.Салата Прованс - розов домат, краставици, биволско сирене, печен пипер, маслини, лук, зехтин (400гр)
2.Пиле Овиачи - пилешки роладин с топено сирене, увит в бекон (150 гр)
3.Бавно печен свински врат запечен със скаморца и гъби, с гарнитура задушени зеленчуци и картофи (400гр)

Ще има и някакви ядки и мезета.

Вчера поръчах чаши, бутониери и химикал за подписването (хахаха). Мисля, че ни останаха само халките, за които съм най-нетърпелива, но продължавам да ги отлагам във времето.

# 149
В Петрич ли ще е сватбата?
Оххх ние снощи ходихме на дегустация на менюто... Беше толкова вкусно, че ми се изпариха всички съмнения. Големината на порциите също беше чудесна. Менюто ни включва:
1.Салата Прованс - розов домат, краставици, биволско сирене, печен пипер, маслини, лук, зехтин (400гр)
2.Пиле Овиачи - пилешки роладин с топено сирене, увит в бекон (150 гр)
3.Бавно печен свински врат запечен със скаморца и гъби, с гарнитура задушени зеленчуци и картофи (400гр)

Ще има и някакви ядки и мезета.

Вчера поръчах чаши, бутониери и химикал за подписването (хахаха). Мисля, че ни останаха само халките, за които съм най-нетърпелива, но продължавам да ги отлагам във времето.

Общи условия

Активация на акаунт