Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Хайделберг, Германия
Здравейте и от мен.
Отдавна не съм се включвала. Докато се наканя да споделя напредъка, ще направите нова тема...хихихи Smile

Браво на всички, чудесни неща сте подготвили.
Ние вече уточнихме темата и украсата, ще бъде в горски стил.
От основните неща ни беше останала църквата и честно казано бях много разочарована от централните църкви в София. С моя приятел все си представяхме, че църквата е нещо по-специално, така го и чувстваме. Не смятам ,че е редно да превръщат това нещо в поточна линия. Света София, Света Неделя и другите подобни предлагат ритул - 20мин/300-350лв.., като видиш ли не трябва да се "моткаш" прекалено много на влизане и излизане, защото следващата булка чака и тя да се снима. Това ме втрещи, че може да има хора които да потропват с крак ,че си се забавил повече от 20 мин....
Поради тази причина избрахме чисто новата Църква на Дж.Баучер. (Месноста Кръста, срещу Маринела).
Църквата след 20 години изграждане(ако помните вечния строеж) е открита Октомври 2017. Вътре е с разкошен Олтар. Мога да покажа снимки , ако някой се интересува. Много се впечатлих, че хората ми обърнаха внимание, обясниха всичко и не ме гледаха, като поредната от конвейера. Ритуала е 40мин. и струва 200лв.
Понеже не живеем в  България се радвам ,че имам време до Септември, тъй като някой неща си искат време да се помислят.
Нататък с детайлите, поръчах и подаръците за гостите от малък цветарски бутик на Цар Борис. Ще бъдат живи цветенца, ешеверия, като ако не могат да набавят 100бр. ще ги миксират с дървото на живота. Ето и снимки от мострите.
Скрит текст:

Ритуалните чаши, които разгледах ми идват прекалено помпозни и безпредметно скъпи си купих обикновенни и ще бъдар аранжирани в горска тематика, почти като на снимката, но с малко повече Гипсофил, понеже ще го има в украсата.
Скрит текст:

Извинявайте за романа, обещавам вече да се включвам по-често за да не пиша романи. Innocent

# 151
  • София
Pipilotev@ много, много, много, мноооогоооо ми харесва идеята ти за цветята, като подарък за гостите. Така хората ще си имат нещо живо за спомен от вас. Много е оригинално... а колко ти излиза 1 цветенце, ако не е тайна?

# 152
Pipilotev Simple Smile Добре ти е дошъл романа! Впрочем, нещата, които показваш, са много сходни с всичко, което ние избираме за нашата сватба Simple Smile Вярвам, че твоята ще бъде истинка горска приказка! Heart

# 153
  • София, България
Pipilotev@, романът ти беше много интересен, нищо, че е роман. За църквата те подкрепям с 6 ръце! Ние за това категорично се спряхме на църквата в родното село на моят мъж, което е на 5-6 км от София. С риск всички хора да се разкарват до там, аз държах църквата и ритуалът да са както си трябва, а не печалбарщина.Изобщо не са стояли на дневен ред големите църкви в София. Simple Smile
Горската тема е страхотна. Hands Plus1

# 154
  • Beyond the stars
Аз понеже съм готова с всичко по сватбата налиии  Laughing ама свърших най-важното - купих си билети за Венеция следсватбено Sunglasses

# 155
Аз понеже съм готова с всичко по сватбата налиии  Laughing ама свърших най-важното - купих си билети за Венеция следсватбено Sunglasses
Страхотно! Кога сте там? Може да се засечем. Grinning Аз даже проверявах цените на гондолите, че два пъти съм била там и не съм се возила, а ми е голям мерак. Simple Smile)

# 156
  • Beyond the stars
Аз понеже съм готова с всичко по сватбата налиии  Laughing ама свърших най-важното - купих си билети за Венеция следсватбено Sunglasses
Страхотно! Кога сте там? Може да се засечем. Grinning Аз даже проверявах цените на гондолите, че два пъти съм била там и не съм се возила, а ми е голям мерак. Simple Smile)

08.06-11.06  Wink Ние не сме били още, та тъкмо следсватбено романтична дестинация. Без друго с нарастващо коремче, дори да не ми е много до разходки, Италия винаги е добра опция- даже да е само за хапване на сладолед, паста и пица  Laughing Mr. Green

# 157
08.06-11.06  Wink Ние не сме били още, та тъкмо следсватбено романтична дестинация. Без друго с нарастващо коремче, дори да не ми е много до разходки, Италия винаги е добра опция- даже да е само за хапване на сладолед, паста и пица  Laughing Mr. Green
Ние сме в началото на май там. Simple Smile Но си права, Италия няма как да е лош вариант, когато и да се отиде. Така ми се хапва от тяхната мортадела, че в България има някаква с хиляда Е-та и нищо не струва.

# 158
  • Beyond the stars
Ние сме в началото на май там. Simple Smile Но си права, Италия няма как да е лош вариант, когато и да се отиде. Така ми се хапва от тяхната мортадела, че в България има някаква с хиляда Е-та и нищо не струва.

Тихо, тихо.. че няма май няма нещо италианско, дето не ми се хапва  Mr. Green
При нас се пада уикенд след сватбата, живот и здраве  Wink

# 159
О, говори ми... Както съм на диета в последните месеци, се вълнувам още повече заради хапването. Grinning

Да ви питам - някой виждал ли е някъде подобно бижу за коса?

Скрит текст:

# 160
  • Beyond the stars
О, говори ми... Както съм на диета в последните месеци, се вълнувам още повече заради хапването. Grinning

Да ви питам - някой виждал ли е някъде подобно бижу за коса?

Скрит текст:

https://bazar.bg/обява-12414812/бижу-за-коса  подобно  Wink
иначе в алито 100% ще има, ако имаш време да чакаш.

# 161
https://bazar.bg/обява-12414812/бижу-за-коса  подобно  Wink
иначе в алито 100% ще има, ако имаш време да чакаш.
Мерси много! Ама нямам време за алито, след точно 4 седмици ми е сватбата. Simple Smile

# 162
  • Хайделберг, Германия
Pipilotev@ много, много, много, мноооогоооо ми харесва идеята ти за цветята, като подарък за гостите. Така хората ще си имат нещо живо за спомен от вас. Много е оригинално... а колко ти излиза 1 цветенце, ако не е тайна?

Разбира се ,че не е тайна. 2,50лв. е бройката, но опакована по този начин.Това е с целуфанче което ще служи за уплътнител за да не изтича вода, отгоре плат/мъх и тагче с нашите имена и датата.
Имаше вариант да са в саксийка , но се оскъпяваха на 4лв. Преценихме, че вероятно ще бъдат пресадени в кратък срок и спестихме саксийката. Simple Smile))  Мога да дам координати на дамата, ако някой желае. Simple Smile

@wastedsunset, мога да ти препоръчам една дама която изработва много нежни и красиви неща. Ще поръчвам при нея бижу за коса и гривнички, като подарък за шаферките, може да разгледаш и ако ти допадне да се свържеш с нея за информация. Simple Smile

https://www.facebook.com/GILDesign.bg/

# 163
В Петрич ли ще е сватбата?
Скрит текст:
Оххх ние снощи ходихме на дегустация на менюто... Беше толкова вкусно, че ми се изпариха всички съмнения. Големината на порциите също беше чудесна. Менюто ни включва:
1.Салата Прованс - розов домат, краставици, биволско сирене, печен пипер, маслини, лук, зехтин (400гр)
2.Пиле Овиачи - пилешки роладин с топено сирене, увит в бекон (150 гр)
3.Бавно печен свински врат запечен със скаморца и гъби, с гарнитура задушени зеленчуци и картофи (400гр)

Ще има и някакви ядки и мезета.

Вчера поръчах чаши, бутониери и химикал за подписването (хахаха). Мисля, че ни останаха само халките, за които съм най-нетърпелива, но продължавам да ги отлагам във времето.
[/spoiler]

Във Варна ще е сватбата.

# 164
Здравейте и от мен, рядко се включвам в темата, но пък за сметка на това ви следя редовно Simple Smile Нашата сватба ще е на 23.06 в Арбанаси и имам въпрос към летните булки-ще имате ли бутониери за роднините? На мен много ми се искаше да има, но като се замисля всички мъже ще са по ризи, а да закача бутониера директно на риза...не знам дали е добра идея.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт