Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Така е, размери имат, даже 60ти ми изкараха, който ми беше доста голям. Имат даже специален каталог рокли за шишаланки. Добре консултират, имат познания, ама поне в моя случай се изложиха и натрапиха виждането си. Иначе изглеждах добре с роклите, които ми избраха, но не бяха моите.
+1 за халките. Ние нашите ще ги правим в Злато-Варна, зад пощата. Традиционни халки,каквото ние сме харесали 50 лв изработка с гравиране, ние носим златото, майка ми ни подари. Хубави модели имат, цените са прилични. Жълто злато ще са нашите.
Наистина е важно и на кой служител ще случиш. Аз когато си избрах роклята, случих на много готино момиче, което се държа мило и беше отзивчива. На следващия ден, когато отидох вече да поръчам роклята, имаше една, която ми се стори много проста и нищо не разбираше (тя само булото ми донесе), но така или иначе друго момиче ме обслужи и дори ми предложи отново да си пробвам роклята, за да се убедя, че е тя.

Не осъзнават някои хора колко е важно отношението. Направо си е решаващо за това дали ще избереш някого, или не.

# 241
Момичета, абсолютно сте си в правото да се ядосвате за тези торти! Безобразие е да плащаш за нещо и да се държат с теб сякаш на просия го вземаш...

Варненски булки, от къде поръчахте тортите?
На мен ми предстои да гледам сега за това и си мисля за Cherry by Mary, отзиви имате ли?

# 242
  • София
Дами, имам нужда от Вашата помощ.. Някоя от Вас срещала ли е някъде колиета изработени с кристали и перли като тези :
Поръчах си от една страничка обици и диадема-корона с кристали и перли, но за мое най-голямо съжаление момичето не прави колиета... А пък от друго място ми предложиха цена от 100+лв, което ми се струва много... При положение, че обиците и диадемата са 60лв общо и са ръчна изработка, невероятно красиви!!!
Това са обиците, диадемата е горната снимка.

# 243
  • Варна
Аз още не съм поръчала, предстоят  ми дегустации другия месец и смятам да пробвам Cherry by Merry /имат страхотни неща и ми предложиха да избирам от 5 вкуса, дегустацията е безплатна/. Другите са Ламур. Ще избера и на още едно място, преди да реша.

# 244
Така е, размери имат, даже 60ти ми изкараха, който ми беше доста голям. Имат даже специален каталог рокли за шишаланки. Добре консултират, имат познания, ама поне в моя случай се изложиха и натрапиха виждането си. Иначе изглеждах добре с роклите, които ми избраха, но не бяха моите.
+1 за халките. Ние нашите ще ги правим в Злато-Варна, зад пощата. Традиционни халки,каквото ние сме харесали 50 лв изработка с гравиране, ние носим златото, майка ми ни подари. Хубави модели имат, цените са прилични. Жълто злато ще са нашите.
Наистина е важно и на кой служител ще случиш. Аз когато си избрах роклята, случих на много готино момиче, което се държа мило и беше отзивчива. На следващия ден, когато отидох вече да поръчам роклята, имаше една, която ми се стори много проста и нищо не разбираше (тя само булото ми донесе), но така или иначе друго момиче ме обслужи и дори ми предложи отново да си пробвам роклята, за да се убедя, че е тя.

Не осъзнават някои хора колко е важно отношението. Направо си е решаващо за това дали ще избереш някого, или не.

Отношението е всичко, затова и ме загубиха като клиент за рокля.

Nature Star Някой беше питал за кутии за пари на прилични цени. В Сватбен център Варна имат хибави модели и са между 30 и 60 лв някъде, повече са във форма на сърце.
Също имат готини бижута за коса и фуркети.

# 245
В Украйна всички рокли бяха с моделски размери. Но ми ги даваха да ги пробвам, просто нито гърба можах да си видя с тях, нито да ги закопчая. Половината продавачки бяха любезни, другите им личеше откровено, че си мразят работата. От 35 рокли пробвани, да съм закопчала 5. И в повечето се чувствах като прасе в панделка. Grinning Но моята рокля, ако знаете само как ме извайва.

А тук в Швеция е различно. Роклите са с размери L-XXL, за да стават на повече жени, и на слабите им ги стягат със щипки.

# 246
Аз още не съм поръчала, предстоят  ми дегустации другия месец и смятам да пробвам Cherry by Merry /имат страхотни неща и ми предложиха да избирам от 5 вкуса, дегустацията е безплатна/. Другите са Ламур. Ще избера и на още едно място, преди да реша.
Аз след няколко дни ще избирам торта във Варна. Първо мисля да ида в Амбелино, похвалиха ми ги, а и съм хвърлила око на 2 техни торти. Питах Катя Костадинова, но имат ангажимент на моята дата. Прехвалените L'Amore преди месец и нещо ги питах във фейса за торта, видяха ми съобщението и не ми отговориха, затова няма да се занимавам с тях. Мисля да ида още в Краевекспрес и Крамер.

# 247
Намерих си също чанта и обувки за сватбата! Green Heart
Заедно с роклята, всичко в един ден.
МегиАз е фирмата, българска. Предлагат се в 2 магазина във Варна. Купих комплекс, цвят роуз голд и са страшно удобно. Много мили и отзивчиви консултантки, прекрасни момичета! В този магазин 80% бг , 20% турски стоки. Някаква технология с попарване използват (не го запомних точно, момичетата ми обясниха), с която правят обувката мега о да не прави пришки. Моите са нови, пробвани от двама преди мен само и се усещат все едно съм ги носила поне година. Много удобни, тънък ток и са сандали! Те са 2рия магазин във Варна, който дъм посетила със вече пуснати сандали.
Искам да прикача и снимки, но нещо не се получава. По-късно ще пробвам пак
+ освен доброто обслужване, ми дадоха 5% отстъпка за всякакви стоки от магазина за мен и роднини.
Магазинът се намира срещу малката църква, която е близо до хотел Черно море. Ако някой се интересува ще дам подробни координати.

# 248
  • Варна
Доколкото разбрах от живеещи на Галата, Ламур са доста натоварени и може би не следят фейсбук страницата, но винаги отговаряли по телефона. Амбелино ми ги препоръчаха в Ритуалната зала, като си записахме дата. Те правят ли дегустация? Иначе правят и в пекарна "Алекс" , а  има и една нова сладкарница до работа, ще я проверя и нея.

# 249
Аз на 14 април ще ходя да взимам роклята,но за да е завършена трябва да отида с обувките да ми оправят  дължината.Търся си сандали,но още никъде не са пуснали летните обувки.Не ми се иска от интернет,едно че не се знае удобни ли ще са,същия номер ли ще дойдат пък и имам паднал свод на единия крак и се надува и трудно си намирам удобни обувки.

# 250
Ще ми препоръчате ли сватбена агенция за Варна?
За Бижу чувам добри отзиви, хвърлила съм око на Елемент, някой ползвал ли е услугите им?

# 251
Доколкото разбрах от живеещи на Галата, Ламур са доста натоварени и може би не следят фейсбук страницата, но винаги отговаряли по телефона. Амбелино ми ги препоръчаха в Ритуалната зала, като си записахме дата. Те правят ли дегустация? Иначе правят и в пекарна "Алекс" , а  има и една нова сладкарница до работа, ще я проверя и нея.

Не ги знам L'Amore, вероятно са заети, ама да ми прочетат съобщението и да не намерят време да ми отговорят за месец и нещо, ми се вижда обидно и проява на незаинтересованост към потенциален клиент. С което ме загубиха. Особено при наличието на стотици сладкарници във Варна.

# 252
Дами, имам нужда от Вашата помощ.. Някоя от Вас срещала ли е някъде колиета изработени с кристали и перли като тези :
Поръчах си от една страничка обици и диадема-корона с кристали и перли, но за мое най-голямо съжаление момичето не прави колиета... А пък от друго място ми предложиха цена от 100+лв, което ми се струва много... При положение, че обиците и диадемата са 60лв общо и са ръчна изработка, невероятно красиви!!!
Това са обиците, диадемата е горната снимка.

Не съм, само искам да се похваля, че съм си поръчала бижута за коса от същата страничка! Ще покажа, като станат.

Обувки също взех на "Мегияс", 7 см ток, но дебел, не искам да рискувам да ме болят краката цял ден. Simple Smile)

За роклите - все повече се убеждавам, че човек трябва да ходи при жени, които сами си ги шият и продават. Друго си е да те погледне човек, който разбира от кройки, а не някой, който просто иска нещо да ти пробута.

А Хари Потър фенки има ли тук, да споделя каква фенска глезотия си купих? Simple Smile)

# 253
  • София
Аз съм фен, дай да видим.  Laughing

# 254
Момичета бихте ли си показали обувките от Мегияс.Аз бях си харесала от там,но не знам дали ще са удобни искам да са с дебел ток съвсем обикновени и удобни. Не много високи.

Общи условия

Активация на акаунт