Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте и от мен, рядко се включвам в темата, но пък за сметка на това ви следя редовно Simple Smile Нашата сватба ще е на 23.06 в Арбанаси и имам въпрос към летните булки-ще имате ли бутониери за роднините? На мен много ми се искаше да има, но като се замисля всички мъже ще са по ризи, а да закача бутониера директно на риза...не знам дали е добра идея.  Rolling Eyes

Здравей, и нашата сватба е на тази дата. И аз мисля да имам ботуниери на родните, ще ги закъча, като традиция, пък дали на риза или сако не съм мисла, както ми се появят

# 166
  • София
Момичета имам нужда от помощ! Искам такъв връх на торта! Кой и къде могат да ми го направят?

# 167
Естер, твоят мъж да не се занимава с компютри? Simple Smile Много оригинално би било да имате такъв връх. За съжаление не мога да ти помогна къде правят такива. :/

А аз на своя страна да попитам - знаете ли къде се продават такива кутийки?! Понеже съм взела чашки за шотчета за мъжете с височина 6 см и искам да ги сложа индивидуално с едни самозалепващи тагчета, които поръчах. Прерових сигурно 10 сайта и нищо...

Скрит текст:

# 168
Момичета имам нужда от помощ! Искам такъв връх на торта! Кой и къде могат да ми го направят?

В Алиекспрес има подобни,но същата май не съм засичала.Ето линк на нещо подобно ако ти върши работа https://www.aliexpress.com/item/Elegant-Synthetic-Resin-Bride-Gr … 937460.0.0.Mg8xCk   ако имаш време се порови младоженците ми приличат на тези от линка...Дано съм била полезна.

# 169
Момичета, днес бях на пробнИ прическИ. Фризьорката ми направи прическата, която исках, 10 различни плитки, къдрици, вълнички и какво ли още не... С нищо не се възприемам... от години съм на каре и абсолютно нищо освен прав сешоар не ми допада. Страшно нещо е това стереотипа, а много искам да избягам от него. Моля помагайте, ако попаднете на прическа подходяща за такъв тип подстрижка, че съм в задънена улица! Това засега се оказа най-трудната задача покрай сватбата, защото съм толкова придирчива на темата коса... Cry

# 170
Дай малко повече инфо- колко ти е дълга косата​, права, чуплива, къдрава, тънка, дебела, светла, тъмна... Или направо снимка. Simple Smile

# 171
Дай малко повече инфо- колко ти е дълга косата​, права, чуплива, къдрава, тънка, дебела, светла, тъмна... Или направо снимка. Simple Smile
Няма да мога да изпратя снимка в момента, заради опитите от вчера. Сега е начупена от плитките, а попринцип е напълно права. 1 към 1 с тази снимка. Цвета ми е сходен, но има и виолетов отенък.
Ще се радвам за идеи, тъй като наистина се изчерпах.. Sad

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 09:15 от Mariya_483911

# 172
И аз съм с късо каре в момента. Мисля да не я подстригвам до сватбата, понеже в момента не може да се прибере на кок. Изобщо не съм мислила за прическа и аз, а знам, че трудно ще си избера

# 173
  • София
Много хубави неща си имате всички! 😊
Ние вчера с ММ ходихме до Пазарджик. Поръчахме тортата, купихме халките и той е облечен от до! Толкова съм щастлива, чеее избрахме тортата и халките от първия път, еднакво предложение за избор дадохме. 😁 И за облеклото му също, че ме послуша да е с червена, бордо папионка. 😊

Тортата я поръчахме от Захарната къща. Ще има една младоженска, която ще е 46 парчета, на три етажа с украсата, кумска със същата украса и отделно ще има още 6 торти по 16 парчета за останалите гости. Пълнежа ще е маскарпоне със сметана, доста е приятен. Simple Smile Всичките 142 парчета, кумската торта, украсата и доставката до ресторанта - 460лв.. Цена, която в София мога да постигна само по 100 парчета и то без друго...

Халките излезнаха 58лв за грам. 😍

Комбинация бяло и жълто злато, гравирахме си имената и датата.

Абеее като цяло съм изключително доволна от съботния ден! 😍
Ох, много дълъг пост, извинявам сее. 😊

# 174
  • София
Много хубави неща си имате всички! 😊
Ние вчера с ММ ходихме до Пазарджик. Поръчахме тортата, купихме халките и той е облечен от до! Толкова съм щастлива, чеее избрахме тортата и халките от първия път, еднакво предложение за избор дадохме. 😁 И за облеклото му също, че ме послуша да е с червена, бордо папионка. 😊

Тортата я поръчахме от Захарната къща. Ще има една младоженска, която ще е 46 парчета, на три етажа с украсата, кумска със същата украса и отделно ще има още 6 торти по 16 парчета за останалите гости. Пълнежа ще е маскарпоне със сметана, доста е приятен. Simple Smile Всичките 142 парчета, кумската торта, украсата и доставката до ресторанта - 460лв.. Цена, която в София мога да постигна само по 100 парчета и то без друго...

Халките излезнаха 58лв за грам. 😍

Комбинация бяло и жълто злато, гравирахме си имената и датата.

Абеее като цяло съм изключително доволна от съботния ден! 😍
Ох, много дълъг пост, извинявам сее. 😊
Сватбата в Пазарджик ли ще е? Сладкарниците дали карат до София?

# 175
За булките от София, а и не само. Ето още едно място за поръчка на торти, което работи с нормални цени Torti Liyana в гр. Божурище. Има фейсбук, но няма да я пускам, че пак клще я изтрият като реклама. Снощи бях на семеен празник и тортата на юбиляра беше от там. Мнооого вкусна - 1.50 парчето с покритие от бял шоколад и лимонов крем.

# 176
  • София
@Ester Georgieva, сватбата ще бъде в гр. Стрелча, което е на 45км гд от Пазарджик. Сладкарницата има страница във фейсбук и има номер, може да се обадите и да попитате каква ще е цената за доставка до София Simple Smile

# 177
Мария, аз съм фанатик на тема коси, ей сега ще ти измислим нещо. Подхвърлям няколко варианта, кажи кой ти харесва и ще ровя за още неща в тази посока. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 10:13 от AnMary

# 178
Скрит текст:
Мария, аз съм фанатик на тема коси, ей сега ще ти измислим нещо. Подхвърлям няколко варианта, кажи кой ти харесва и ще ровя за още неща в тази посока. Simple Smile

Супер си! Май последната ми допада най-много.
Остава и да ми отива Grinning
Иначе аз харесах няколко други, които не съм пробваля още. Усещам, че ще имам доста повече от 1-2 пробни прически.... вариант кок не съм пробвала, защото не съм сигурна, че косата ми отзад е достатъчна, а не съм привърженик на екстеншъни ... Sad Но има време и определено ще опитам. До лятото ще е пораснала.
 Да покажа няколко набелязани и аз, с които обаче не се харесах. На някое момиче може да и допаднат:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 10:14 от AnMary

# 179
Ето още тогава Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 10:14 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт