Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Ina_H - консултира се с гинеколога ти, той най-добре ще ти каже какво да направиш и дали може да пиеш някое хапче което или да ти предизвика цикъл по рано или да го забави.

# 316
И аз така мисля,но не искам да пия хапчета,които най-вероятно ще са хормонални. И  не знам какво да правя.Втория ден ми е най тежък,чувствам се като парцал,също и количеството е доста.

# 317
И какво ако са хормонални, ако са правилно съобразени с случая ти, и са в нужната доза повярвай ми нищо няма да ти стане. Медицината се развива много бързо ( не си мисли че от няколко хапчета ще качиш килограми или ще повлиаят на окосмяването ти)
Аз лично бих взела такива хапчета, защото на мен също вторият ден ми е ужасен..

# 318
И какво ако са хормонални, ако са правилно съобразени с случая ти, и са в нужната доза повярвай ми нищо няма да ти стане. Медицината се развива много бързо ( не си мисли че от няколко хапчета ще качиш килограми или ще повлиаят на окосмяването ти)

Причините ми не са тези които ти изброи.Изобщо не са ми проблем.Просто да не ми се объркат хормони и т.н.Знам ли.

# 319
  • София
Аз съм пила примолут-нор. На мен ми дойде денят след сватбата.  Simple Smile Мъчих тогава с витамин Ц, ама нищо не стана. Тогава не пих хапчета, защото няколко месеца след това планирахме да имаме бебе, а ми казаха, че след като се пият тези хапчета е хубаво да се поизчака повече.

# 320

Причините ми не са тези които ти изброи.Изобщо не са ми проблем.Просто да не ми се объркат хормони и т.н.Знам ли.

Ами както ти си решиш, все пак се консултирай с лекар ти, той ще те посъветва най-добре.
Чувала съм и за метода с вит Ц, но не знам колко е ефективен

# 321

Ами както ти си решиш, все пак се консултирай с лекар ти, той ще те посъветва най-добре.
Чувала съм и за метода с вит Ц, но не знам колко е ефективен
[/quote]

За витамин Ц четох че не ставало.За два вида хапчета,но все пак ще се консултирам разбира се.Познати ми казват,че от стрес нямало да ми дойде,но знаеш ли.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:28 от Ina_H

# 322
Момичета, абсолютно сте си в правото да се ядосвате за тези торти! Безобразие е да плащаш за нещо и да се държат с теб сякаш на просия го вземаш...

Варненски булки, от къде поръчахте тортите?
На мен ми предстои да гледам сега за това и си мисля за Cherry by Mary, отзиви имате ли?

Леа, Cherry by Mary ще пряват дегустации на сватбени торти тази събота (31.03 -виж във фб страницата им за повече инфо) Wink

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:58 от Jodyy

# 323
  • София
С риск да ме критикувате, ще си призная, че често ми се случва (почти всяка година) да си забавям МЦ с дуфастон.

Предписан ми е от гинеколог и няма нищо страшно. Не е по-обилен, нито по-болезнен от обикновено...  но ми се е случвало да го забавям и с 10тина дни... и понеже на мен ми идва винаги към края на месеца, няма да рискувам и на меден месец и на сватбата да съм с болки и т.н. затова ще го забавя с 10 дни.

Започва да се приема дувастон 2-3 дни преди датата на последния МЦ и спираш ден преди датата на която искаш да ти дойде. Аз го спирам обикновено в последния ден от почивката и на следващия ден вече ми е дошло и така. Simple Smile

# 324
На мен трябва да ми дойде на 18 май,а на 19 май е сватбата.

# 325
Аз проучвам менструални чашки в случай, че се пада да съм неразположена на сватбата. И на мен последните 2 месеца ми подрани с 3-4 дни и ми се измести, но има много време още. НИКОГА не бих си причинила тези хормонални хапчета, но това е въпрос на личен избор. Преди години си бях спряла цикъла с витамин Ц следващия месец щях да умра от болки. Мисля, че това е сфера в която не бива да се месим...

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 16:51 от dchalova

# 326
  • Хайделберг, Германия
На мен трябва да ми дойде на 18 май,а на 19 май е сватбата.

Имай в предвид, че стреса също ще ти се отрази, както и климатичните промени. Възможно е изобщо да не си в период точно на сватбата и да не се налага да пиеш каквито и да било хапчета...

# 327
Аз пък от няколко години пия хапчета препоръчани ми от гинеколога - дуфастон и нищо не ми е станало.
И ако имаш липса (или ниски нива) на хормон тези хапчета НЕ вредят. Явно повечето, като чуят хормон и си мислят че е отрова.

# 328
  • Варна
На една приятелка бяха предписали хапчета точно да си регулира хормоните и цикъла, а после си роди и момченце.  Аз също мразя хапчета, но тук става дума за изключение.

# 329
Здравейте!Предварително се извинявам че нахлувам в темата веднага с въпрос,но наистина ми е объркано.
За записване на дата и час какво е необходимо?Само двете лични карти ли ?Имам предишен брак,но съм забравила Embarassed
Тогава ли се плаща таксата?Носи ли се документ за предишен развод?
Благодаря предварително bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт