Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Moмичета, да споделя, понеже ще ходя на сватба май месец в София и не исках да сложа парите в плик и днес поръчах една кутийка за пари от етси.

Прикачам няколко снимки на различни:
Скрит текст:

Aз поръчах втората! С текст "Наздраве за младоженците!"

# 361
Moмичета, да споделя, понеже ще ходя на сватба май месец в София и не исках да сложа парите в плик и днес поръчах една кутийка за пари от етси.

Скрит текст:

от къде я поръчахте? Аз искам в такава кутия да са ни халките

# 362

Скрит текст:

от къде я поръчахте? Аз искам в такава кутия да са ни халките

Oт etsy. Тук са нещата на продавача:
https://www.etsy.com/se-en/shop/ChandelleDesign

# 363
Момичета, вие ще имате ли украса на колата? Че флористката ме пита и аз, типично за везните, се поколебах и казах, че ще помисля. Бях взела едни бели сватбени балони от Джъмбо и мислех тях да ползвам, но се замислих за цветна украса сега...

# 364
Нашата украса за колата ще е готова изкуствена.Няма смисъл от естествени цветя според мен.Естествени цветя ще имаме на младоженската маса,на букета ми и на масите на гостите.

# 365
  • Beyond the stars
Взехме си халките ние, даже на моята халка "Защото те обичам" се е събрало като надпис  Mr. Green
И пристигнаха поканите за родителите (то всъщност само те ще си имат, като текстът си е измислен за тях и е различен на двете покани) . Ей такива - http://svatbenipokani.eu/luksozna-pokana-kumove-roditeli-proletn … cvetya-p-564.html . Разкошни са на живо.  Heart Eyes
Сравнително добре се движа и по сватбения сайт, ама от танци и задачки нямам време да седна да го довърша.

Срещнахме се уикенда с водещия - той след като се сети за ММ от една сватба, на която бяхме, беше категоричен, че лично той и никой друг ще води  Laughing Пък да се надяваме, че младоженецът ще запази ентусиазма и енергията, които влага в чуждите сватби, и за нашата  Mr. Green
Измислихме заместващи ритуали за букета и жартиера, умуваме още формата на кумовите дарове  Blush

# 366
Ние за надиграването с  кумовете ще имаме кошници с различни техни любими неща. А жартиера по предложение на ДЖ ще си стои в джоба на младоженеца, а той ще измисли нещо забавно, за да избегнем "традиционното" му сваляне.

# 367
  • Beyond the stars
Жартиер няма да имаме - ни имам желание да ми се пъха под роклята, ни да го хвърля  Laughing
Игра с шотове сме планували и на една от чашите отдолу ще пише "ти си следващият" - така хем няма да са с очакване за какво точно играят, хем идеята е същата  Wink
За кумовете умуваме дали да са изобщо ръченици или да измислим нещо друго. Иначе на ММ му играха с шал на любимия отбор  Laughing с голям кеф се бореше за него  Mr. Green

# 368
Поръчвали ли сте от Etsy с доставка до България? Ако да, може ли да споделите впечатления Simple Smile

# 369
 А на мен ми казаха, че игра с жартиер ще имаме, та трябва да си измисля танц - чудя се, освен картинките в YouTube, на които булката седи на един стол и чака да ѝ бъде свален жартиера, някой виждал ли е някой по-разчупен вариант?

# 370
Вълшебство, може ли да споделиш вие какъв заместващ ритуал измислихте за жартиера , защото и аз нямам никакво желание да ми се пъхат под полата пред 100 човека Grinning , обаче нещо не ми идва на ум с какво да го заместя.
Wastedsunset, и аз смятах да сложим изкуствена украса на колата, обаче ме притесни с какво ще я закрепим, за да стои стабилно.

# 371
  • Beyond the stars
За танц не се сещам какъв би могъл да бъде, но съм виждала варианти всякакви - имитация, че е извадил бабешки килоти; залъгване с други неща за хвърляне; смяна на булката с мъж, само покрит с полата на булката, докато младоженеца е с вързани очи; кумът помага с куфар с инструменти и фенерче за глава;  младоженец, собственик на автосервиз, направо докараха подемната платформа, с която влизат под колите.

Anichka 89  по-нагоре писах -игра с шотове и музика и на една от чашите отдолу ще пише - Ти си следващия. Тъй че хем няма да очакват, хем смисълът е същия.

# 372
Anichka 89  по-нагоре писах -игра с шотове и музика и на една от чашите отдолу ще пише - Ти си следващия. Тъй че хем няма да очакват, хем смисълът е същия.

Извинявам се, явно още не съм се събудила Grinning

# 373
Жартиер няма да имаме - ни имам желание да ми се пъха под роклята, ни да го хвърля  Laughing
Игра с шотове сме планували и на една от чашите отдолу ще пише "ти си следващият" - така хем няма да са с очакване за какво точно играят, хем идеята е същата  Wink
За кумовете умуваме дали да са изобщо ръченици или да измислим нещо друго. Иначе на ММ му играха с шал на любимия отбор  Laughing с голям кеф се бореше за него  Mr. Green
Супер идеи са и двете! Ние с моя мъж се чудехме как да вкараме футболен елемент в сватбата ни (защото и двамата сме фенове, а и така се запознахме). Даже обмислях да се внесат мини вратички и да бием символично дузпи (но после се замислих, че има хубави полилеи, които може да заминат Grinning ). А играта с шотове какво точно представлява? Сбират се ергените в средата на купона и се надпиват или?

# 374
ММ каза че на кумовете на сватбата с тиксо са залепили украсата за колата изкуствена разбира се.Питах го а не остава ли на колата после лепкаво каза,че се махало.

Общи условия

Активация на акаунт