Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 477
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the stars
Васерман е кръвно изследване за сифилис, като в допълнение се изследва за СПИН. В повечето лаборатории самото изследване варира около 20лв.
Доколкото ми обясни личната лекарка не се ходи в психодиспансер (там е единствено, когато ти трябва удостоверение, че не се водиш на учет - тази дума още ми е странна  Mr. Green). Самото медицинско се заверява от психиатър и предвид че личния лекар в случая ми е в поликлиника има психиатри наоколо  Wink (тубдиспансер не е ли диспансер за белодробни ?).
Също, че няма проблем да издаде медицинско на младоженеца, въпреки че не му е личен лекар.
Мисля около 20 е самото медицинско, та тотал около 40. Под 40 не знам дали може да се падне.

# 451
  • Варна
Молба към булките от Варна. Къде направихте или ще правите медицинските за брак. Не ни се дават много пари, затова питам.

От Ритуалната ме насочиха към Света Марина. Ставали за един ден, цена на пакета - 54 лева.

# 452
На мен ми направи впечатление, че на бележката, която ни дадоха от съвета за необходимите изследвания не е отбелязано, че трябва такова за СПИН. Малко странно ми се струва.

# 453
На нас никаква бележка не са ни дали даже за медицински не казаха да носим.Дадоха ми декларацията и казаха да я занеса 5 дена преди сватбата и това беше.Аз работя счетоводител в болница,питах колежките които са по отдавна тук казаха че направо при личния лекар и правил всичко.Не сме стигнали още до там,защото има време.Но трябва да разпитам личния лекар.

# 454
  • София
В някои общини искат изследване за туберкулоза.

# 455
И на нас ни искат освен медицинско и от психито свидетелство.Когато ми връчваха бележката жената от ритуалната зала ни каза ,че най-бързо ставали в частните клиники.Другото което е медицинското,без значение за какво е ,не се поема от здравната каса.

# 456
Темата е прекрасна , идеите ви са много полезни. Може ли да ми кажете, от къде може да се намерят или поръчат бутилките за гостите?

# 457
Здравейте,
Има ли булка от Варна, която да си прави сватбата в SwissBel Димят?

Има. На 18 август сме.
Булки, които ще сте в Димят, на кои дати сте?

# 458
Темата е прекрасна , идеите ви са много полезни. Може ли да ми кажете, от къде може да се намерят или поръчат бутилките за гостите?
Имаш предвид малките бутилчици? Ето тук, например:

# 459
  • София, България

Бутилчици за подаръчета взех от тук http://bhbp.bg/

# 460
Благодаря ви 😊

# 461
  • София
Ето ме и мен Simple Smile изчетох ви! На мен ми останата само обувките, които не мога да открия от две седмици Sad

За моминското, аз избрах мястото хихи на тях оставих всичко останало, купила съм им гривнички със знака на безкрайност. Една седмица преди сватбата ще е, 12.05.

Сега за тортите, аз бях решила че пари за торта колкото за сватбената рокля няма да дам! Търсех много, пробвах на много места, накрая попаднах на това, което търсех!
В божурище има цех, торти Лияна се казват, за проба ми дадоха цяла торта хихи направо се опулих. Не бях разбрала, и че от пт трите страни са с различен пълнеж и днеска като отрязах едно по стабилно парче установих че има и друг крем, след справка с тях се оказа, че има и трети.
Та за най-важното цената - на тортата за рязане от 2,50-2,80 парчето, а за тази за гостите под два лева, тортата е вкуска и лека много ми допадна, за голата торта вариантите бяха шоколадов крем, лек крем и плодов.
Много съм хепи!

Чакам да ми изпратят свещите след празниците.
Намерих си фризьор, който ми беше също мъка, това ще ми е прическата горе долу, не обръщайте внимание на цвета хихи

Плитката почва отстрани на главата и стига до там където е на снимката, цялата коса отива на една страна Simple Smile

# 462
  • София, България
Браво, Естер. Много свършвна работа Simple Smile

От цеха ще ти доставят тортата, нали? Няма да е нужно да ѝ търсиш транспорт?

# 463
  • София

Ще я докарат, да Simple Smile

Ето я и моята рамка за снимки Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 12:49 от Ester Georgieva

# 464

Ще я докарат, да Simple Smile

Ето я и моята рамка за снимки Simple Smile

Страхотна рамка, Естер! Откъде си я поръча? Аз поръчах аксесоари, но не се бях сетила за рамка. Много яка идея!

Общи условия

Активация на акаунт