Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 471
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Браво, Естер. Много свършвна работа Simple Smile

От цеха ще ти доставят тортата, нали? Няма да е нужно да ѝ търсиш транспорт?

Ще я докарат, да Simple Smile

Ето я и моята рамка за снимки Simple Smile

Страхотна рамка, Естер! Откъде си я поръча? Аз поръчах аксесоари, но не се бях сетила за рамка. Много яка идея!

Самата рамка е от джъмбо, за снимки беше махнах и стъклото. Украсата сама си я правих Simple Smile

# 466
  • София, България
Това сътворих днес в свободното време между яйцата и козунаците Grinning

Скрит текст:

# 467
Ехааа, браво Simple Smile Аз днес единственото, което сътворих, беше,че направих така под ноктите ми и целите ми пръсти всичко да е синьо хахахха Добре,че сватбата ми не е скоро хахах Вие със скорошните сватби - как се чувствате? Всички ме плашат, че 2 седмици преди сватбата щяло да е голям стрес Simple Smile

# 468
Естер рамката е много оригинална и нежна,а прическата ти много ми хареса.Фъстъче букета е станал супер.

# 469
Прическа, подходяща за сватба: People Bride With Veil
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 11:29 от 《Benedetta》

# 470
Момичета,Христос Воскресе!Нека мир и любов съпътстват сърцата ви.Светъл празник.

# 471
  • София, България
Христос Воскресе!

Curls, от две години задължително боядисвам яйцата само с латексови ръкавици Simple Smile и се родих хахахах

# 472
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

# 473
Христос воскресе момичета живи и здрави бъдете..... Аз имам проблем с търсенето на обувки . Все още нищо не съм си избрала , а Вчера бяхме с ММ в търсене на костюм. В рамките на 2 часа си избра риза, панталон, сако, вратовръзка, колан и чорапи . Grinning а аз вече няколко седмици търся обувки и жартиер също Grinning

# 474
Воистина Воскресе, момичета! Simple Smile

monikrisi, споко, не си единствена за обувките. Simple Smile Аз обиколих десетки магазини в няколко града, защото обувките от алиекспрес са ми леко малки и не искам да рискувам да съм с тях на сватбата. В крайна сметка си купих едни, които намирам за грознички, но пък са удобни. Нали сме с дълги рокли - кой ще ги гледа. Grinning

# 475
  • София
Честито Възкресение на всички, явно проблема с обувките си е голям. Аз също не успявам да си намеря подходящи, но се надявам до юни да реша този проблем Simple Smile

# 476
Да дано открием нещо Хубаво и удобно.  Лошото е при мен , че си скъсих роклята  по едни други, които много харесвам и са ми удобни , но съм ги носила преди и имат черти. Ще ги занеса на обущар , ако ги оправи  ще е супер .

# 477
Честито Възкресение!

Момичета, моля препоръчайте ми добър флорист (Варна).

Булките от Варна, работещи със сватбена агенция, коя сте наели?

# 478
Момичета, според мен комфортът е по-важен в този ден. Направо недоумявам защо във всички булчински магазини обувките са крайно некомфортни, мен ме заболяха краката само докато трае пробата, а какво остава да издържа цял ден на тях. :/ Затова заложих на добрите стари платформи, хем вдигнах леко ръста, хем са ми удобни и спрях да търся вече.

Леа-София, ние сме с "Бижу" и оттам ни препоръчаха Антония от "Цветно бижу", така че сме с нея. Simple Smile Прави хубави неща и работи на много нормални цени. Масите за гости са от 20-25 лв.

# 479
  • Варна
Честито Възкресение!

Момичета, моля препоръчайте ми добър флорист (Варна).

Булките от Варна, работещи със сватбена агенция, коя сте наели?
Пробвай Бижу , дано е свободна за датата ти. За нашата, за съжаление беше заета и затова наехме само флорист - Тони от Цветно Бижу, а украсата ще си я направим сами с помощта на две познати аранжорки.
Прави ми впечатление, че доста от агенциите работят на безбожни цени - от порядъка на 1500-2000 лв. Дано имаш късмет.

Общи условия

Активация на акаунт