Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Момичета, моля препоръчайте ми добър флорист (Варна).Булките от Варна, работещи със сватбена агенция, коя сте наели?

Аз съм с "Мерида". Ще ми направят изнесен ритуал и украсата на ресторанта. Не съм търсила отделно флорист, харесаха ми снимките от досегашните сватби. Дори смятам да им дам свобода на действие, като уточня с тях само цветовете и бюджета. Вероятно ще поръчам там и сватбения букет.

Едно момиче питаше за по-изгодни рокли. Казаха ми за едно място в Пловдив за всякакви официални рокли, има и сватбени дори за 50-100 лева, големи размери също.  Кумата ще ходи по работа там. Мога и аз да направя една екскурзия. Видях снимки, никак не са лоши.

# 481
Момичета, да се похваля с последното ни попадение - чашите! Simple Smile И аз, и младоженецът ги харесахме веднага и даже не се замислихме да търсим други. И двамата много обичаме рози, така че това са нашите! Simple Smile

Скрит текст:

# 482
Честито, wastedsunset, как се чувствате 10 дни преди сватбата? Simple Smile

# 483
Момичета, да се похваля с последното ни попадение - чашите! Simple Smile И аз, и младоженецът ги харесахме веднага и даже не се замислихме да търсим други. И двамата много обичаме рози, така че това са нашите! Simple Smile

Скрит текст:
Много са хубави още повече,че са по вкуса на двама ви.И аз купих чашите само,че харесах обикновени и аз щеги декорирам да видим какво ще се получи.В тази връзка да ви попитам чашите за шампанско в ритуалната зала същиите ли се ползват и в  ресторанта(ако няма да се чупят) или трябва да взимаме други?

# 484
Благодаря! Simple Smile Ами малко почнах да се шашкам и всеки ден застрелвам мъжа ми с въпрос: "Осъзнаваш ли, че по това време след еди-колко си дни сигурно ще сме в църквата?!". Grinning Мисля, че 2-3 дни преди това ще се паникьосам обаче.

blond_wimp, на нас ни казаха, че с чашите от ритуалната ще пием и в ресторанта и няма да ги чупим. Simple Smile

# 485
  • Варна
А защо трябва да се чупят чашите?!

# 486
А защо трябва да се чупят чашите?!
И аз питах същото. Grinning Явно има такива ритуал, но ние няма да го правим, а и управителят на ресторанта не беше въодушевен от идеята.

# 487
  • Варна
Гърците чупят чинии за щастие, може би идва оттам, но ние тази седмица толкова неща потрошихме, че сме се запасили Simple Smile А и аз много си ги харесвам, после ще ви ги снимам. Ще им направим и украса като бутониерите и ще ги ползваме поне 2 пъти.

# 488
Броя на парчетата от счупената чаша били броя на децата... аз толкова деца не искам хахах. Ние сме с Декорела, те си имат и флористка. Честно казано много ми се свидят едни 1000 лева за декорация и арка, но един път се женя...(надявам се)

# 489
Не сме чупили чаши, представям си чистенето на стъклата после... Simple Smile

# 490
  • София
Ние пък чупихме, не беше кой знае каква философия чистенето. Grinning

# 491
Не знам, мен особено ме притеснява чупенето в ресторанта, в главата ми са само девойките, които танцуват боси на дансинга и как едно малко, пропуснато при чистенето, стъкълце, се забива в нечие стъпало и сватбата приключва в спешното... Може и да съм черногледа, не знам... 😂😂😂

# 492
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

Е как съм успяла да напиша така Бургас е загадка?! Търсенето ми продължава Simple Smile

# 493
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

Е как съм успяла да напиша така Бургас е загадка?! Търсенето ми продължава Simple Smile

Ние сме със Станислав Жеков,чухме много добри отзиви за него,но не знам как е с графика. Ако искаш мога да ти ппатя телефон на лично Simple Smile

# 494
  • Beyond the stars
Благодаря! Simple Smile Ами малко почнах да се шашкам и всеки ден застрелвам мъжа ми с въпрос: "Осъзнаваш ли, че по това време след еди-колко си дни сигурно ще сме в църквата?!". Grinning Мисля, че 2-3 дни преди това ще се паникьосам обаче.

wastedsunset ще бъде вълшебна сватба - сигурна съм. Пък в крайна сметка единственото важно сте вие двамата. Както каза една приятелка в деня на сватбата - който се ядосвал, ядосвал до днес.. днес първо нито мога вече да направя нещо, нито си заслужва. Затова свиркай си, пък те малките гафчета са това, което остава най-ценен спомен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт