Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • WonderLand
За халките -  ние отидохме най-напред при нашия златар да ни вземе мярка и да изберем форма - дали да са плоски или леко издути. Видяхме как стоят на пръстите и си избрахме формата, сега само остана да пратим модела за изработка който сме харесали. Нашия златар каза, че каквото искаме ще го направи, без значение от къде е модела.

# 571
Аничка, точно обратното ни предложиха. Да избираме от сайта, а при тях в магазина да поръчаме. Може да набележим няколко модела и да ги питаме имат ли ги на място. Но то пък вероятността да има точно нашите размери не е никак голяма.

# 572
Какво е това захарно тесто? Може и да съм го яла, ама да не съм знаела, че така се нарича.
Това бялото е захарно тесто:

Скрит текст:

А за халките - мнооого внимавайте! Точно на Сара Трейд пробвахме няколко пъти в различни магазини и режат пръсти. Ужасно неудобни са. Нашите халки ни ги изработи бижутер. Ти нали си от Стара Загора - иди при него, ателието му се намира на центъра, в уличката под магазин "За Човека". На нас ни взе 535 лв за близо 9 грама халки, което е доста добра цена според мен.

# 573
Ние взехме нашите от Сара трейд, бяхме разгледали модели онлайн и на място пробвахме размерите и понеже имаше нашите, направо ги купихме. Нямахме проблеми.

# 574
Уейстед, благодаря. Ще проверя и там.
Роузи, каква беше цената на грам? На нас ни казаха 58 лв, и ако искаме гравюра - по още 10 лв на халка.

# 575
  • София
Сара Трейд имат магазин в Пловдив, ако имате път случайно. Simple Smile

# 576
Може и към Пловдив да наминем. Бяха ми казали, че има повече модели обувки там. Но първо в Асеновград да видя ще си харесам ли рокля.

# 577
Като казахте обувки - вчера влязох в един аутлет, където мъжът си беше харесал някакво спортно сако и аз залепнах за едни съвсем обикновени бели обувки на ток, с платформа, но като ги обух се оказаха адски удобни за вървене (като се има предвид, че аз на ток не мога да вървя). Бяха около 25лв. на Тамарис, та се сдобих с обувки преди още да съм пробвала рокля дори Grinning

# 578
  • Хайделберг, Германия
Лелееее, направо съм в шок.... доста е сериозна разликата за грам злато в София и другите градове.
Понеже ни е рано, само минахме да попитаме миналата седмица на Граф Игнатиев и обявиха цена от 80лв. В Сватбения цвентър в Младост мисля ,че казаха 72лв.
Направо виждам как ще идем в друг град и с транспорта, пак ще е по-евтино! Rolling Eyes Flushed Smile

# 579
Хър, не помня, но по-висока беше цената. Около 70-75 за грам.

# 580
  • Beyond the stars
Във ВТ беше около 60лв грама и малко по-високо за бяло злато.
Но златарят предупреди, че винаги се вдига с наближаването на баловете.
Да го имате предвид.  Peace

# 581
  • София
Ние в Пазарджик си ги взехме, комбинация бяло+жълто злато, излезе ни по 58лв грама. Гравирането беше 15лв за двете халки.

# 582
Лелееее, направо съм в шок.... доста е сериозна разликата за грам злато в София и другите градове.
Понеже ни е рано, само минахме да попитаме миналата седмица на Граф Игнатиев и обявиха цена от 80лв. В Сватбения цвентър в Младост мисля ,че казаха 72лв.
Направо виждам как ще идем в друг град и с транспорта, пак ще е по-евтино! Rolling Eyes Flushed Smile
В София проверих в Duo какви са цените, мисля че казаха 67лв заедно с надпис, което мисля че е от най-евтините възможности за София. Ние затова ги взехме от друг град, цените са много по-добри.

# 583
  • София
В София проверих в Duo какви са цените, мисля че казаха 67лв заедно с надпис, което мисля че е от най-евтините възможности за София. Ние затова ги взехме от друг град, цените са много по-добри.

Точно така... 67лв. е в Duo. Аз днес се чух с човека от там... голям професионалист и като цяло мислим да го посетим този уикенд. Обаче е много натоварено при него и почти няма дати. Simple Smile

# 584
Аз съм фенка на халките на Дуо, но не ми се ходи чак до София (от Варна). Тук в града има някакво малко златарско ателие (Злато-Варна), където грама е 47лв. и имам познати, които повече от 5-6 години си поръчват златарски джунджурии от там. На мен проблема ми е по-скоро да се спра на модел... Пробвах няколко в Киркорян и Хугасян и НИЩО не ми стоеше добре... Накрая ще поръчаме май класически халки от бяло злато... Вчера гледах халката на моя приятелка, която е от тези "комфорт профили" и си изглежда много добре... иначе съм се спряла на тези модели за сега (без камъните)

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:29 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт