Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 430
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.
Като ви слушам и ми става много готино... не мога да си представя какво е да остават само 4 дни. Сигурно си много развълнувана и с право. Много се радвам за вас... (изпращам Ви прегръдки)

Да се похваля, поръчахме си в събота халките. Ходихме първо до Дуо, но имаше 4 двойки... и това за 3ти или 4ти път се случва... та не ни се чакаше пак, въпреки че е много готин и внимателен. Отидохме в БирШе (БирСе) и ги поръчахме от там. Мога да похваля и тях. Жените бяха внимателни, подробни и много мили. След 2 седмици ще са готови и като ги взема ще показвам. Макар, че не са нещо особено... стандартни класически халки от бяло злато. Simple Smile
Следващата седмица ще отида за рокля да погледна в сватбен център Лита... да ми стискате палци. Grinning

Честито и на вас за халките!
Подозирам, че сме се засекли в Дуо Simple Smile Ние бяхме там към между 12 и 2 часа и след нас дойде една двойка, която бързо си тръгна. Сигурно сте били вие Simple Smile

leidi_nimeriq,успех и на теб Simple Smile

Момичета, имате ли някакъв списък в самия ден на сватбата, според който да не забравите нещо?
Вчера майка ми ме посъветва да направим такъв списък, защото то не са питки, не са бутилки, чаши, късмети и т.н.... сигурна съм, че нещо ще забравим накрая... Та имате ли такива списъци?
Мисля, че нещо такова върши работа

https://sites.google.com/site/svatbataotadoa/home/zaso-horata-se … a-svatbata-spisk/

# 616
Пърпъл, задължително списък, даже на нас ни разпечатаха един в агенцията, за да не пропуснем нещо. То са толкова много нещата, че като нищо човек може да забрави нещо, особено като е под напрежение. Simple Smile

# 617
Уейстед, наближава заветната дата. Чак се вълнувам и аз със теб. Ще чакам снимки, срам-несрам Simple Smile  Тортата за моминското е била много идейна.

Ох, хора, какъв списък...нали го видях - два листа...Че аз цяк куфар трябва да нося със себе си...
Започва пак да ме тресе предсватбената треска. Като преброих всички поканени барабар с децата, направо сериозно се притеснявам как ще ни сместват. Разчитам поне едно 10-тина души да се откажат, че имаше някои, които не бяха сигурни ще могат ли, други пък не бяха особено въодушевени и едвам смотолевиха едно Благодаря като им дадохме поканите. Ама поне за тортата трябва да посоча някаква бройка...Не знам, не знам, пак се шашнах, както си бях заспала пролетен сън.

# 618
Момичета спокойно,аз каквато съм организирана и като забравя нещо веднага ще намеря начин да се снабдя с него.Пожелавам ви сватби без нерви и само с хубави емоции.Поради не лекуван на време здравословен проблем ми бяха изписали капки Анервина много добре се чувствах,чак се шегуваме с мъжа ми,че трябва да почна да ги пия,че майка ми със сигурност ще ме изнерви нещо.Днес ще ходим за халките да си ги вземем,щяхме в събота но ММ като му звънне непознат не го интересувало кой е,че после имаше мрънкане.Събота или неделя ще ходим за роклята,костюм,кутия и мнооого други,тъй като тази събота на 14 момичето беше заето с много абитурентки и нямало да може да ми обърне внимание.Малко се ядосах че няма да имам рокля но нищо.

# 619
Момичета, почти съм готова с дизайна на поканите, и сега се чудя как и къде да ги разпечатам в София. Първо си мислих да са на фотохартия като снимки, но не знам ще се получат ли. Искам да питам тези от вас, които вече минаха през това къде разпечатахте поканите и на каква хартия?

Офсет груп, много съм доволна от тях. 300 гсм е добро като тежест.

# 620
О, със сигурност ще пусна някоя снимчица после. Simple Smile Иначе аз на финалната права пак се ядосах с няколко гости, защото уж бяха сигурни, потвърдиха и сега рЕзко пак нещо стана. Как да им обясня, че това не е "тука има, тука нема" и че сме вързали хора с точна бройка и т.н.?! Вече очаквам да ми звънне някой в самия ден и да ми каже, че е отвлечен от извънземни.

# 621
  • Beyond the stars
О, със сигурност ще пусна някоя снимчица после. Simple Smile Иначе аз на финалната права пак се ядосах с няколко гости, защото уж бяха сигурни, потвърдиха и сега рЕзко пак нещо стана. Как да им обясня, че това не е "тука има, тука нема" и че сме вързали хора с точна бройка и т.н.?! Вече очаквам да ми звънне някой в самия ден и да ми каже, че е отвлечен от извънземни.

Не искам да те стресирам, ама май на всички сватби, дето сме били в по-близко в организацията, винаги е имало недошли в самия ден или казали буквално предния ден.

# 622
Не се ядосвай казваш списъка е готов даден е на ресторанта и точка.Щом ще те въртят значи не им е толкова важно.Аз съм много категорична и при такива изцепки вече си имам едно на ум дали си заслужава общуването с такива хора,дори то и роднини.

# 623
Дано да няма изненади с гостите в последния момент.
Че позната разправяше как била на сватба, на която в последния момент не дошли 15-20 души и две от масите точно по средата на залата се оказали празни. Стискам палци при вас да няма подобни изцепки.

# 624
Аз днес почнах да разпитвам мои приятели дали потвърждават,за роднините майка ми ще пита колко и кои а може и аз.Макар че срока ни за потвърждение беше до 15 април.Просто искам да съм подготвена от рано.

# 625
  • Beyond the stars
Дано да няма изненади с гостите в последния момент.
Че позната разправяше как била на сватба, на която в последния момент не дошли 15-20 души и две от масите точно по средата на залата се оказали празни. Стискам палци при вас да няма подобни изцепки.

Пф това пък е мега грубо. Обикновено до 2-3 човека, едно семейство е приемливо ама 20 души.  Crazy
Ние бяхме на сватба, на която компания близки на младоженците приятели, не дойде нито на ритуала , нито в църквата и накрая закъсняха доста солидно за ресторанта, а бяха на централна маса 20-30 човека.  ooooh!

# 626
Да не прозвучи грубо, ама това са много смотани хора. Явно не осъзнават отговорността и десетките ангажименти на младоженците, и в частност на булките, защото ние сме тези, които се занимават с по-голямата част от организацията. Да изберем цветенца, ама салфетчици, ама подаръчета на гостите, ама да следим някой вегетарианец ли е, какво ли не. Един ден съм решила като имам дете, на кръщенето да има не повече от 10 души. Grinning

# 627
  • Варна
И аз съм си мислела какво да правя, ако не дойдат някои хора. Всичко става - развалила му се колата, разболял се някой... Дали мога да поканя някой друг? Или той по-скоро ще се обиди, че не е бил поканен по-рано.

# 628
Понякога има достатъчно извинителни причини някой да бъде възпрепятстван да дойде. Ама да те мотка: ще дойда, няма да дойда, все пак ще взема да дойда, опс - не можах, вече ми бие на краен егоцентризъм. В смисъл, че трябва да се досетят, че не са центъра на вселената и няма как да се съобразявате с тях баш в най-напечения момент, когато всяка една промяна е свързана с главоболия.

# 629
Много сте сладки, момичета. Уейстед и нимерия откриват сезона при нас май? До нашата дата остават още няколко седмици и вече за нищо не ми пука - нито за украси, нито за менюта, нито за непотвърдили, искам просто да сме спокойни и да се забавляваме. Но пък двете майки започнаха да откачат. Joy

Ние днес носихме документи в ритуалната зала и пред нас една жена много се разстрои, че фамилията на бъдещия й съпруг е Бюрхан и нейната също трябва да е Бюрхан, а не може да е Бюрханова. И затова си имало правила...

Аз заявих официално, че ще взема името на половинката и ми е малко емоционално, макар че го правя по изцяло свое желание. Булчински неволи... Blush

Общи условия

Активация на акаунт