Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 021
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 790
нищо че на владо карамазов тва не му е истинското име. има брат. в киното е значи трябваше да е той

# 2 791
Трябваше да го остави да отпадне на първи въпрос! И той сипе бисери като предишната участничка - не знаел кои са братя Аргирови ...

# 2 792
БГ студент трябва вече да е явление Grinning
Тия с връзки ли ги приемат???

# 2 793
  • тук, на мястото си
Тази вечер ми дойде в повече. След  говорилнята, ММА икономиста чел нещо за Люмиер, ама не си спомнял. Сигурно е чел как са хвърчали в космоса.

Предстои ми записване. Стискайте ми палци. Дано не се изложа много Simple Smile

Triviador, стискам ти палци! 

# 2 794
не знаех че свещника от красавицата и звяра имал брат

# 2 795
Еее, това предаване се превърна в галерия от глупаци!
Triviador, успех!

# 2 796
Много поздрави от политика Фритьоф Нансен Joy

Младежът не може да мине дамата, дори да се постарае.
Тя подреди Полско-литовската държава на Балканския полуостров...
А островите имат излаз на море, шъ знаете Wink
Билалов чак не издържа накрая. Как я затапи при последния й опит да си отвори устата, че знаела била тя Joy
И всеки път като й обяснява нещо, умно клати главата: така, така, точно така...
Честно, ако бях в публиката, нарочно щях да маркирам грешен отговор, за да се махне по-бързо. Много ме изнерви.
Като братя Аргирови на на този новия Wink Не вярвам някой да го е мислил наистина, просто хората яко се изнервиха на глупостта им.

# 2 797
Еее, това предаване се превърна в галерия от глупаци!
Triviador, успех!

Благодаря!

# 2 798
  • София
Емемееца бая са го удряли по главата...  ooooh!

Успех, Triviador! Simple Smile

# 2 799
Тази вечер ми дойде в повече. След  говорилнята, ММА икономиста чел нещо за Люмиер, ама не си спомнял. Сигурно е чел как са хвърчали в космоса.

Triviador, стискам ти палци! 

Благодаря!

# 2 800
Triviador, успех и от мен!

Не е срамно човек да не знае нещо, енциклопедисти в наше време има малко. По съвсем обективни причини. Но да се правиш на "аз обикновено всичко знам, ама ей сега тук какво ми станА, че се объркАх", е глупаво и смешно.

# 2 801
Хахаха, Билалов как му обясни само:" Братя Карамазови са герои от роман. Има един писател, той се казва Достоевски." А онзи:" Ахаааа". Да не си чувал за братя Аргирови, да кажем, че може, младо момче е. Но да не знаеш, че има писател Достоевски...

# 2 802
Triviador, успех и от мен!

Не е срамно човек да не знае нещо, енциклопедисти в наше време има малко. По съвсем обективни причини. Но да се правиш на "аз обикновено всичко знам, ама ей сега тук какво ми станА, че се объркАх", е глупаво и смешно.

Благодаря! Така е. Всеки е силен в своята си област и е важно да имаш житейски опит, който на мен ми липсва.

# 2 803
  • Русе
БГ студент трябва вече да е явление Grinning
Тия с връзки ли ги приемат???

Ама как с връзки?! Разиграват се дори томболи сред записалите се по документи, раздават им награди само и само да се запишат в така наречените университети! То в България вече са университет до университета! Откъде толкова студенти? А студентите носят пари!

# 2 804
  • Русе

Освен да Ви стискаме палци, друго не можем да направим. Както виждате, това не е игра, в която можеш да покажеш знания, а е въпрос на късмет. И най-тъпите с налучкване напредват, и най-умните отпадат. Така че, късмет! И не го вземайте много на сериозно, защото не е така.

Общи условия

Активация на акаунт