Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 014
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Norge
Много поздрави от политика Фритьоф Нансен Joy

Тъй, тъй! Той също е французин. И тя е чувала, че е бил деец. Деец! Ох, търкул  Joy
И романтик също. 'Щото то, за да паднеш на фронта (срещу белите мечки?), се иска вяра в каузата!

# 2 806
Нансен е бил и политик и Нобеловата награда му е дадена за това, спомнете си така наречените Нансенови паспорти. Макар че повече е известен с другата си дейност.

# 2 807
Видях във Фб нещо, което не знаех - Чарлз Инграм е спечелил 1 000 000 паунда с измама - докато разсъждавал по всеки отговор, жена му и негов познат кашляли на верния отговор и той ги маркирал.
Съден е, но са му взели много по-малко пари от наградата.
Та, ако някой иска, може да пробва тази тактика Wink
Скрит текст:

https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Ingram

# 2 808
има такъв случай и в нашто предаване

# 2 809
  • Sofia
И в Бг се е случвало,има го в нета записът.

# 2 810
  • София
стига ми мене тая награда да знам къде се помещават хромозомите  Joy
синът ми /на 12/ ме погледна ококорено на тая мислА...

# 2 811
Нансен е бил и политик и Нобеловата награда му е дадена за това, спомнете си така наречените Нансенови паспорти. Макар че повече е известен с другата си дейност.
Точно политик не бих го нарекла Нансен. Известен, активен и със заслуги към света общественик - да! Нобеловата му награда е за мир. Не само политици я получават.
Без да твърдя, че съм права, аз политиците ги свързвам с партии, партийни и държавни постове, членство в парламент, правителство... Разбирате ме Wink
Тя обаче и за четиримата нямаше представа кои са. Просто изтряскваше първото, дошло й на ум. При нея празно (тихо Wink) нямаше!

# 2 812
И аз го знам като изследовател, но в Уикипедия пише, че е развивал политическа дейност в определен период от живота си: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0% … D1%81%D0%B5%D0%BD
Само дето тя го отгатна това.
Забелязахте ли как тътри дори в моментите, когато трябваше да е тихо и пускат тиха музика? Накрая, обаче, май нещо се обиди и млъкна (след като отпадна).

# 2 813
  • Norge
W, множество хора, направили известно името си в дадена област, в даден период от живота си се включват по някакъв начин в политическия живот. Дори Мадона  Mr. Green
Последното беше сарказъм.
Но един Шварценегер, мисля, би могъл да бъде пример в случая.

Ох, как са изписали на български името на мястото, където е починал Нансен. Cry

# 2 814
Това не е към мен. Нещо подобно съм казала с други думи.

# 2 815
Този момък нищичко не знае.

# 2 816
Вие коментирате предишната девойка Катрина, но тя поне беше забавна. А това момче тъпо-тъпо и дразнещо нахално и противно. То бива да си прост и със самочувствие, но чак пък...тотален глупак!

# 2 817
Този е трагичен. По-глупав участник май не е имало.

# 2 818
  • Варна
Ако не ползва жокер е изгърмял. Отхвърли верния отговор - география още на първо четене.
Но пък не му била силна страна географията, лошото е ,че май изобщо няма силна страна. Не съм сигурна този ли е по-зле, или някой от предишните, но пак се чудя - подбор поне минимален май липсва.

# 2 819
"Географията се занимава с това кое къде се намира".

"Някой да влезе в криптата и там да се депресира".

🤣🤣🤣🤣
Това момче да ги мисли тези бисери няма да измисли по-добри.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 19:22 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт