Стани богат от 1 април 2018 г. по БНТ 1 с водещ Джаро - Михаил Билалов!!!

• 212 011
  • 3 086
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Варна
Билалов определено изглежда депресиран, не само ,,криптодепресиран"! А и как няма, при тези участници напоследък.
Ами, честито - отива си момъкът!

# 2 821
Сладур,но отпадна.

# 2 822
Билалов трябваше да го остави да изгори на първия въпрос. Не заслужава и 500 лева.

# 2 823
Тази да не е сестрата на Кака Лили?

# 2 824
  • Sofia
Прилича Grinning
Изглежда сериозна,начетена,мислеща...дано направи интересна игра

# 2 825
Да, много е чела, ама не знае Казаларската царица, много филми е гледала за холокоста, ама не е гледала Списъкът на Шиндлер, много е добра на белот, ама....

# 2 826
Да, но май само изглежда начетена...
Иначе всичко е чела, всичко!:)

# 2 827
  • Варна
Отпада и тя ...

# 2 828
  • тук, на мястото си
Малко спам, че да се посмеете.
Тази вечер в едно друго предаване,  по друга телевизия,  едно "начетено" младо момиче каза че е компетентно (съгласно) с останалите и явно го мислеше  защото го повтори.
Та в този ред на мисли и като гледам всичко сте казали,  значи аз съм компетентна с вас.
И още нещо, може ли някой да ми съдейства  да си намеря романа  Казиченската  императрица, че нещо съм го пропуснала.

# 2 829
Приличаше ми на кръстоска между Лили Вучкова и Хилъри Клинтън))

Тази "компетентната" сигурно е искала да каже солидарна, но се е сетила само, че е една "сложна" дума Laughing Аз лично нямам нищо против хората да са невежи, но не разбирам защо се бутат където не им е мястото, че и дипломи размахват!

# 2 830
Алфея, бих искала да ти помогна, но аз имам само романа " Кокалянската принцеса"!:)

# 2 831
  • тук, на мястото си
Christis, този също. Просто го забравих как се казваше защото съм много добра по литература и всички други съм ги изчела. Grinning

# 2 832
  • Русе
Да, много е чела, ама не знае Казаларската царица, много филми е гледала за холокоста, ама не е гледала Списъкът на Шиндлер, много е добра на белот, ама....

Гледала е филма "Списъкът на Шиндлер", но не си спомня какъв е бил той. С какви очи и с каква душа го е гледала?!

# 2 833
В последно време в предаването се навъдиха много такива - всичко са гледали и всичко са чели, обаче нищо не помнят.
Какво толкова срамно има в това да признаят, че не са гледали/чели нещо? Никой не може да изгледа всички филми и да изчете всички класики....

П.п. Аз не съм гледала "Списъкът на Шиндлер" - знам, че е класика, но умишлено избягвам да гледам филми в които има много страдание. За Шиндлер знам от разни предавания от тези, които дават по Дискавъри и Нешънъл джиографик.

# 2 834
"Географията се занимава с това кое къде се намира".

"Някой да влезе в криптата и там да се депресира".

🤣🤣🤣🤣
Това момче да ги мисли тези бисери няма да измисли по-добри.

Е нормално е човек да се депресира в крипта 😆
На мен ми хареса как е имал доста важна работа на работното място, но е решил да дойде в предаването, с риск от уволнение 😆

Общи условия

Активация на акаунт