Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Пешко, като образ не ми е бил симпатичен. Първо с коцкарските си истории, след това с най-отвратителното нещо – продажбата на бебета. Нищо не го оневинява този мухльо, най-малкото, че Виолета го командори. Той я насачваше и водеше първите разговори с родилките. Спомням си и един разговор за подялбата на пари от този “ бизнес“. Той е извършвал престъпление,та няма какво да се напива за станалота с Мона. Мушморок и страхливец. Как пък не ги разкриха с тези афера. Отвратителен! Сега трепери и се страхува единствено за своят пост и кариера, нали това е най-важното нещо за него и Стилянова. Иска ми се да бъдат посмачкани заради самонадеяността си и двамата.
Ина е доста симпатична жена и визуално и като поведение. Тя е много наясно за кого е омъжена, явно държи на навото си семейство и не ми се вярва с лека ръка да захвърли досегашният си живат или да мишкува зад гърба на мъжа си. Ина категорично не се страхува от мъжа си.Не мисля, че Фотев е с вазектомия. На човека не му трябват още деца. Той внуци има и за тях мисли. В тази съюжетна линия още не мога добре да се ориентирам.

# 361
Всъщност родителите на Марио и Тони са виновни
Е, от Марио е станало човек, от Тони - не съвсем. Значи Марио е виновен, щото не го е възпитал както трябва!

Генадиев е виновен!
Ако не беше разменил бебетата, нямаше да умре в 3 сезон, Банков нямаше да дойде, нямаше и да замине за Германия и Ковачеви нямаше да довтасат тук като заместители за Зорница. Wink И изобщооооо.......

А Калин щеше да е лекар във Варна Grinning

П.С. Радвам се, че веселия тон в темата се връща Grinning
Хахах ама вие къде отидохте чак при Генадиев. Оставете го, не му разбутвайте костите. Joy Я направо кажете, че Милошев и екипа са виновни дето са измислили сериала  - те са най-виновни за Бамби и за Калин, и за метадона и т.н Joy

# 362
Всъщност, най-виновни са феновете! Ако не искаха толкова много Калин и Наталия да продължат да участват в сериала, сега те щяха да са си щастливо младо семейство в Канада. Grinning

# 363
Изводът е следният: всички са виновни за всичко. Joy

# 364
Странно ми е това, което няколко човека вече казват за Ина - че не се страхува от Фотев.

Мислите ли, че ако се влюби в Тасев, ще напусне мъжа си без страх и колебание?

Аз честно казано въобще не си представям такъв вариант и доста ме заинтригува тази история.
Единственото, което ми хрумва е Фотев да се смили над нея и да я пусне доброволно, ама му замина образа на хладнокръвен мафиот в този случай.....
Другото, което си мисля е дали няма да убият Фотев, но не ми се вярва толкова бързо да приключи участието му.

# 365
Странно ми е това, което няколко човека вече казват за Ина - че не се страхува от Фотев.

Мислите ли, че ако се влюби в Тасев, ще напусне мъжа си без страх и колебание?

Аз честно казано въобще не си представям такъв вариант и доста ме заинтригува тази история.
Единственото, което ми хрумва е Фотев да се смили над нея и да я пусне доброволно, ама му замина образа на хладнокръвен мафиот в този случай.....
Другото, което си мисля е дали няма да убият Фотев, но не ми се вярва толкова бързо да приключи участието му.

Абсолютно съм убедена, че има страх от него. Не явен, но го има. Най-малкото заради неравенството (по отношение на пари, власт, позиции) във връзката им. Мислите ли, че тя примерно дойде да работи в болницата по собствено желание? Не вярвам да има смелост да го напусне.
Фотев категорично няма да я пусне, ако тя се залюби с Тасев. Това ще е най-малкото удар по самочувствието му. Евентуално убийство е единствената възможност за мен.

# 366
Не мисля, че между Фотева и Тасев ще има нещо сериозно. Заигравка някаква, недоизказани неща. В противен случай и двамата си слагат главите в торбата. Чак такива драми не ми се вярва да има и е необходимо повече време..Пак пиша, не мога да се ориентирам. Нека да видим нещо по-съществено от това, че тя го хвана за ръката.

# 367
Много ми беше смешен контрастът между Магда, която само дето не целуна обувките на Фотев, и София, която така хладно го отряза. Simple Smile Другото сте го казали, да не се повтарям.

# 368
За поста й като фин. директор ми се струва, че тя го е искала, а не й е наложен от Фотев. Има нужното образование, не е типичната префърцунена държанка. Смятам, че това е нейния начин да се изяви и докаже, че е нещо повече от трофейна съпруга.

# 369
За поста й като фин. директор ми се струва, че тя го е искала, а не й е наложен от Фотев. Има нужното образование, не е типичната префърцунена държанка. Смятам, че това е нейния начин да се изяви и докаже, че е нещо повече от трофейна съпруга.

Може би имаш право - а че не е трофейна съпруга, със сигурност. Аз изходих от разговора с приятелката й (онази с извънматочната бременност), която каза " Изненадана съм, че работиш в болница" или нещо от сорта.
Факт е, че не знаем почти нищо за нея преди идването й в болницата.

# 370
Я виж как сте се развеселили - кой бил  извършил първоначалния грях  Joy

# 371
Я виж как сте се развеселили - кой бил  извършил първоначалния грях  Joy

Аз бях, аз, признавам си без бой JoyJoyJoy

# 372
  • София
Може би имаш право - а че не е трофейна съпруга, със сигурност. Аз изходих от разговора с приятелката й (онази с извънматочната бременност), която каза " Изненадана съм, че работиш в болница" или нещо от сорта.
Факт е, че не знаем почти нищо за нея преди идването й в болницата.

Е , знаем че е завършила университет от Айви Лигата Simple Smile. Може наистина родителите и да са "задължени" на Фотев.

# 373
Единствено се надявам Ина и Борис само да станат по-близки, нещо като обикновено приятелство в резултат на което Борис да й помогне да прояви добротата си и по-лесно да намира общ език с хората около нея. Всичко повече от това ще бъде пагубно за него и не вярвам да се поддаде. Обаче Ина е привлекателна и има още доста качества така че може да се стигне и по-далеч. Някак Тасев съм по-склонен да го жертвам, но Калин не мога.

# 374
Не отчитате ли възможността Фотев и Стаменова да се залюбят официално преди Фотева и Тасев. Тогава и вторите да имат зелена светлина за любовта си. В промото изглеждаха много влюбени и щастливи. Пък да видим!

Общи условия

Активация на акаунт