Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Нормално е да е с такова впечатление и да не й вярва много. Като се има предвид на кого е съпруга, а и тя още отначало тръгна малко наопаки. Обаче виждам напредък в нея, започва да показва повече човечност.

Банков изобщо ама изобщо не ми липсва вече ! Зори ако се хване с Марио и имат дете вече ще са с едно по - голямо в лицето на Тонката .

Банков ли?!? Кой беше тоя? Joy

Питай "крякащите" Joy Ще получиш "Наръчник по теория и практика на Виктор Банков".
С твърди корици, разбира се!

# 451
Банков изобщо ама изобщо не ми липсва вече ! Зори ако се хване с Марио и имат .....

Е, да, ама не. Точно, когато всичко между Зори и Марио се нареди и има любов се появява. Неговото име е.... Банков.

# 452
А не и аз искам Зорница с бебе, а не Зорница с Банков. Да загатнат по някое време, че е добре и че се грижи за жена си и дотам. Иначе трябва да гледаме пак любовен триъгълник. Ще ми дойде в повече.

# 453
Нормално е да е с такова впечатление и да не й вярва много. Като се има предвид на кого е съпруга, а и тя още отначало тръгна малко наопаки. Обаче виждам напредък в нея, започва да показва повече човечност.

Банков изобщо ама изобщо не ми липсва вече ! Зори ако се хване с Марио и имат дете вече ще са с едно по - голямо в лицето на Тонката .

Банков ли?!? Кой беше тоя? Joy

Питай "крякащите" Joy Ще получиш "Наръчник по теория и практика на Виктор Банков".
С твърди корици, разбира се!

Ааа до тях не съм опирала още, даже не съм надничала във фейса да погледна какво става. Grinning Ние такъв наръчник не си ли направихме тук едно време, че сега и от тях да искам. Joy Искам наръчник "Как да съберем Марио и Зорница за 1 епизод" и още един "Как да останат заедно до края на сезона" Joy

Биляна, пепел ти на устата, моля ти се. Без такива мрачни прогнози. Joy

# 454
Не е прогноза.

# 455

Вътрешна информация от продукцията/ от Вергов?

# 456
Най-хубавото, което се случва между Марио и Зорница е, че имат цялото време на света да се опознаят и че са екип. Правят различни неща заедно, а правейки ги,между тях се поражда уважение и възхищение към другия. Тя вече видя добродетелите му и ги оцени. Остава да разберем той дали видя нейните или как ще ги види. Но създават основата да се зароди една силна и истинска любов.

# 457
Чудя се къде да питам ама се надявам вие да знаете.. Любо Нейков и Евтим Милошев още ли са комбина или всеки си е по пътя и си прави сериала?

# 458
Видях няколко нови снимки :

# 459
Fairy, да, съгласна съм! Оставиха ги да се опознаят като професионалисти, като хора, не избързаха, забавиха темпото след като ни загатнаха, че има нещо помежду им и то ще се зароди като по-силно чувство в последствие. Изобщо виждам едни нормални отношения между двама души, стъпка по стъпка вървят един към друг и се надявам скоро да се стигнат и да се открият.  Противно на очакванията ми, че Марио, ще е много ядосан на Зорница, че е помогнала на брат си в това, се оказа обратното. Той самия се промени към Мона може би, показа, че е човек, лекар, готов на всичко, за да спаси човешки живот. Мисля, че е разбрал мотивите на Зорница, за постъпката й и вече е видял истинската й същност - безкористна, смела, решителна.

# 460
Майче, а на третия от Светата Троица нещо Wink Или на тримата заедно най-добре Simple Smile
Их бе, супер бяха днес тримата с Мона накрая Heart Eyes

# 461
  • There I was on a July morning
Банков изобщо ама изобщо не ми липсва вече ! Зори ако се хване с Марио и имат .....

Е, да, ама не. Точно, когато всичко между Зори и Марио се нареди и има любов се появява. Неговото име е.... Банков.
Нека първо да се "вземат младите", а евентуалното появяване на Банков ще го мислим чак в края на сезона.  Crazy  Hug Прави впечатление, че двамата са изгладили търканията помежду си и действат в синхрон.

# 462
От малкото промо :
Зорница "Май, съм проспала какво/какъв точно си ти."
Марио "Време беше да го видиш."
Ииииии пак в изходна позиция, тея пък какво им стана, офф, ще ме уморят един ден екип, друг ден....

Дона, не няма ги заедно Grinning, видях ето тази, май не сме я виждали :

# 463
Ъъъ, проспала е нещо хубаво или нещо лошо? Thinking

# 464
Fairy, нещо неприятно явно, приключи проблема с Мона и няма нужда да е мил с нея, неговият начин да я отблъсне от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт