Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 433
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Не разбирам защо отецът изгони Стаменова от храма. По-скоро трябваше да поговори с нея Sad

Ооо, шоуто продължава Grinning Grinning

# 601
  • София
Стаменова ще ме разплаче направо... Ама с това кръстене на попа докато тя говори стана малко комично.

# 602
София е много грешна!
Не е хубаво това, което направиха във филма! Защо загаси свещите на хората!
Ужас!!!! Няма оправдание за това, което направи!!!
Смята, че нейната мъка е по-голяма от мъката на другите хора ли?!

# 603
  • София
Тя е в безизходица и това й е нещо като последна надежда. Така го разбирам аз поне - “за да ме чуе само мен”. То да не стига човек до там. Не й е бил лек живота. Ама попът беше един път! Да й беше вдъхнал кураж. Вън та вън.

# 604
Хахаха Огнянова май започвала да предпочита животните повече от хората. Joy Тъъъничък намек, не че нещо. Joy

# 605
Тя е в безизходица и това й е нещо като последна надежда. Така го разбирам аз поне - “за да ме чуе само мен”. То да не стига човек до там. Не й е бил лек живота. Ама попът беше един път! Да й беше вдъхнал кураж. Вън та вън.

А свещта на другия човек, е запалена  просто ей така, а?
Може и неговата свещ да е последна надежда, нали?
Еййй, това българина само за собствения си задник мисли, затова сме на това дережде.

# 606
Хахаха Огнянова май започвала да предпочита животните повече от хората. Joy Тъъъничък намек, не че нещо. Joy

Ми той нали си е прасе??? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
  • София

А свещта на другия човек, е запалена  просто ей така, а?
Еййй, това българина само за собствения си задник мисли, затова сме на това дережде.
Съжалявам, не мога да водя религиозен спор. Не ги разбирам. Просто така си го изтълкувах за мен си. Не е запалена просто така. Това е филм все пак. И човекът не е там и тя да я е изгасила под носа му. А бабите от църквата (не знам какви се водят, там работят) могат да гасят така ли? Защото лично съм виждала. Не в една църква. После ги хвърлят за претопяване. Но наистина, не това е обект на обсъждане в темата.

# 608
Айде само да не правим точно тук теологични спорове, да се придържаме към действието Simple Smile

Аууу, Огнянова как натисна Тони. Не очаквах. Редактирам се да не ме изтълкувате погрешно - натисна го да смени резултатите.

# 609
Айде само да не правим точно тук теологични спорове, да се придържаме към действието Simple Smile

Аууу, Огнянова как натисна Тони. Не очаквах.

Наистина не разбирам защо го направи. Ако някой може да ми го обясни......

Ехх, мъчно ми е като гледам Романова как го натиска с надежда да почувства нещо Sad

# 610

А свещта на другия човек, е запалена  просто ей така, а?
Съжалявам, не мога да водя религиозен спор. Не ги разбирам. Просто така си го изтълкувах за мен си. Не е запалена просто така. Това е филм все пак. И човекът не е там и тя да я е изгасила под носа му. А бабите от църквата (не знам какви се водят, там работят) могат да гасят така ли? Защото лично съм виждала. Не в една църква. После ги хвърлят за претопяване. Но наистина, не това е обект на обсъждане в темата.

Бабите са част от църквата. А хората не бива да гасят свещите си един на друг, за да "чуе" Бог само тях! Това е супер егоистично и не бива да се оправдава. Хората, които са писали сценария, са отишли твърде далеч.

# 611
За да му вдъхне надежда, затова го направи.
Калин позна, че не е неговия гръбначен стълб. Идиоти, на лекар пробутват такива неща. Затова ще са Зорница и Тони в кабинета. А аз се чудех защо и Наталия е там.

# 612
  • Разпиляна във въображението
Стана ми мъчно Жени на гробищата, думите на Стаменова, Романова...

Тони като започне да говори едно припряно и ми е като малко момченце.

# 613
За да му вдъхне надежда, затова го направи.

Очаквах го от Наталия, но не и от Зорница...а и както каза Тони, той е лекар, не е хубаво да го лъжат.
Знам, че е от добри помисли....дано има ефект.

# 614
Няма да има, той разбра, то му се видя по физиономията. Зорница го направи заради Наталия.

Общи условия

Активация на акаунт