...и така ако някои е прочел някакво обяснение някъде....Тоест залагали са на неизвестна песен. Жана положително кефи огромна част от ютубърите и коментиращите. Дори визията и наподобяваща Сия е в плюс-всички обичаме Сия😁. Други коментари са че понеже в момента приличала на Лориин, и плюс песента и тя...да не каже ли че било плагиатство😁. Коментира се че било много умно да сложат клип с текста, так научаваш и проникваш в текста...допълнително мистиката да видиш за първи път изпълнителите на самия концерт.замислих се и мен наистина ми хареса и го четях първия път. Основно всички се чудят какво ще е представянето и как ще звучат на концерт, тоест не в студио....и аз треперя за това и чакам с нетърпение да видя тяхно представяне на живо.едно е да имаш прекрасен глас и да са насложени гласовете в студио, друго е да се напаснат тези гласове наживо...пожелавам им Успех! И още нещо ,което прочетох из ютуб 2016 Love is a crime
2017 Love is untouchаble
2018 Love is Like a black hole.....😂😂😂коментарът беше нещо от сорта"тези българи явно имат някакъв проблем с любовта "😂