Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 66 957
  • 878
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В предишни години – когато не се фиксирахме чак толкова върху българското представяне, а забелязвахме, че има и други песни Simple Smile , правехме собствени класации на песните си фаворити.
Та - повлияна от носталгията по онези интересни теми, ще опитам да позная кои песни от първия полуфинал ще продължат напред.

Песните, които смятам че ще отидат на финал:
1.   България (естествено Heart)
2.   Австрия (Борислав Миланов е роден да създава музика)
3.   Гърция –настръхнах от тази песен.
4.   Холандия (интерпретирана през клипа, песента ще провокира много хора да гласуват за нея. Живото изпълнение не е чак толкова впечатляващо)
5.   Ирландия (красива, ретро романтична песен – вече все по-рядко се правят такива, уви)
6.   Азербайджан (звучи стандартно евровизионно, правена по калъпите от преди няколко години, но се надявам, че ще победи песен с оригинално, ново звучене)
7.   Белгия (на моменти звучи като песен от филм за Джеймс Бонд, но иначе е интересна и различна)
8.   Беларус (сякаш вече съм чувала тази песен; може би и тук припевът ми е Джеймс Бондовски)
9.   Албания
10.   Израел (Слагам я в десятката, само защото е нарочена за песен-победител, т.е. – ще мине полу-финала. Отвратителна, отвратителна песен. Само веднъж се насилих да я чуя до край, днес – не успях. А пък ако изобщо събера сили да слушам – не мога да се насиля да гледам как си върти физиономията това същество. И като чета този тъп, тъп текст недоумявам на какво отгоре откриват в него някакви послания за защита на жени от насилие.....
Look at me, I'm a beautiful creature
I don't care 'bout your modern-time preachers
Welcome boys, too much noise, I will teach ya)

# 301
Виви, амин, сестро! И аз, като чуя израелската, ми идва да вия.

# 302
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, а дали ще има някъде стрийм за гледане? При нас няма да го излъчват нашия полуфинал Sad

# 303
  • Испания
Момичета, а дали ще има някъде стрийм за гледане? При нас няма да го излъчват нашия полуфинал Sad

Може би в YouTube. Ако видя, че има, ще ти пиша.

# 304
  • в сърцето на един мъж...
О, много ти благодаря! Heart

# 305

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 21:34 от Jeune Fille

# 306
С Кристиан в Амстердам.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 23:21 от System Error

# 307
Кристиан в Амстредам? Нещо изпускам май. Нали са в Лисабон, а той какво общо има?

Честно казано и аз се надявам на по-завладяващо изпълнение на живо. В Лондон звучаха добре, с изключение на това че всички се питаха "защо момичето не пее". Grin

Аз лично "обичането отвъд кокалите" го разбирам съвсем буквално, без джуки, екстеЙшъни, мерки и теглилки, а Душата! Не ми е хрумнало чак за Бог, евреите... Явно така е и замислено, всеки да си го разбира както иска - важното е love да има! Smile

Да си кажа и аз за химна на KFC, не, аз всичко разбирам, наистина е набиваща се в мозъка, но точно все едно ме кълват кокошки! Убедена съм, че е хит при 3-10 годишните.

# 308
 От 30 секундния клип на нашата репетиция не останах особено впечатлена, но после изгледах клипчето на БНТ, качено днес в Ютюб, което е една идея по-дълго, и видях акценти с жестовете на певците и светлините - много ми допаднаха! Кратките клипчета на първите репетиции миже да са доста подвеждащи, така че просто ще чакам нетърпеливо с оптимистично настроение финалното представяне на нашата песен. Нямам търпение за 8-ми Simple Smile))

# 309
  • Испания
COVERS - EQUINOX - Bones

/този беше пуснат в темата/

# 310
Кристиан в Амстредам? Нещо изпускам май. Нали са в Лисабон, а той какво общо има?
Явно съм спала, като съм го публикувала. Simple Smile Клипът си е от Амстердам, няма нищо общо с Лисабон. Simple Smile

# 311
  • Испания
Equinox: Тази година ще се случи нещо много силно на сцената на Евровизия

(Под заглавието вдясно има аудио - разговор с Владо и Жана.)

http://darikradio.bg/equinox-tazi-godina-ste-se-sluchi-nesto-mno … na-evrovizia.html

# 312
Норвегия се качи до 2-ро място в залаганията Dizzy Face

# 313
  • Испания
EQUINOX IN LISBON - DAY 1 - EUROVISION 2018 - BULGARIA - BONES | BNT EUROVISION BULGARIA

# 314
На 5-та минута /на народния вокал/ направо настръхнах. Много готино Simple Smile
Осезаема разлика има с този в клипа. Не знам чий глас е записан в клипа, но на мен ми приличаше на този на Жана, а сега е друго.

Общи условия

Активация на акаунт