Евровизия 2018 - EQUINOX - Bones (Тема 23)

• 67 016
  • 878
  •   1
Отговори
# 375
Абе, истината е, че стигнахме дотам, че да се надяваме да прескочим полуфинала.
Няма как фронтмена (центъра - Жана) да ти е толкова безличен, беше посбъркана концепцията и това лъсна, не в началото, но на репетциите - да. Уви.

Ами точно, че тя зае фронтменското място, което всъщност не и се полага, нали уж бяха екуинокс (равноденствие), всички равни. Но тя нещо се помисли верно за центъра на вселената и много се наду. А нейната част е малка и половината и го пе баквокала и това си пролича и всички го коментират, още от Лондон...Ще видим как ще го оправят, но определено и саша жан баптист е за критика, никаква не я свърши.

# 376
  • в сърцето на един мъж...
Аз лично не смятам да си правя изводи от сега. Ще ги видим на живо на полуфинала. Надявам се и на финал!

# 377
Променят разни неща постоянно. Коментира се в клипчето от smileys. А в този който пуснах аз, мисля че е част от това, как ще изглежда на екран и именно видяната малка част не ми допада.

Не. Това кратко клипче го пусках вчера и беше качено преди да качат цялото изпълнение.

Вчера четох коментарите под цялата репетиция. Чужденците са във възторг, а българите критикуват ли, критикуват. Нищо ново под слънцето. Вечно нещо не ни е натамън.
По различен начин мисля аз. Аз не харесвам 90% от участващите песни и изобщо не си правя труда да коментирам под клиповете. Коментирам останалите, които ми харесват и пиша само с положителни коментари. Не ми е голям критерий извадката на коментарите в канала, макар и на мен същото да ми направи впечатление и да го споделих тук, че чужденците харесват, а НЯКОЛКО българи критикуват. Ами всеки си изказва мнението за песента, която представя държавата му и не всички са длъжни да харесват всичко. На всеки не може да се угоди, но сме свободни да споделяме мнение, не само да ахкаме.

# 378
Fun fact: говори се, коментира се, че Johnny и JJ са се сгаджосали Animal Hear No Evil

# 379
  • София
След вттората репетиция, слушам: Жана - аз мисля, че се представихме много добре, и смятам, че ще опровергаем... Всичко.. Ъ!?
Чудя се, тази надъханост, тази Веселост от тях, дето струи - щото си вярват ли е, щото смятат, че верно са номер 1 или е адреналин? Няма трезвеност, ама никаква,
Надявам се да се стегнат, наистина. Иначе - дори финалът Може да се окаже мираж. Жана ми е адски дървена, просто няма (или не може) опит и Ужасно много си личи това.
Третият казва - намираме все повече баланс помежду си, химия. Че вие, ако досега не сте я намерили за 5 дни...

Вижте, нещата са ясни, до репетициите на живо и при липса на клип - песента беше почти номер 1. При репетции се виждат повече ндостатъци, и да, няма да сме първи, отново.

Апропо, двамата чужденци, най-стегнати и точни ми се виждат.

И последно - този "пушек" - ккой го измисли?! Този ужасно остарял ефект....
Не, другите песни като сценично не са зле, не че нашата е зле, но не отговаря на 1-2-о място, вероятно...
Надявам се в полуфиналната ни серия да няма силни песни, а на финала - каквото сабя покаже, все пак, събота вечер ще е, хората спокойни, с по питие в ръка, ако се паднем песен по към финала, може да натрупаме повече "народни" гласове. Но ще има и от журито оценка, ако не бъркам...

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 23:31 от Ronald

# 380
  • София
Аз пък не разбирам откъде толкова критики, след като 80% от песните са в пъти по-зле от нашата. И като текст, и като изпълнение, и като каквото се сетиш.

# 381
Аз пък не виждам от къде точно са ясни нещата... Дървени били, остаряло било... нема оправия... затова и нашия казан никой не го пази....

# 382
  • София
Колеги, дано НЕ съм прав. Ще се радвам много.
Нашият казан, госпожа, не е точно казано,, защото ние Няма да имаме право да гласуваме за него "казан", разбирай песен. Поне болшинството, които сме в БГ

# 383
Сега, песента е страхотна, няма две мнения по въпроса, но клипа я подплътява, кара те да мечтаеш, визуално като е изпипана, още по- ти харесва. Като изгледах клипа с телевизионното излъчване

ами песента пада плоска, пак е хубава, но го няма визуалното преживяване и не те докосва по онзи начин. Действията им са роботски, разминават сe като зомбита, тая табуреткa, на която стои жана е абсурд, зелените светлини са отров, абе въобще да я уволнят тази прехвалена саша жан баптист защото това си е чист саботаж ако нещо кaто горното е крайният вариант Angry
И съм критична защото нали гоним първо място, трябва всичко да е изпипано.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 23:54 от Jeune Fille

# 384
И слава богу, че нямат възможност да гласуват такива като вас... То бива мрънкане, то бива чудо... Една добра дума не се чу. А песента е много много добра.
Аз лично Jeune Fille не бих била толкова категорична, все пак това е някакъв момент от репетицията, нито става ясно какво, нито как. Ще видим сцена и тогава ще преценяваме. За мен нищо не е ясно и категорично докато не излязат официално и не я "развалят" песента. Вярвам, че има какво да покажат.

# 385
Ставането на Жана от табуретката наистина е много смешно, но си мисля, че няма да бъде в кадър. Rolling Eyes

# 386
  • Испания
И слава богу, че нямат възможност да гласуват такива като вас... То бива мрънкане, то бива чудо... Една добра дума не се чу. А песента е много много добра.
Аз лично Jeune Fille не бих била толкова категорична, все пак това е някакъв момент от репетицията, нито става ясно какво, нито как. Ще видим сцена и тогава ще преценяваме. За мен нищо не е ясно и категорично докато не излязат официално и не я "развалят" песента. Вярвам, че има какво да покажат.

Абсолютно!

Едно мнение:

keidy loiv

I don't care about my country should win, i want Bulgaria to win.

Без коментар.

# 387
  • София
За песента няма две мнения - всички я харесваме и искаме да спечели. Моята критика е към сцената, сценичното изпълнение и черната визия. Явно не само на нас не се харесва - вече паднахме на 6 място.
Припомнете ми, моля, Саша Жан Баптист имаше ли участие и при представянето на Поли?

# 388
  • Испания

Припомнете ми, моля, Саша Жан Баптист имаше ли участие и при представянето на Поли?

Не.

За втора поредна година шведският хореограф и режисьор Саша Жан-Баптист ще изготви сценичната концепция на българското участие в „Евровизия“ 2018. Тя отново се присъединява към българския екип, след успешната й работа с Кристиан Костов миналата година. Впечатлени от визията при изпълнението на „Beautiful Mess“, журналистите, които отразяват песенния конкурс, отсъдиха именно България да получи наградите за най-добро сценично представяне и специални ефекти през 2017 година.

Саша Жан-Баптист има дългогодишен опит като режисьор и хореограф на сценични изпълнения. Тя е била артистичен директор на редица концерти и турнета на утвърдени шведски изпълнители, сред които Зара Ларсон, която през 2016 година получи наградата на MTV Europe за най-добър нов изпълнител, а на музикалните награди „Грами“ миналата година бе удостоена с най-високото отличие за певица на годината. Работата на Саша Жан-Баптист се свързва с няколко издания на песенния конкурс „Евровизия“ (2012, 2013, 2016, 2017), а също така и с телевизионните формати в Швеция на „X Factor“ и „Swedish Idol“. От 2014 е и хореограф на някои от изпълненията в най-голямото и престижно шведско телевизионно шоу – „Мелодифестивален“. Тази година е наета за режисьор и на швейцарската селекция за „Евровизия“.

# 389
  • София
Самата сцена е тъмна, половината изпълнения - също. Другата половина са кич. Не се сещам нещо тази година да е уау, след като нямат възможност да ползват екрани отзад. А и тея коефициенти при букмейкърите на финала изобщо не са каквито се очаква.

Общи условия

Активация на акаунт