Подготовка за малкия човек -2

• 52 101
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, с какъв прах перете бебешките дрешки? Миналия път бях взела Тео бебе, доволна си бях, но като че ли искам да пробвам друг. Гледам в Лидл са пуснали някакъв, фенка съм на всичко лидълско и искам да го пробвам. Имате ли отзиви?

# 166
  • Стара Загора
С Chicco пера, но и аз искам да пробвам лидълския. Ще следя за отзиви.

# 167
Пера със Сано Максима. Взех го заради многократните пелени (без ензими е). Доволна съм. Мирише хубаво.

# 168
Сано максима съм взела, иначе всичко изпрах с Персил за бебета.

# 169
На мен ми донесоха от испания течен бебешки ариел - много съм доволна.
** чудя се обаче дали в България е със същото качество?!

Чакам и аз отзиви от лидълския. И аз съм им голяма фенка Simple Smile

# 170
  • София
Аз използвах Сано и бях много доволна.

# 171
Още един глас за Сано. Определено се справя по-добре с петната от Тео-бебе.

# 172
Сано е хубав за петна, но много сваля цветовете на цветните дрешки. Прала съм и с Персил, Тео бебе, Бочко и препарата на Ганчев. Нямам предпочетания, всички стават.

# 173
Благодаря на всички. Май бях пробвала и Сано предния път, от никой обаче не съм имала по-специални впечатления. Ще взема да питам в Лидълската тема за бебешкия им препарат. 😀

# 174
Малчун е подготвен с компкектче за изписването, много е сладко и мъничко.
Току що взех прах Сано, но да, всички бебешки вършат работа до захранването, после идва тежката артилерия на Ариел.

# 175
За захранването съм взела лигавник от ИКЕА с ръкави и засега не водя война с петна.

# 176
  • София, България
Persil Sensitiv ползвам. Доволна съм, работих в Хенкел за кратко и макар че не останах доволна и напуснах (демек не правя реклама Simple Smile ), знам, че продуктите са качествени и разработени специално за детски дрешки. Бебешките препарати за пране и на Ариел, и на Персил, са еднакво качествени, независимо от къде се закупят (демек качеството на тези,продавани в БГ е същото като на тези в Германия,например).

# 177
За захранването съм взела лигавник от ИКЕА с ръкави и засега не водя война с петна.

То и синът ми е с такъв, обаче повръща оранжево като е без него Sad

# 178
  • На зелено
Момичета, привет! От началото на тази тема ви чета и споделяте страхотни идеи за покупки.
Очаквам първото си детенце през Юли и вече съм започнала с четенето за необходими и практични покупки. Наблягам на последното, защото както беше казала АГ-то като "зелени родители" може да направим много скъпи и ненужни покупки. Аз няма от кого да заемам дрехи или др.артикули, затова ще купувам. От слинговете се колебаех, дали ergobaby или babybjörn, като засега съм се спряла на последните, защото ми се виждат най-удобни, могат да се използват за корем и гръб, както и са за новородени над 3,5кг. Бебешката люлка също ще бъде на тях, няма батерии, дрънкалки и разни такива, но предлага ергономична позиция на вратлето и главата, тежестта на тялото се разпределя равномерно, което е важно при новоредени, заради все още ненапълно развитата мускулатора. Платът е памук, поддържа се лесно. На теория всичко звучи ок, ще видим и на практика. За шишета съм се насочила към стартовият сет анти-колики сет на МАМ. Оценките са много добри, а и според упътвания мога да се стерилизират в микров. и не е необходим стерилизатор.  За леглото още се колебая, между такова, което е до 6месеца или такова до 15кг. *доста по-голямо*, при всички случаи, ще е такова, което на първо време ще се закрепи към спалнята и реално едната половина ще е без преграда, открито към спалнята. Ваничката ще бъде на едно с повивалника, засега съм се спряла на един модел на Chico.

# 179
И аз съм с Персил сензитив, но и едно тео бебе зелен изразходих, и той е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт