Подготовка за малкия човек -2

• 52 103
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Това ли е персил за бебе? https://remedium.bg/userfiles/productimages/product_43717.jpg
Че го гледах в Билла 6,70

# 181
Аз си взех сух Персил бебе, но и някакви лидълски.

# 182
Това ли е персил за бебе? https://remedium.bg/userfiles/productimages/product_43717.jpg
Че го гледах в Билла 6,70
Да, само че аз ползвам прах.

# 183
Аз вчера си купих лидълския, зашото беше намален и изпрах няколко нови дрепки с него - харесва ми, защото не мирише на нищо. В ДМ темата препоръчват много Denkmit за бебе (справял се с петна отлично) и мисля от него да си купя.
Има ли метод за дезинфекция на кокосов матрак, без да махам калъфа? Струва  ми се, че ако го махна, за да го изпера, ще се разпадне.
Скрит текст:
Да се оплача - познати ни дадоха бебешка кошара и аз реших, че ще я боядисаме в бяло. От боядисването минаха повече от 2 седмици и на места все още лепне и не е изсъхнала добре. Май в крайна сметка ще купуваме нова...

# 184
Не знаех, че ДМ имат бебешки прах за пране. Задължително ще купим да пробваме.

# 185
Сега започнах да се колебая между лидълския и този на ДМ. 😁

# 186
Аз харесвам памперсите и на ДМ, и на Лидъл и май ще ги редувам същото ще правя и с праха за пране.

# 187
За захранването съм взела лигавник от ИКЕА с ръкави и засега не водя война с петна.

То и синът ми е с такъв, обаче повръща оранжево като е без него Sad

Мда, за съжаление за подобни случаи не помагат.

# 188
Аз от нито един дм-ски препарат не съм доволна, както и лидълски, така че няма да си правя експерименти. Сано максима до 7-8 месеца и после направо Ариел. Е, ако бебето е ок и няма алергия.

# 189
Казваш че си доволна, а от този продавач ли и още един въпрос тук какво трябва да избера?
Благодаря

Поръчах от Китай с ЕУ  плъг.

Ползвам Тео Бебе, но съседката ми подари Немски Ариел и пера белите неща на беб с него. Много ми харесва как пере и май  ще минавам на Ариел. Поръчала ми е още няколко бутилки.
Аз ползвах памперсите на ДМ 2ка, но откакто открих Лидл-ските много съм доволна и ползваме тях.

# 190
babybjörn, като засега съм се спряла на последните, защото ми се виждат най-удобни, могат да се използват за корем и гръб, както и са за новородени над 3,5кг.

Не си причинявай това на гърба. Много са неудобни и неергономични, както за бебето, така и за майката.

# 191
Аз от нито един дм-ски препарат не съм доволна, както и лидълски, така че няма да си правя експерименти. Сано максима до 7-8 месеца и после направо Ариел. Е, ако бебето е ок и няма алергия.
Има Ариел бебе, ако харесваш марката може да го пробваш. Аз също не съм фен на бюджетни препарати, когато става дума за бебето.

# 192
Има Ариел бебе, ако харесваш марката може да го пробваш. Аз също не съм фен на бюджетни препарати, когато става дума за бебето.
О, каката е на 1г6м и от половин година й пера дрехите с нашите, когато не мога да събера цяла пералня с детски дрехи. Та веднъж обърках прахта и разбрах, след като ги извадих, нямаше характерният аромат на Сано, та, оттогава с един прах пера.

# 193
Аз пера с праха на ДМ, но тепърва чакам бебче май месец и за сега съм доволна от предварителното пране. За петна не знам, но не мирише на нищо и се измива добре. Задължително прах. Вижте на какво попаднах.

# 194
Не съм съгласна само че трябва задължително да е прахообразен.Според мен най-важното е да няма парфюми в препарата и  да се е измил добре от дрехите.
Скрит текст:
Наскоро попаднах на същия пост, видях и романа по-долу срещу течните препарати. Питах мой близък, който меко казано разбира от "химия", дали има нещо вярно във всичко изписано - отговорът беше -Не.
.

Общи условия

Активация на акаунт